tirsdag, desember 19

Julekransen vår


Sånn! Nå er julekransen vår på plass på ytterdøra. Arnt Håvard og jeg har laget den i fellesskap. Det er koselig! Jeg har også vært med på å pynte juletreet hjemme hos foreldrene mine i dag. Gleder meg til å pynte treet her i huset også. Det skal vi ta inn 21. desember. Kunne gjort det i morgen, men da har mamma bursdag, så vi blir der på ettermiddagen.


Her kommer da noen nærbilder. Et bredt bånd ble en fin sløyfe til pynt. Jeg ser at fargene ikke er helt slik de er i virkeligheten. De er mye mattere i virkeligheten.


Kongler og roser er også fint til pynt.


Hjerter hører også med. :o)


Jeg har jo lovet meg selv at jeg ikke skal kjøpe flere telysglass.. men, jeg kunne ikke motstå dette fine, fra house doctor. Det har virkelig flott mønster. Jeg kjøpte det i går. Nå står det til pynt på brettet mitt sammen med andre fine ting. :o)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint det ble med kransen på døra, også så hyggelig å lage den sammen, da! Telysglasset var nydelig, akkurat et slik har jeg hatt lyst på også, men da jeg skulle kjøpe det kunne jeg ikke huske i hvilken butikk jeg hadde sett det :-). Nå er det kvelden for meg, er stuptrøtt. Ønsker deg en god natt, Hulda!

Anonym sa...

Oooohh... it's all looking so lovely and Christmassy... I recognise those roses!! Your display of the Hyacinths look wonderful in that box, what a good idea and all those candles and angels are so sweet.
Jane

Hulda sa...

ellie: har akkurat vært inne hos deg også, håper ryggen blir fin igjen snart!

jane: thank you! We haven't decorated the tree yet, we will do that at the 21th of December. :)

Naturegirl sa...

Beautiful all the images!

Anonym sa...

Skikkelig flott med kransen på døren deres.
Jeg har og mani for the lys glass. Dette var jo veldig flott.
Kan aldri få for mange av dem.

Vi skal pynte treet i dag. Jeg var å kjøpte en flott edelgran i går. Gleder meg til å få inn litt "julelukt" i huset.
Ha en fin onsdag. Klem:o)

Anonym sa...

Önskar dig en supermysig jul.
Kram Sandra

Karna sa...

Nydelig krans, så fint det var med hjerter og roser til pynt!!!

Nydelig telysglass også, faller stadig for fristelser jeg også ;)

Ha en koselig onsdag!

Huset i Hagen sa...

Så fin julekrans Hulda! Det minner meg på at nå må jeg også henge opp julekransen....må bare lage den først,,,jeg er treig med alt i år, he,he Kanskje fordi jeg sitter og blogger så mye, når jeg har litt ledig tid...ja, ja, det blir nok jul alikevel :0)

Anonym sa...

Så flott julekrans Hulda! Har ikke blitt så mange kommentarer i det siste, men det skal det blir nå fremover:-) Ønsker deg en riktig god jul! Titter garantert innom før jul... Kos deg med juletrepynting i morgen:-)

Timotei sa...

Kransen ble flott! Har laget krans jeg også, men her er det sånt ruskevær at jeg måtte ta den ned igjen for at den ikke skulle bli ødelagt. Tenkte å vise bilde av den og noen hjerter jeg har sydd på bloggen i kveld, men det ble verre... Blogger godtar ikke passordet mitt, så jeg kommer meg ikke inn. Er det mulig?!! Får prøve igjen i morgen. Din krans var iallefall nydelig!

Mita`s hjørne sa...

Her var det masse jul ute og inne, flott dørkrans - gjorde seg med roser på den...

Lisa sa...

Yay! Wonderful.

Hannele sa...

Så juligt det ser ut, fin krans.