torsdag, desember 7

Det kom en overraskelse 7.desember :o)

Disse lekre julekulene kommer fra min favoritt nettbutikk, Leonorah. De har bare så mye flott der. :) Jeg er så heldig å ha en svigersøster som bor i Tromsø, hun hentet pynten for meg, og sendte den sammen med julepakken fra henne. Fikk pakken i dag. Der var det mange spennende gaver. Gleder meg til å åpne de på julaften. :o) Gleder meg også til å pynte med disse lekre kulene. Jeg tror jeg skal henge et par av de på en stang i tallerkenhylla. Jeg elsker slike kuler. :o) Lekkert!!

Jeg fikk også en stor overraskelse da pakken kom. Leonorah sendte med en adventgave til meg. Den var pakket fint inn, og det følgte også med et kort. Var det ikke noen skjønne kremmerhus? De skal få henge på knaggen her iallefall inntil videre. Ble veldig glad for de. :)
Julesangen "Silent Night" er trykket på kremmerhusene. Også en liten engel. Veldig søtt. :o)

Jeg har laget to julekort i dag. Liker så godt disse gamle motivene. Syns de ble koselige. Koselige å lage, og koselige å få. :) (får jeg håpe da.)

To julegaver har jeg også pakket inn. Legg merke til det sølvfargede juletreet på den ene pakken. Det har jeg klippet av et bånd med mange slike figurer på. Er ganske så fornøyd med den pynten. :) Syns det ble stilig. Også fikk jeg bruke de to første av merkelappene mine.

Og her ser dere hva som var i adventkalenderen i dag. En koselig blånisse. :o)
Nå skal jeg sy litt, og se på Ørnen, snart. Ha en fin adventkveld.

15 kommentarer:

Anonym sa...

I love the paper cones and the tags you made~beautiful!

Anonym sa...

Julkorten är jätte söta. Dessa änglabarns motiv är hur fina som helst får man fråga vart du har köpt dom? Strutarna var väldigt fina också.

Anonym sa...

Fikk du de kremmerhusene med på kjøpet? Det var jo utrolig koselig, da. De var jo så lekre! Korta du har laget er nydelige. Må være moro å få noe sånt i posten. Synes du er kjempekreativ! Julegavene ble også veldig fine.

Hulda sa...

deb; thanks a lot. :) I haven't made the cones, I got them in a present. But the tags is handmade by me.

an angel at my table: jeg har funnet masse slike bilder rundt omkring på nettet, jeg bruker å lagre de, så har man til passende anledninger. Jeg har også kjøpt noen bilder på roser og rot, en norsk nettbutikk. Du kan se link til sida deres under linkene mine. Jeg har scanna de og bruker de på mange måter.

ellie: takk, takk. :) men, de siste dagene har jeg vært stressa, jeg klarer liksom ikke å la være å lage til alle jeg skal gi gaver. Da blir det litt slitsomt.. Men, er snart ferdig nå. Ja, jeg fikk de kremmerhusene, de hadde pakket de inn til meg i en liten gave. Veldig koselig. :o)

Anonym sa...

Angående lavendelposene: Jeg må nok ha sett dine ja, de jeg har sydd var jo tydelig inspirert, kan du si! Jeg husket det faktisk ikke selv, men jeg ser det jo nå. Du har nok stor innflytelse, Hulda :-).

Hulda sa...

ellie: jeg syns bare det er koselig at du har sett på de, det er jo også artig å se hvordan de blir når forskjellige lager de, og lager sin stil. :)

siripirisiri sa...

Hei!
Så fine julekuler!
Du var heldig som fikk med de søte kremmerhusene også:)
Det er morsomt at du lager så mange gaver selv, og pakker dem fint inn:)

PS! Bare 17dager igjen!!! ;)

Anonym sa...

Nå har jeg omsider oppdatert bloggen min igjen jeg også... Koselig å se hva du har lagt ut siden sist! Ingrid

Mia sa...

Hei Hulda! Så mye fint. Nydelige kuler og kremmerhus. Og så julekortene og pakkane da. Jeg har svart deg i bloggen min ang. spørsmålet ditt mht. tepper.

Anonym sa...

Har været inde og se på Leonorahs netbutik flere gange. De har meget fint. Var ikke lige klar over at den lå i Tromsø... Min kærestes fætter bor i Tromsø så det kunne være jeg skal have dem til at tage noget med til mig når vi skal på skiferie sammen i Sverige til marts... Uha ja der er længe til men man må ligge planer hvis man vil have fat i de fine ting:o)
Gaverne er jo pakket nydeligt ind og Julekortene er flotte.
Hav en god dag.

Lisa sa...

Everything looks great.

Karna sa...

Veldig flotte kremmerhus og julekuler! De har mye fint på Leonorah, heldig som har en som kan hente til deg, frakten ble veldig dyr sist jeg handlet der, dyrere en fra Danmark?!?!

Kjempe fine kort, og pakkelapper du har laget også, du er kjempe flink!

Ha en fin helg Hulda!

kreoline sa...

Hyggelig overraskelse med flott julepynt. Kremmerhusene var så koselige, du er heldig. Fine kort du har laget.

Anonym sa...

Kremmerhusene er søte, et godt tips er å sette små papirkremmerhus i de, for å få de til å strutte. Nydelige julekort, det er alltid hyggelig å sende slike, og koselig å få. Nydelige julekuler var det jo også. Er Leonorha en ny butikk i Tromsø? Det er en stund siden sist jeg var der, men kan ikke huske å ha sett butikken. Ha en fin dag da Hulda:)

Hulda sa...

siri: ja, jippi! Snart er det jul i huset. Gleder meg!

ingrid: har sett innom deg. :)

mia: koselig at du likte det jeg har lagt ut bilder av. Flott at jeg kan spørre deg om råd. :)

sarah: ja, det hadde jo vært koselig om du fikk kjøpt noe fra Leonorah, de har mye fint der. :)

lisa: thank you. :)

karna: oi, var portoen så dyr derfra? Det hørtes jo ikke bra ut. Kanskje du kjøpte noe tungt, derfor det ble endel i porto.

kreoline: ja, jeg ble veldig overrasket. :) sånt er hyggelig. :)

helle: takk for tipset om å sette papirkremmerhus inni. Jeg putta litt papir i, men blir nok enda bedre med papirkremmerhus.

Leonorah er en nettbutikk i Tromsø. De har ikke utsalg, men man kan komme hjem til dem for å hente varene man har bestilt.