fredag, desember 8

8. desember lager jeg granbardekorasjoner


I kveld har jeg kosa meg med å pynte tallerkenhylla til jul. Jeg er veldig fornøyd, syns det ble SÅ fint! :) Jeg har kjøpt kunstig grangrener på hagesenteret i byen. De ser veldig naturtro ut. Jeg har også kjøpt noe fin konglepynt for å henge rundt omkring. Engler har jeg skrevet ut på fotopapir.

Her er noen nærbilder. Jeg har knytt fire sløyfer til pynt. Har satt fram små mugger, asjetter og diverse annet i hvitt og rødt. En Tilda juleboks er det også.


Denne pyntinga ga meg virkelig en koselig julefølelse. Jeg har surret grankvistene fast med tynn metalltråd, som jeg bruker til å tre perler på. Man kan jo også bruke blomstertråd.


En enkel kongle. Syns de var så fine og gammeldagse disse juletrekulene. Jeg liker å henge opp kuler litt rundt omkring, det gir så fin stemning.


Lysekrona fikk også noen grankvister.


Det fikk også bilde jeg kjøpte på Leonorah. Dette bilde henger ved siden av tallerkenhylla. Du kan se det på det første bilde.
I morgen skal vi ut og handle julegaver igjen, da tror jeg vi blir ferdige. Godt er det! Nå må jeg i gang med julebaksten snart. Vi skal ikke ha så mye, men litt må det jo bli. :o)

20 kommentarer:

Anonym sa...

Så julfint du har gjort det!

Mia sa...

Koselig jul det ble i tallerkenhyllen din også. Englene dine var jo skjønne!

Anonym sa...

Er alt det kunstig granbar, ser jo veldig ekte ut. Ble virkelig fint. Du er langt i pyntingen allerede. Skal pynte litt i helgen jeg : )

linda sa...

Så fint!! Du har jo jul hjemme snart jo!! Ha ei fortsatt fin helg!!

Anonym sa...

Flot flot flot... Så mange fine ideer du har.
Hav en god weekend.

Anonym sa...

Ja det er koselig å pynte opp, og du har jo fått gjort masse allerede. Veldig god ide å printe ut engler på fotopapir. De er jo så fine å pynte med!

monique sa...

You have decorated it very lovely.

Hannele sa...

Så mysigt det ser ut.

cia sa...

vad inspirerad jag blir när jag ser den juliga tallrikshyllan - jag ska också göra julfint i min.
jag har inte ens handlat julklappar ännu - och du är redan klar. nästa fredag har jag tänkt mig en shoppingrunda, om jag kan slita mig från valparna...........

Anonym sa...

Så fint du har pyntet hjemme hos dere! Er enig med julie, granbaret så virkelig ekte ut. Kjempefint! Og juletrekulene var nyyydelige! Haen kjempefin helg, Hulda!

Huset i Hagen sa...

Så koselig Hulda! Her er det snart jul ja. Du er flink til å få det fint fundt deg! :0)

anniche sa...

Koselig julepynting Hulda.
Jeg har vært oppi skogen i dag og hentet litt granbar og mose.
Så fin pakke fra Leonorah- jeg venter faktisk også på en sending derfra:O)

Ønsker deg en fin 2 søndag i advent.Klem

Timotei sa...

Så fint det blir hos dere til jul, Hulda! Så lurt å skrive ut de englene på fotopapir, det må jeg også prøve.

Minne sa...

Du har verkligen pyntat fint!
Ha en trevlig helg.

Anonym sa...

Vad fint det blev med granbarren! Söta änglar. :)

Anonym sa...

Dette ble virkelig fint...elegant og koselig på samme tid! Jeg likte disse jule-konglene. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt dem?

Tussilago

Sigrun sa...

Hulda, your bord looks very nice!

Sigrun

Karna sa...

Så koselig du har laget det hjemme hos deg Hulda, får jo rene julesteminingen av å se på bildene du legger ut!

Ha en fin søndag Hulda!

Hulda sa...

Takk for alle koselige hilsener på dette innlegget! Det var artig å pynte tallerkenhylla, en idè jeg fikk da jeg så på "Jul i Valhall".

Tussilago, du lurte på hvor jeg har kjøpt jule-konglene. Jo, de har jeg kjøpt på hagesenteret på Seljestad. Du vet sikkert hvor det er. :o) Jeg kjøpte en boks med mange slike. Men, de solgte de også enkeltvis.

Anonym sa...

Hei Hulda, skal si du har julepyntet ;-}Du har fått gjort masse til jul, heldig du. jeg henger helt etter,det er ingenting som er som det skal med fire stykker som er syke i hsuet.Men vi får bare ta det som det kommer.
Koselig å se julehuset ditt!
Klem