fredag, desember 22

Den store dagen nærmer seg


Nå har vi julepynta hus, fra nederst i gangen, til innerst på soverommet. :o) Her er en av dekorasjonene jeg har laga i dag.

Gangen oppe ble veldig fint julepynta, jeg ble fornøyd med det jeg har gjort her. På speilet har jeg satt en stor glansbilde engel. Noen filthjerter pynter opp. Det er enkel og fin julepynt. Jeg har også hengt opp to kuler av fattigmannssølv. De speiler seg så fint.

Nøkkelskapet har også fått et hjerte på døra. De to engleglassene oppe på nøkkelskapet har fått grankvister til pynt. De er kunstige, for å slippe at de skal ry så mye. Men, dekorasjonen består av ekte gran og furu. Julekrybben har fått stå på en liten stjernebrikke. Den passet også fint til terrakotta krukken som jeg har brukt til dekorasjonen.

Her er et nærbilde av dekorasjonen. Jeg har brukt litt forskjellig til pynt. Små epler, sopp, juletrepynt og kongler.

Et oversiktsbilde fra gangen.

Den gamle lysekrona fikk vi også hengt opp i dag. Den er så flott!

Kransen som bar lilla pynt til advent, har nå fått røde filthjerter. Enkelt og fint ble det.

Til slutt i dag viser jeg bilde av denne fine juletrekula, som er ny av året. :o) Nå er det bare i morgen igjen, så er det julaften! Alle hjerter gleder seg! Vi skal hjem til foreldrene mine i morgen. Men, jeg skal se om jeg kan få lagt inn et lite innlegg før vi drar. :o)

GOD JUL!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Huset ditt är så fint julpyntat!
Hoppas ni får en GOD JUL!

Anonym sa...

Så flott du har pyntet i dag! Virkelig koselig. Ønsker deg en god natt og ei riktig God Jul, sammen med familie og venner:-) Kos deg.
Juleklem

Hulda sa...

TAKK til dere begge to, og jeg ønsker dere det samme, at dere må få ei riktig fin jul. :)

Anonym sa...

Nydelig julehjem du har Hulda! Ønsker deg en herlig jul og et godt nytt år! Klem fra Mette

Anonym sa...

Hei Hulda! Jasså, så du blogger i natten du også? Visst likner hjertene på dine, de er jo Hulda-inspirert ;-). Jeg skal ta et bilde og oppdatere bloggen. Håper det ikke gjør noe? Flott julepyntet hjem du har! Skal si du har stått på! Juleklem fra Ellie.

Anonym sa...

Ja nu nærmer tiden sig. Og jeg glæder mig i hvert fald:O) Så fint med alt dit julepynt. Hav en rigtig glædelig jul og god tur til forældrene.

Anonym sa...

Hei du Hulda. Vil ønske deg og din familie en riktig god og trivelig julefeiring.

Er blitt så glad i deg og din blogg. Det er alltid så koselig å komme hit inn og du sender varme ut i bloggverdenen. Ha det fint så lenge.

Stor klem fra meg : )

Mita`s hjørne sa...

Er bare innom for å ønske dere ei
GOD JUL...