mandag, desember 4

Den 4.dagen


Jeg føler at dagene har fått føtter, og springer avsted... Tenk at den 4.desember er over alt. I dag har jeg fått kjøpt meg mange røde hjerter som skal pynte kransen min til jul. Dette er bare noen få av dem. :) Jeg har også kjøpt gullfarga brodergarn. Jeg har nemlig planer om å sy meg en fin julepute. Den fine juletrekula fikk jeg i kalenderen i dag.

Her er mønsteret jeg skal bruke til puta.Blir spennende å brodere det. Jeg har valgt ut fargene. Men, det viser jeg fram etterhvert som dagene går. :) Jeg likte så godt dette englebilde.

Arnt Håvard fikk en himmelblå teskje av plast i adventkalenderen. Ja, hvorfor ikke? :) er jo kjedelig for ham å få bare pynt og småtterier. Denne kan han jo ha i hytta til sommeren.

Her er et av stoffene jeg har bestilt fra den danske nettbutikken som jeg hadde link til i går. Er det ikke flott? Og de andre er nydelige de også. :o)

God natt alle sammen. :o)

20 kommentarer:

elin1976 sa...

Stoffet du har handlet var kjempeflott. Liker godt blomster på tekstiler. Håper du legger ut bildet av puta slik vi får se det ferdige resultatet. Det er alltid så artig å se hva du lager. God natt:o)

Hulda sa...

elin: ja, jeg skal nok helt sikkert legge ut bilder av puta. Jeg har også to andre puter jeg nettopp har sydd, men jeg skal gi de bort til jul, og i frykt for at mottaker skal være innom bloggen kan jeg ikke legge ut bilder av de før etter jul. Men, da kommer de. :o)

anniche sa...

Ja, dagene flyr virekelig avgårde de....
Stoffet du hadde funnet var nydelig. Så spennende med julepute!
Gleder meg til å se. Fin julekule du hadde fått i kalenderen.
Ha en flott 5 desember:)
Klem

Anonym sa...

Spændende med puden du vil sy. Det skal nok blive fint med englemotiv og guld-broderi.
Stoffet var fint. Var inde og kigge på butikken i går, de har meget fint.

Anonym sa...

Jättesnyggt tyg! Och bra present till mannen, de brukar ju gilla mer praktiska saker. :) Ska bli spännande att se din julkudde!

Hulda sa...

anniche: takk skal du ha. :) ja, jeg legger ut bilder når puta er ferdig. :)håper du får en fin dag i morgen.

sarah: ja, gleder meg til å ta fatt på puta. Den tror jeg skal bli flott. :) Ja, det er enormt mye lekkert stoff fra den butikken.

anna: ja, sant, de liker mer praktiske ting, mennene. :) har kjøpt mer praktisk til han også, som kommer etterhvert. :)

Anonym sa...

Ja er så enig, dagene flyr, vil så gjerne at desember skal gå sakte.

Tonje sa...

Jeg er helt enig med deg,tiden går alt for fort,jeg begynner å stresse fordi jeg føler jeg har så utrolig mye som skal gjøres og så alt for liten tid på å gjøre det.Men julen kommer jo uansett,så man får gjøre det beste ut av det=)
Ha en flott dag i morgen=)

Anonym sa...

Nydelig stoff du har bestilt, Hulda. Likte også veldig godt motivet til juleputa. Spørsmål fra en amatør: Hvordan overfører du motivet til putestoffet?

Siri sa...

Tiden går fort!
Advent skulle ha vært både oktober og november. Man føler man har så god tid, og nå er det plutselig bare tre uker igjen!

Karna sa...

Stoffet var kjempe søtt, nydelig mønster du har tenkt å sy pute av også, blir spennende å se resultatet!

Jeg føler også at dagene løper av sted, er ikke mer igjen av dagene når jeg kommer hjem fra jobb føles det som.....

Hulda sa...

julie: ja, det går fort.

tonje: har det sånn jeg også, er mye jeg skulle gjort, og blitt ferdig med.

ellie: jeg bruker å tegne det av på et matpapir, deretter snur jeg matpapiret, legger det over stoffet, og tenger av igjen. Da smitter det av på stoffet. Jeg vet det går an å bruke overføringspenn også, men jeg har ikke det.

siri: hehe, ja, du sier noe. :) men, det er jo bare å starte tidlig, så rekker man det man skal. Jeg starta i slutten av oktober med ting jeg skulle sy.

karna: ja, føler også at det er lite igjen av dagen når jeg kommer fra jobb. Man har nok litt mindre energi i mørketida.

siripirisiri sa...

HEi!
Så søt t-skje!
Fine stoffer!
Gleder meg til å se både kransen med hjertene på , og puta!

Kos deg videre!
Siri:)

Sanna sa...

Ååååå jeg gleder meg sånn til å se juleputen din når den blir ferdig. Vakkert motiv du skal ha på den - det kan aldri bli for mange engler ;o) Lykke til med syinga og ha en fortsatt flott tirsdag.

Metteflette sa...

Stoffene på linken du tipset om var bare skjønne. Det var flere der jeg kunne tenke meg! Gleder meg til å se puten din! :-)

Sanna sa...

Hei igjen Hulda ! Skal sjekke om jeg får tak i mer av det rutete båndet jeg har rundt lyktene mine. Kjøper til deg om de ha ;o). Skal stikke innom butikken hvor jeg kjøpte det å se om de har mer igjen. Gir deg beskjed.

Mia sa...

At tiden går fort er sikker og visst - og den går ekstra fort nå i desember er jeg sikker på... Men vi kommer vel i havn... (Julen kommer jo uansett!) Blomsterstoffet du har bestillt er veldig vakkert. Gleder meg til å se hva du har laget ut av det.

Anonym sa...

Gleder meg til å se engleputen ferdig, blir nok kjempefin med den gulltråden og de fine englene:-)

kreoline sa...

Er helt enig, tiden går så alt for fort. Nydelig det stoffet Hulda, blir spennende å se hva du bruker det til. Blir også spennende å se engleputen ferdig, det blir nok sikkert flott. Klem fra meg.

Anonym sa...

Tyget var jättefint, romantiskt :-)