søndag, november 5

I dag; julemerkelapper og kort :o)

Se på dette nydelige kortet som jeg fant på datamaskinen i dag! Jeg har scannet det for lenge siden, og glemt at jeg hadde det. Dette skal bli fint til jul, jeg tror jeg skal bruke det på et av de sydde bildene jeg skal lage også. Det er et nydelig englemotiv. Jeg skal ha det større på bildet jeg skal sy.

Jeg har koset meg og laget flere merkelapper til julegaver i ettermiddag. Jeg har scannet glansbilder og skrevet ut på kartong. Disse har jeg brukt hyssing i til pynt. På andre siden har jeg skrevet GLEDELIG JUL. Syns det er så koselig å pusle med sånt nå, i adventa er det så masse annet man har å gjøre. Har bl.a en god del å sy. Tida flyr.

Har også knytt en smal blonde i noen av merkelappene, det ble også fint, syns jeg.

Her er et nærbilde av noen merker. Jeg har klippet rundt med en saks med fin bord.

Et kort ble det også i ettermiddag. Med en skjønn, liten engel på. Fint å pynte med litt blonder.
Håper dere har det fint, og koser dere i helga. Senere i kveld blir det litt Tv-titting, skal se Kvitt eller Dobbelt og Åndenes Makt.
Ønsker dere en fin søndagskveld! :o)

23 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig, nydelig, nydelig, ha en flott kveld. Klem : )

kreolin sa...

Så nyelige julelapper, herlige kort. Går det greit å ha kartong i printeren? det er ikke for tykt?
Det var så flott det du har laga i dag, ha en fin TV-kveld. :)

Hulda sa...

julie: tusen, tusen takk! :)

kreoline: ja, det har gått veldig bra å printe ut på kartong. Jeg var veldig spent på hvordan det ville gå, men det var ikke problem med det. Jeg setter inn 3 samtidig, for å være sikker på at det ikke blir for tykt.

elin1976 sa...

Hei på deg, Det var noen veldig fine merkelapper som du har laget. Kortet var også nydelig. Du er superflink. Skal også se Åndenes makt- er helt hekta... ha en fin søndag, Hulda

Hege sa...

Hei Hulda!

Tusen takk for alle de gode kreative ideene du gir meg! Har lest bloggen din noen uker nå, og jeg blir så inspirert av alt du lager!
Av diverse grunner mistet jeg kreativiteten min for en laaang stund siden, men etter du kom inn i livet mitt ( ;-) ), har den kommet tilbake!

Tusen, tusen takk Hulda!

Klemmer i fleng fra meg til deg!
*stort smil*

Mia sa...

Likte veldig godt de merkelappene. Jeg kjenner godt de glandsbildene, fordi jeg har de samme englene i "cut-out"-papp (vet ikke helt hva det heter) i ca. 25-30cm størrelse, som jeg henger i vinduet hver jul. Det blir liksom ikke jul før de henger der (pleier å henge dem opp 1. desember - så julen kommer tidlig hos meg...)

Hulda sa...

elin: hehe, du er ikke alene om å være hekta på Åndens Makt, det var skummelt sist, huttetu! Takk for koselig kommentar!

hege: Hei, hei! Så utrolig hyggelig kommentar du skrev. Jeg blir jo nesten rørt av at du sier dette om meg. Har vært innom din blogg og skrevet kommentar. :)

mia: Så koselig! Jeg har også noen store slike engler, ca den størrelsen som dine er i. Skal legge ut bilder av de senere. De er også fine. :) Jeg begynner også med litt pynting 1.desember, og hver adventssøndag tar jeg fram litt mer pynt. :o)

Marita BK sa...

Søte kort og merkelapper Hulda, virkelig! Sant at tiden flyr. Hadde litt planer om både å lage julekort og litt julepynt...vel, håper ikke tiden flyr fra meg da... her jeg sitter og surfer *fnis* Takk for inspirasjon.

Leah sa...

Blir helt misunnelig på deg, jeg Hulda, når jeg ser allt det nydelige du rekker å lage! Er ihvertfall en trøst å komme inn her å suge til seg all kreativiteten, da. Har stor glede av å se på bildene dine, klem.

Anonym sa...

Så sött så sött! Trevlig söndag på dig gumman! :D I min skrivare går det bara att ha vanligt skrivarpapper, grrr.. ;)

Timotei sa...

Så søte merkelapper! Har aldri tenkt på at det går an å ha kartong i printeren. Må prøve det jeg også tror jeg.

Tia sa...

så dyktig du har vært, dette ble veldig flott, tror jeg må prøve å lage kort/merkelapper også...det ble nydelig det du laget..og jeg samler også på englebilder jeg finner her og der..koselige motiv man kan bruke på så mangt!
ha en fin kveld :)

Anonym sa...

Fine gave-mærker. Det må være dejligt at have så mange flotte billeder liggende på computeren...

Anonym sa...

I really enjoy your site and appreciated so much the English translation... anyway it's lovely to see all your beautiful handicrafts you are making, you are so talented.

Hulda sa...

marita: lykke til med kortlaginga di! Håper du ikke surfer deg bort da, hehehe..

leah: tusen takk! Det var kjempekjekt å høre det! Lykke til med dine prosjekter. :)

anna: takker så mye! :) synd med skriveren din da. Kanskje jeg skulle skrive ut noen til deg.

timotei: ja, prøv, det blir veldig fint! :)

tia: ja, er jo mange fine bilder å finne rundt omkring, bare man har øynene åpne for det. :)takk for ros!

sarah: ja, helt flott med mange fine bilder man bare kan velge og vrake fra. :) Bruker å scanne fine bilder, og samle de jeg finner på nettet.

anonymous: thank you! I have translated a lot of my post, but lately I have been a bit bored of it. I should try to do it more often! :)Do you have a blog too?

Anonym sa...

Sorry, I don't have a blog... I just enjoy reading others and yours was one of my favourites!

Hulda sa...

anonym: oh, it is great that you like it. :)

Karna sa...

Åhhh så fine!! Nydelige kort og merkelapper, er jo nesten en gave i seg selv!! Ha en fin mandag Hulda!

Hulda sa...

karna: takk! Ja, jeg syns også at de ble fine, skal skrive ut noen flere senere. :) Ha en fin mandag du også!

maloppa sa...

Har inte varit in här på några dagar eftersom jag varit bortrest. Är så imponerad över hur mycket du hinner med att göra och så fina saker du gör. Gillar speciellt dina änglar och påsarna kommer säkerligen bli väldigt uppskattade till jul...
Hoppas du har det gott hos dina föräldrar...

Hulda sa...

maloppa: hei! Koselig at du kom innom meg igjen. Ja, jeg håper at de som får poser med såpe blir glade for de. :) Jeg gjør mye håndarbeid utover ettermiddagen og kvelden. :)

anniche sa...

Skikkelig flotte tags!
Håper du hadde en herlig søndag!

Lisa sa...

I knew I would come away with that cozy feeling if I dropped by this evening. I was right. :) Everything looks wonderful.