mandag, oktober 2

Stoff & Stil

Lørdag kom pakken med det jeg bestilte fra Stoff&Stil. Her var det mye fint. Stoffene har små hvite prikker, kom dårlig fram på bildet. Kjøpte seks slike hekla hjerter, to kroner, rosa paljettbånd og blonder i lange baner. :o) Det er så fint å bruke på divese ting jeg syr.

Saturday I recived my packet from the company; Stoff&Stil. (fabric) It was a lot of lovely stuff inside it. The fabric has small white dots on it. I bought six of these crochet hearts, two crowns, pink sequins tie, and a bunch of laces. I love to use them when I am sewing things.
Her kom prikkene på stoffene bedre fram. Syns det er så fint med prikker, det pynter opp et ensfarget stoff. Jeg vet ikke enda hva jeg skal bruke stoffene til, men finner sikkert på noe. De er fine å kombinere med andre stoff.

Here you can see the dots better. I think it is really nice with dots, they decorate a one-coloured fabric a lot. I don't know yet, what I am going to sew, but I am sure I get some ideas later on. The fabric are great to combine togheter with other fabrics.
Her ser dere blondene jeg kjøpte. Likte spesielt godt den smale til høyre. Den er enkel og fin samtidig. Kanskje jeg bruker den på noen lavendelposer.

Here you can see some of the laces I bought. I particularly liked the slim one at the right side. It is neat. May be I will use that one at some lavender bags.

Julestoff kjøpte jeg også. Dette stoffet hadde utrolig fin kvalitet. Jeg skal bl.a lage hylleborder av det, har noen nå også, men ikke så artig å ha lyse pastellaktige farger til jul. Jeg syns dette julestoffet var fint, liker ikke stoff med glorete nisser o.l. Båndet skal jeg ha på en krans jeg skal dekorere til jul, skal også ha det til bånd på julegaver.

I also bought some Christmas fabric. The quality at this fabric was very good. I should sew some edging at some shelves in the kitchen out of this. Probably something more too. I don't want pastel colours for Christmas. :o) I don't like glaring fabric with santas on, so this fabric is great for me. I should use the tie for a wreath I should decorate, and ties at the presents.

15 kommentarer:

Anna sa...

Åh så fina tyger! Jag älskar prickigt, och ljusblått och ljusrosa är så himla fint! Jättefina band också, du kommer säkert hitta på nått fint att sy av detta! :)

Leah sa...

Mmmm....fine farger ja, og søte blonder. Skal bli artig å se hva du klarer å trylle fram av dette:-)

Nina sa...

Søte stoffer og blonder. Det er nok ikke fare for at du ikke får brukt stoffene, du som er så kreativ!

Hulda sa...

anna: ja, prikker er kjempesøtt! Har fått øynene opp for det i det siste. :o)

leah: ja, jeg er også spent på hva jeg skal finne på. :o)
Blir nok bruk for de med tid og stunder.

nina: takk! Ja, er jo så artig å sy. Du er nå ei kreativ jente du også! :o)

vero sa...

Jättefina tyger! Jag har aldrig handlat från Stoff o Stil, men kanske ska det. Sepciellt jultyger.
Vad ska du sy för något av ditt tygpaket??

Tia sa...

Veldig fine stoffer og blonder! Blir moro å se hva du skal sy :)
Hyllebordene blir nok flotte, er enig i at glorete nisser er fælt. Enkelt og stilrent er mye koseligere!

Sanna sa...

Å så mye fint du hadde kjøpt fra Soff og Stil. Er litt bortskjemt for jeg har butikken deres i Drammen bare en halv times kjøring unna. Hender ofte jeg tar en tur dit ja.... De har så mye fint - og så billig da gitt ! Den boksen du så på bloggen min kan nok skaffes av en av disse butikkene http://www.int.greengate.dk/retailNorway.htm

anniche sa...

Hei Hulda.
Så flott stoff du har fått tak i, er veldig sval for lysebløåå og rosa med prikker jeg da:=))
Gleder meg til å se hva det blir av dette!
Blondene ser også fine ut.
Ønsker deg en god mandags kveld!!

Ingrid sa...

Så mye fint du har kjøpt! Jeg har også bestilt stoffer fra Stoff og stil nå.. og jeg har bestilt det samme julestoffet som deg. Gleder meg masse til å ta fatt på lekre arbeider! :)

Lisa sa...

Neat fabrics! I can't wait to see what you do with them.

Hannele sa...

Lite som godis. :)

Hulda sa...

vero: jeg vet ikke enda hva jeg skal sy av stoffene, men jeg vet at jeg kommer til å få bruk for de. :o)

tia: ja, glorete nisser har jeg aldri likt. Syns det er alt for mye sånt til jul.

sanna: så heldig du er som bor så nær butikken, og slipper unna portoen! Ja, de har mye fint og billig stoff og blonder.

anniche: ja, er også svak for prikker, det er så fint!

ingrid: artig at du har kjøpt det samme julestoffet som jeg har gjort. Syns det var så fint! Har du planer for hva du skal sy?

lisa: Thanks! I don't know yet what I am going to sew, but I now it will be something. :o)

hannele: ja, det er sant, stoffene er søte som sukkertøy. :o)

Timotei sa...

Så mye fint du har kjøpt fra Stoff og Stil! Nydelige stoffer i lyseblått og rosa. Enig med deg i at enkle julestoffer uten glorete nisser er finest. Jeg har ikke fått bestilt meg noe fra Stoff og Stil enda. Klarer ikke å bestemme meg for hva jeg skal velge...

Karna sa...

Flotte stoff og blonder du har kjøpt hos S&S...Gleder meg til å se hva du lager!

Hulda sa...

timotei: ja, de har mye å velge mellom hos Stoff og stil, det er sikkert. :o)

karna: ja, syns også de var fine. :)