mandag, oktober 16

Nostalgiske blonder med mere...


Etter at jeg la ut bildene av puta i går så jeg at jeg ville gjøre noe mer med den. I kveld har jeg festet nostalgiske blonder rundt motivet. Et par knapper har jeg også fått med. Jeg syns den fikk vintagestil over seg.

Slik ser blonden ut - og knappen. Det var vanskelig å ta bra bilder av puta siden blondene er lik stoffet. Men, de gir jo et visst inntrykk. Det ser finere ut i virkeligheten. :o)

Siden det hekla hjerte er naturhvitt valgte jeg også en naturhvit blonder til denne siden av pute. Jeg ble fornøyd med resultatet. Og det skal man jo være når man lager noe, ikke sant? :o)


Også her en et detalj bilde.


Til alle som liker å lage kort og forskjellig scrap anbefaler jeg å besøke Nille. Der har de fått inn flotte ark. Billige var de også! En pakke består av 12 ark, 2 av hver sort, til kun 25 kr. Det er billig det! På Panduro her koster ett ark 8 kr. LØP OG KJØP!

Noen i blå nyanser. Jeg syns disse også var så fine. Har allerede brukt litt av de. Det lyse blå har hvite striper innimellom, noe som kom dårlig fram på dette bildet.

Jeg fant noen nostalgiske glansbilder på lekebutikken på kjøpesenteret. Disse skal jeg bruke på flere ting utover vinteren. :o) Søte unger som leker i snøen.

Denne fine gutten var på andre siden. Ekte glans står det på papiret. Herlig med slike gamle glansbilder. Jeg kom på nå at jeg husker noen gamle jeg så for lenge siden, som mamma hadde da hun var lita. Det hadde vært artig å finne de og scannet noen. De kunne jeg brukt når jeg skal trykke på stoff. Det var en bra idè! ;o)

Da var det på tide å si god natt! Det tok lang tid å laste opp bildene i kveld. Noen ganger syns jeg blogger er treg, men jeg liker utseende på bloggen, så vil fortsette med denne bloggen uansett. :o)

18 kommentarer:

Mrs. Staggs sa...

Looks like you are having a lot of fun making your lovely things with these pictures Hulda!
Everything looks so nice and cozy for fall!

Lisa sa...

These are really pretty and I like your new papers!

Anonym sa...

Åh, vad fina!
Är Nille en norsk hobbybutik? :-) Låter ju mycket billigare än Panduro, som jag tycker är rätt dyrt...

Karna sa...

Puten ble kjempesøt!! Ser det med "andre" øyner etter en har tatt bilder og lagt ut, da legger jeg merke til alt mulig som jeg ikke så før...=) Nydelige glansbilder, gleder meg til å se hva du bruker de til!

Hulda sa...

mrs.staggs: It is good to see you at my blog again! - And yes, I have had a lot of great time making and sewing things.

lisa: thank you! The scrap sheet was mutsh cheaper than in a craftstore too. I like the colours.

vingtage wine: Nille er en butikk som har litt av det meste egentlig. Glassting, rammer, hobbyting, pynt, leker osv. Man kan finne mye til en billig penge.
Ja, Panduro er ikke alltid så billig.

karna: ja, det er helt sikkert! På bildene ser man det meste. :o)Ha en fin dag!

Katrine K sa...

Kjempefine puter!

Anonym sa...

Hi Hulda,
love your lacey cushions with the nostalgic images- so pretty.
Niki.

Ingrid sa...

Putene ble fine med blonder! Jeg har også vært på Nille og kjøpt papir. Fant en pakke med forskjellige rosemønster der. Supert!

Hulda sa...

katrine k: takk for det!

nostalgia: thank you! It was fun making it. And I love them! :o)

ingrid: takk! Så fint det hørtes ut med roseark. Jeg så ingen slike på Nille her, kanskje de var utsolgt for de. Hvis jeg ikke finner, kan du tenke deg å kjøpe for meg da? Jeg betaler deg selvsagt for de. :o)

Timotei sa...

Så fine og romantiske putene ble, Hulda! Flott papir du har kjøpt hos Nille. Greit å finne noe som ikke koster så mye også. Ofte er jo hobbymaterialer nokså dyre. Du spurte hvor jeg hadde bestilt stoffer sist. Jeg bestilte hos www.northernquilts.no. Jeg har aldri bestilt der før så jeg vet ikke om det er bra eller ikke. De har i allefall en veldig fin nettbutikk!

Leah sa...

Så fint det ble med blondene! Og glansbildene var slikkelig nostalgiske og fine :-)

Metteflette sa...

Putene dine er jo bare nydelige! jeg har også masse gammeldagse glansbilder liggende. Drev veldig mye med decoupage for noen år siden og kjøpte alt jeg kom over :-) Skal nok få bruk for de en dag ja!

Anna sa...

Vad fina kuddar! Det är snyggt med spetsen på. :) Nille har vi inte i Sverige, vad jag vet. Men det var himla billigt! :) Tycker också det är segt när blogger är långsamt, men jag vill inte heller byta.

Anonym sa...

Nydelige blonder, nydelige glansbilder og nydelige puter, som vanlig masse nydelige ting hos deg hulda : )

Nina sa...

Kjøpte også papir på nille, det var virkelig billi:-)
Kjøpte den pakken du hadde og to til. Kjøpte også noen glansbilder...

Anonym sa...

Nydelige romantiske puter du lager
Hulda ! Takk for kommentaren i bloggen min i i kveld..nå har jeg " sloss" med blogger i flere timer. Det hadde skjedd ett eller annet rart med bloggen min, så jeg valgte beta - versjonen. Egentlig veldig gøy å holde på med lay out'en der - mye lettere enn før! Man kan faktisk endre på det jeg meste, unntatt fonten, der syntes jeg det var litt for få valg. Men jeg lærer mens jeg holder på..:o)

Anonym sa...

Jag skulle nog inte våga lägga mej där, bara titta...

Anonym sa...

Takk for tips om papir på Nille! Det er en butikk jeg nesten aldri er innom, så det hadde jeg ingen anelse om. Nydelige glansbilder og puter:)