mandag, oktober 30

Alpefiol


Disse to blomsterenglene ønsker dere velkommen hit i kveld. Som takk for alle de fine kommentarene deres til meg kan dere lagre dette fine glanset, kanskje noen kan bruke det til noe fint.

These two flower angels said welcome to you to night. This picture is a present from me to you, I want to thank you all for your nice words to me. I hope you can use it for something lovely.

Etter jobb i dag kjøpte jeg disse to fine alpefiolene. Jeg hadde tidligere to st.paulia i denne krukken, men de fikk lus. Da måtte jeg bare kaste de, i redsel for at de andre blomstene også skulle få det. Syns disse var nydelige. Nå står de og lyser opp i et mørkt stuevindu.

Jeg har vært så trøtt i ettermiddag, så det har ikke blitt verken søm eller annet puslerier i kveld, men i morgen blir det nok bedre!

I bought these lovely cyclamen after work today. I used to have two Afrikan violet in the pot, but they got some louse, so I had to throw them away. I was afraid my other flowers should get it too. I really like these ones. They brighten a dark living room window.

I have been so tierd this afternoon, so I haven't been able to do any crafting. I think I am better to morrow!

Til slutt i dag vil jeg dele et koselig dikt med dere. Det handler om nettopp det vi interiørbloggere liker aller best; gamle ting! Jeg håper dere liker diktet like mye som jeg gjør.
Ha en koselig kveld!
Klem fra Hulda

I will end this post with a poem. It is about the thing we interiorbloggers like most of all; old things! I hope you will enjoy the poem as much as I do.
Have a nice evening!
Hugs, Hulda


Old Things

by Clay Harrison

Old things are more beautiful
than many things brand new
Because they bring fond memories
of things we used to do.

Old photografs in albums
love letters tied with lace
Recapture those old feelings
that new ones can't replace.

Baby shoes, a teddy bear
a ring that grandma wore
Are treasures wating there behind
a door marked "Nevermore".

Old things are more beautiful
more precious day by day
Because they are the flowers
we planted yesterday.

12 kommentarer:

Heidi sa...

Ja det var kjempefine ord, og så sanne : )

anniche sa...

Flotte ord, og som heidi sier så sant så sant!
Ha en god avslappende kveld.

Månefeen sa...

Så utrolig mye flott du har laget. Elsker de lavendelposene og hjertene, tror nok jeg må bestille noen av deg senere. Hva bruker du for å overføre de flotte motivene til stoff? (Kan være at jeg har spurt før, men tydeligvis har jeg fått teflon-hjerne etter at Tiril ble født... kan man skylde på ammetåke når man er ferdig med amming også mon tro he-he) Har også prikke-dilla forresten :)

Hulda sa...

heidi og anniche: ja, det var et fint dikt.

månefeen: takk! Så koselig at du sier det. Ja, bare si fra hvis du vil bestille. Jeg bruker et overføringspapir, du kan skrive ut på det på vanlig måte. Deretter klippes motivet ut og strykes på stoffet. Det blir veldig fint. Har bestilt papiret fra Clas Ohlson. Transfer paper, heter det.

Anonym sa...

Åh en sån fin dikt, jättevacker! : Vad synd att blomman fick löss, du får testa igen. Jättefin kruka, det är så snyggt med små fötter på. :) Har trixat med bloggen ikväll, men nu ska jag maila dig. Kram!

elin1976 sa...

Så flott dikt,Hulda.
Ha en koselig kveld :o)

karna sa...

Nydelig dikt!! Og så sant så sant!

Anonym sa...

Så utrolig mye fint du har vist frem her i det siste! Skal ikke være borte fra bloggen din mange dagene før man virkelig har gått glipp av mye. Nydelig gave du har fått fra Anna; kjempefine bilder! Og tags'ene du har laget var kjempefine, de kommer nok til å pynte opp noen gaver til jul ja! Nydelig dikt, forresten!

Tia sa...

Så fint dikt, det traff meg :)Veldig fine alpefioler, det er så godt med litt farge nå når det er vinterlig ute.
Ha en fin dag, og takk for bildet. Jeg har lagret det for senere bruk!
Ha en flott dag.

Hulda sa...

anna: ja, sånn er det, noen blomster får lus. Men, de nye var også veldig fine i krukka. Liker krukka godt, fikk den til bursdagen min i mars.

elin og karna: ja, det var et fint dikt!

daisy: tusen takk! Det var koselig å høre så mye ros! ;o)

tia: ja, det var det jeg også syntes, at det måtte være noe annet enn grønnplanter i stuevinduene nå. Alle geraniumene mine har sluttet å blomstre nå. Er nok for mørkt, dessverre.

Tussilago sa...

Takk for dikt..engleglans..og alt det flotte du viser i bloggen din. Det er sant som Daisy sier, man skal ikke være lenge borte fra bloggen din, før du har rukket å fylle den med myyye nytt og myyye fint igjen. det er gøy..en god opplevelse!
Alpefiol er flott!! Jeg har en stor flott hvit...som min kjære har gitt meg. Han er så flink til å gi meg blomster;))

Hulda sa...

tussilago: så koselig at du liker deg på bloggen min, det er alltid kjekt å få høre det av dere som er inne og ser her. :) Alpefioler er flotte, håper bare at de ikke strekker seg og blir for lange, er ofte det som har vært problemet når jeg har hatt. Din hørtes fin ut. Så snill mann da! Ja, kan ikke klage selv heller, han er flink å ta hjem blomster, og flink med blomster selv også. :o)