onsdag, september 20

Lavendelposer og nytt prosjekt - Lavender bags and a new project

I går sydde jeg disse tre lavendelposene, syns motivene er så søte. :o) Det er diverse bilder jeg har funnet på nettet. Må sy noen flere i morgen, har fått flere bestillinger. Jeg tenkte også å sy flere slik at jeg har et lite lager til jul, til noen venninner.

Yesterday I saw this three lavender bags, I really like the pictures on them. So cute. :o) I have found the pictures at the internett. I have to sew some more tomorrow, I have got some more orders today. I should make a little storage, I will use some for Christmas present for my friends.
Et par nærbilder av bildene. Dette syns jeg var nydelig - en bukett gammeldagse roser. Blir nok å bruke det på flere av posene.

A couple of close-ups. I love this picture - bouquet old-fashioned roses. I think I will use this picture several times.
Et rosehjerte og ei jente med ei lita trillebår full av blomster. Likte det med jenta utrolig godt! :o)

A heart full of roses and a little girl with a wheelbarrow full of flowers. I really like the one with the girl on it! :o)

Her kan dere se mitt neste prosjekt midt oppe i alle lavendelposene! Jeg har så lyst å sy ei lignende pute som denne lille med pom-pomer, vet ikke om det skrives sånn jeg. Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt sånne? Jeg har ikke greid å finne det.

Here is my next project, squeezed in between the lavender bags! I really want to sew a pillow like the small one with pom-poms, I don't know the name of it. But, I don't know where to find this ones. I hope I do.
Her er stoff og mønster jeg har tenkt å bruke. Brodereiet skal jeg brodere på naturfarget bomullsstoff. Puta skal ikke være større enn 35x35cm. Syns disse broderiene fra crabe apple hill er så nydelige, og enkle å få til. De kan brukes til dekor på mye.

Here is the fabric I will use for the cushion. I will do the stichery on a nature coloured cotton fabric. The size will be 35x35 cm. I really like the embrodery from crabe apple hill. You can use them on a lot of things.

31 kommentarer:

Julie sa...

Hei får ikke inn alle bildene dine i kveld, så må titte på dem imorgen. Virker som bloggene er helt merkelige nå, vansker med å legg inn kommentarer til noen også. Ha en god natt Hulda.

kreoline sa...

Hei Hulda, skjønn pute du skal til å sy. Sånne pom-pomer får en kjøpt i gardinbutikker og stoffbutikker. Jeg vet av KA-international har sånne. Har kjøpt noe lignende der en gang. Men jeg vet ikke om denne kjeden har butikk der du bor. Du kan også prøve i lampebutikk som selger lampeskjermer og tilbehør.

monique sa...

Lovely pictures on the lavender bags.I'm sure that your next project bwcomes great too.

Hulda sa...

julie: ja, det har vært noe rart med blogger tre kvelder på rad nå. Men, fikk da endelig lagt inn bilder. Du får kikke innom i morgen da. God natt til deg også.

kreoline: har prøvd på de gardin-og stoffbutikkene som er her, men ikke fått tak i. Takk for tipset iallefall.

monique: thank you! I should make some more tomorrow.

Anniche sa...

Nydelige lavendelposer Hulda:)
Veldig fine venninnegaver det der ja.Puten blir nok også veldig fin, du er så flink atte:)))
Nå tar ei veldig trøtt Anniche natta, natta- natta

Karna sa...

Du lager nydelige lavendelposer Hulda! Hvor mye tar du for posene dine?
Tror du kan få fatt i slikt kantbånd hos Stoff & Stil, mener jeg har sett slike der....
De har myyyye fint på den siden, koselig puslearbeid også, gleder meg til å se puten!

Vintage Wine sa...

Godmorgon Hulda!

Lavendelpåsarna är väldigt söta! Och kudden ser ut som ett roligt projekt.

Ha en fin dag!

Huset i Hagen sa...

Så nydelig de lavendelposene ble. Det var noen herlige bilder du hadde på de. Den puten du har tenkt å sy var kjempeskjønn. Gleder meg til å følge med her videre...:o)

Katrine K sa...

Kjempefine! Bruker du strykeoverføring for å få bildene på tekstil?
Nå setter jeg opp link til din side på bloggen min også...!

Hulda sa...

anniche: takk! Ja, blir garantert å falle i smak til jul. :o)

karna: takk for tipset om Stoff og Stil, jeg har sett pom-pomer der jeg også, men trodde de skulle sitte fast på et bånd, det gjorde de ikke her, men skal kanskje være sånn. Jeg tar 50kr for en pose.

vintage: takk, takk! Ja, gleder meg til å gå i gang med puta.

huset i hagen: takk til deg! Ble veldig fornøyd med de små bildene på posene jeg også. :o)

katrine k: koselig du likte de, ja jeg bruker overføringspapir. Det er jo veldig enkelt da. :) Takk for linkinga!

Julie sa...

Nå ser jeg bildene ja. Nydelige poser med kjempesøte motiv : )

Anna sa...

Äntligen funkar blogger igen! Kunde inte heller posta sen igår efter jag mailade dig. :( Fina lavendelpåsar som vanligt! Och kudden verkar spännande, blir säkert jättefint!

Hulda sa...

julie: fint du kunne se bildene nå. Det har vært mye feil her i det siste, blogger har vel hatt virus, kanskje. ;o) hehe

anna: ja, veldig dumt når man ikke kan legge inn nye innlegg. Men, får håpe at det holder seg i orden framover nå! Kjedelig når det går så lang tid å laste bildene opp. Har tegnet av mønsteret til den lille kurven, skal sy i løpet av dagen.

Den gode feen sa...

Fine lavendelposar i ekte Posidriv-stil ;)
Band med pomponger selg dei på Panduro :) Lampebutikkane eg har vore innom har ikkje slike lengre, då dei trur det er fullstendig umoderne. Så feil kan dei ta :)

Den gode feen sa...

Stoff og stil har heller ikkje. Iallefall ikkje sist eg sjekka (Pompongane skal henge på band). Eg fann til mi Oh'store lykke ein gong fleire meter med pompongband på Fretex :) Så leit rundt, så finn du, Hulda!

Karna sa...

Jeg mener å ha sett slike bånd med dusker på hos Stoff & Stil, men nå blir jeg usikker. Håper du finner, jeg skal holde utkikk til deg, på mine mange runder =)

Hulda sa...

den gode feen: visste ikke at posidriv hadde laget poser også. Kanskje jeg skulle ta en titt på sida hennes.

Jeg har bestilt 20 stk hos stoff og stil nå, håper de kan brukes. Men, skal lete mer rundt omkring, takk for tips!

pom-pomer er jo langt fra umoderne, det er jo så stilig!

karna: har nettopp sendt bestilling til Stoff og stil. Fant noen pom-pomer men ser ut som de ikke er på bånd, uansett, jeg får se når de kommer. Fint om du kjøper for meg hvis du ser noen. Jeg betaler selvfølgelig!

Julie sa...

Jeg kunne tenke meg to sånne lavendelposer. Likte veldig godt den med jenta og det med hjerte.

Hulda sa...

julie: skal lage posene i morgen! :o)

Nina sa...

Nydelige duftposer! lykke til med pom-pom prosjektet. Hva heter papiret du kopierer glansbilder og lignende på også syr/limer på f.eks. puter?

Timotei sa...

Så fine lavendelposer, Hulda! Likte veldig godt bildet med jenta og trillebåra. Det minner meg om ei billedbok jeg hadde da jeg var lita. Gleder meg til å se hvordan puta blir!

toril sa...

Det heter pomponger eller pyntedusker Hulda -siden du spurte.
Hilsen tante

Tia sa...

Så fine lavendelposer" og den puten var herlig. Så nostalgisk man kan få det :)

Leah sa...

Det var fine lavendelposer, med nydelige motiver! Og puteprosjektet ditt ser kjempespennende ut :-)

Bim sa...

Oj, de där lavendelpåsarna är ju häftiga... lite kul med något som har börjat gå ur tiden, om du missförstår mig rätt... Ja, förr var det ju ett måste att ha massor av dem, i alla lådor och skåp som fanns... Numera, nästan helt borta... men nu är de på G igen...
Må så gott... värmländska på tur... kramis, ngn som gillar den med blomstermotivet mest...
Sjöbackas blogg

Hulda sa...

nina: papiret er et overføringspapir som heter Transfer paper, Design Wear. Man skriver ut på vanlig måte, deretter strykes motivet på stoffet. Kjøpt på Claes Ohlson.

timotei: ja, det bildet med den jenta og trillebåra minner meg også om bilder fra ei barnebok, kanskje av Elsa Beskow, men jeg tror ikke hun har tegnet dette.
Men, fint er det.

tante: ja, visste det het det, men var ikke helt sikker på hvordan det skulle skrives.

tia: heihei, er du blitt frisk nå? Skal kikke innom bloggen din også nå. Ja, puta er lekker den!

leah: ja, er spennende den puta!
:o)

bim: ja, det er sant at det begynner å gå ut av markedet, lavendelposer, men tror det kommer mer og mer igjen nå for tida, er flere som lager. :o)

Den gode feen sa...

Håpar du finn band! Er det kvitt du helst vil ha? Eg skal sjå etter om eg finn for deg. Eg har berre rødt, rosa og svart sjølv. Her er lavendelposane til Posidriv som også er så fine: http://budami.blogspot.com/

Knallkjekt at det går unna med salget ditt! Kjekt å tene litt penger, og ikkje berre ha utgifter på hobbyen vår :) GOD HELG!

Hulda sa...

den gode feen: kjempefint om du vil se etter pom-ponger for meg! Jeg vil gjerne ha flere farger enn hvitt, hvis du finner. Gjerne i brunt og lyse farger.

Den gode feen sa...

Eg såg mange i Stockholm. Både store og søte små pom-pongband, i alle slags farger. Angrer på at eg ikkje kjøpte.... Men eg skal ha augene åpne og deg i tankane når eg er ute på jakt etter ting og tang :)

Hulda sa...

den gode feen: Så bra! Takk skal du ha! Jeg betaler selvfølgelig det det måtte koste for de. :o)

Lisa sa...

Crabapple Hill is wonderful. Sometimes I just sit and drink coffee and watch their little slide show. lol Your cushion is going to be gorgeous. I have wanted to make a cushion with buttons all around for a while now. Maybe I'll do that this winter.