søndag, september 24

Bilder fra helga - Photos from the weekend

Hagens siste juveler er blitt plukket inn i dag. Jeg syns det er så nydelig å ha noen fine blomster å se på inne også. Denne buketten har jeg satt på kjøkkenet.

I have picked some of the gardens last jewels today. It is lovely to have some flowers inside. I have the bouquet at the kitchen.

Her står buketten og skinner på et brett. Den gamle skåla kommer fra Hjem kjære hjem, en flott norsk nettbutikk!

I put the bouquet at this tray. The old bowl is from
Hjem kjære hjem (Home dear home), a lovely norwegian netshop.
I går i skumringa spiste vi kvelds på kjøkkenet, og tente lys. Syns det er så koselig å spise på kjøkkenet, spesielt når det begynner å mørkne og vi tenner lys i lysekrona over bordet og i denne skjønne hvite staken som jeg har hatt på kjøkkenbordet i det siste. Mugga er et funn fra antikkbutikk, staken kommer fra Kremmerhuset.

In the twilight time last night, we eat supper at the kitchen and lightend some candles. I love to eat at the kitchen, especially in the evenings, and when we have light in the chandelier which hanngs over the table, and in this lovely white candle stick at the table. The pitcher is a find from an antique store a while back. The candle stick is from my favourite interior store; Kremmerhuset.
I går fikk jeg sydd alle paljettene rundt blomsterkurven. Syns det ble fint!

Yesterday I sew all the sequins around the flower basket. Lovely, I think!
Jeg kjøpte noen flotte og billige stoff i går. De er litt retro inspirert. Syns det er veldig fint! Lurer på hva jeg skal sy av de. Noe blir det nok med tid og stunder! :o)

Yesterday I bought these lovely fabric. They is a bit retro inspired. I really like that! I don't know yet, what I am going to sew of these ones, but I am sure I will figured it out! :o)

21 kommentarer:

anniche sa...

Hei Hulda,
Så koselige bilder da- ser ut som dere har kost dere i helga. Deilig å nyte god mat, levende lys og hverandre:) Flotte blomster fra hagen din, og muggen var kjempe søt.
Stoffene var stilige, kanskje en veske?Du er jo så flink, så du finner vel på noe kreativt.
Paljettene rundt broderiet ble vakkert.

Hulda sa...

anniche: så koselig kommentar du skrev! :) Ble glad for den! Håper du har hatt en fin helg du også. :o)

Julie sa...

Ja er det ikke koselig med hagens blomster. Jeg plukker daglig inn noen jeg også. Må nyte dem mens man har dem. Det hvite brettet ditt var virkelig fint. Perfekt til å sette masse fint på slik du har gjort : )

Minne sa...

Härlig bukett. Ni har också haft en trevlig helg hör jag. Fint med alla plajetterna runt bilden. Väntar spänt på vad du ska göra härnäst:) Trevlig söndagskväll.

Anna sa...

Hej! Nu är jag tillbaka igen. ;) Jättefina och inspirerande bilder du tagit! Du kommer säker sy nått fint av det tyget! Fortsatt trevlig helg! :)

Nina sa...

Flotte blomster du har funnet i hagen. Vi har brukt noe av helgen til å tømme blomsterkasser og å rydde klart til vinteren. Puten ble nydelig! (som alt annet som du lager);-)

Leah sa...

Så koselig du steller det i stand. Vakre blomster og skjønn mugge (svak for mugger, jeg vettu). Du er virkelig flink med den puten din, og jeg gleder meg til å se hva du får ut av de nye stoffene:-)

Timotei sa...

Så fine stoffer, Hulda! Likte veldig godt det gule med hvite blomster på. Så koselig du har det hjemme hos deg og så fine blomster du har i hagen din enda! Hos meg er det nesten ingenting som blomstrer nå. Jeg må nok bli litt flinkere til å planlegge hagen min, slik at jeg har noe som blomstrer om høsten også. Puta blir kjempefin!

Hulda sa...

julie: ja, flott med blomster, det er jo de siste for denne sesongen. I dag regner det masse her. Koselig du likte brettet mitt.

minne: koselig at du likte paljettene rundt blomsterkurven. Håper du også har ei fin helg.

anna: koselig at du er tilbake igjen! :) er spent på hvordan det gikk i helgen! Så artig at du likte bildene!

nina: takk for ros! Ja, vi har fått fjerna noe av de gamle plantene vi også, men skal ta bort resten også i nærmeste framtid.

leah: takk! jeg elsker å ordne og stelle i stand, vet du. :) Jeg har endel vakre mugger nå, både store og små. De fleste er kjøpt brukt. Denne på bilde liker jeg ekstra godt. Betalte kun 70 kr for den!

timotei: takk for all ros! Jeg liker også det gule stoffet med de hvite blomstene veldig godt. Kunne tenkt meg å kombinere noen av stoffene og sy ei veske, men har jo egentlig nok vesker, så jeg vet ikke. Så hyggelig at du likte det jeg har i huset. :)

Lisa sa...

Your flowers look so pretty. It must be fun to cut them and have them inside. Your pillow looks fantastic with the sequins all around!

Anonym sa...

Thank you so much for writing in English as well. I love coming to your site and look forward to wonderful things that no doubt you will be inspired to do for Christmas.
Barbara

Karna sa...

Puten ble kjempe fin! Fin høstbukett også, rosene mine er kommet med mange nye knopper, så vi får håpe det enda kommer noen blomster ute! Ha en fin dag!

Hulda sa...

lisa: thank you! It is always fun to make some flower decorations, I have always liked that. I will try to sew more on my pillow to day.

barbara: hi, and thank you for visiting my blog! I already have some plans for Christmas stuff. :o) Do you have a blog too? I would like to visit you!

karna: takk! Puta er ikke ferdig enda, så du får se senere hvordan den blir. :o)

Anonym sa...

Høres og ser ut som ei deilig høst-helg! Nå må man jo så absolutt nyte sommerblomstene...både ute og inne...Om ikke så lenge nå er det frost, og da dør de hen utendørs;(
Mugga di er nyyyydelig!!!

Tussilago

monique sa...

What a lovely fabric you have bought!
Your flower decorations looks lovely.

Huset i Hagen sa...

Så nydelig puten din ble! Det ble koselig og fint med lekre blomster og den muggen var bare skjønn!!

Sigrun sa...

Hi Hulda, a lovely photo from your table. The chandelier is very nice.

Sigrun

kreoline sa...

Skjønt å plukke blomster fra haven, skjønne blomster var det. Den muggen var bare helt skjønn, jeg liker også godt mugger. Har et noen gamle etter min bestemor. Det blir spennende å se hva du skal bruke stoffene til, skjønne farver.

Vintage Wine sa...

Åh, blommor... :-)

Ljusstaken är underbar!

Hulda sa...

tussilago: takk, takk! Ja, blomstene må nytes nå, før de blir tatt av frosten.

monique: thank you! I really like the fabric too. :o)

huset i hagen: puta er ikke ferdig enda, flere bilder kommer senere! :)jeg er veldig glad i mugger, spesielt gamle.

sigrun: I am glad you like it. :o)

kreoline: koselig at du likte bildene mine. Jeg er veldig glad i mugger, særlig gamle, de er så sjarmerende!

Hulda sa...

vintage wine: takk! Ja, liker også lysestaken veldig godt.