torsdag, august 3

Puter i vintagestil.

Gråværet er kommet, og da kunne jeg ta fram symaskinen igjen. Har lenge tenkt på at det hadde vært artig å sy noen puter i vintagestil, det har jeg gjort i dag. Ble fornøyd med arbeidet! :o) Jeg kommer til å sy slike og lignende puter til blogshopen min. Hvis noen er interessert i slike puter er det bare å si fra.
It has been fog today, and since I still have vacation I found my sewing machine. For some time I have wanted to sew some pillows in vintage style. And so I did, I am pleased with the result! :o) I am going to sew such pillows for my shop. If you are interested, just give me some comment on it. And I can sew for you.


Putene er sydd i ubleket lerret, denne har jeg er rosemotiv og blonder på. Knytebåndene er også blonder. Romantisk og søt!

The fabric are linen cloth, this one has a rose motif and some laces on it. The ties are laces too. I think it turned out romantic and cute!

Her er et nærbilde av motivet.Italic

Here is a close-up of the motif.

Den andre puta jeg sydde har en stor engel midt på. Enkelt, men likevel så dekorativt og lekkert. Også denne har blonder til knytebånd.

The other pillow has a large angel in the middle. Simple, but very decorative and still delicious. The ties are leces.

Her er et nærbilde av engelen. Blomsten den har i hånda er forglemmegei.

Here a close-up of the angel. The flower in his hand are forget-me-not.

15 kommentarer:

Kjersti sa...

Fine pute. Enkel men stilig.

Leah sa...

Romantiske og fine puter :-)

kreoline sa...

Kjempefine puter, lekre motiver, kan jeg spørre deg Hulda hvordan du får det til med de motivene. Kunne tenkt meg å prøve en gang. Det var synd å høre dere har gråvære igjen, her holder vi på å renne vekk av varme. Jeg skulle gjerne byttet vær med deg så kunne jeg også få gjort noe fornuftig.

Kathrine sa...

Kjempefine puter!:)Hvordan har du på merkene?Er det tekstildecopage?

Vintage Wine sa...

De är jättefina :-)

Visst är det skönt med dåligt väder ibland? Man kan sitta inne & pyssla (eller bara ta det lugnt) utan att känna att man borde göra något ute ;-)

Hulda sa...

kjersti: takk skal du ha!

leah: takk til deg også!

kreoline og kathrine: merkene er glansbilder som jeg scanner og skriver ut på et overføringspapir. Dvs at det går an å overføre merket med strykejern. Man stryker over det i ca 15 sekunder, og tar papiret forsiktig av. Har bestilt det fra Claes Ohlson, men er nok flere også som har.

vintage wine: ja, er jo fint med dårlig vær også iblant, men vi har dessverre hatt mest av regn og overskya vær i sommer...

Lisa sa...

The pillows look beautiful. I love the way you always find things to do.

daisy sa...

Putene var kjempefine, de passer nok godt inn i den romantiske stilen hjemme hos deg! :) Du lager alltid så mye fint!

monique sa...

the vintage pillows are wonderful !
Did you decoupaged the motifs on them ?
I have done that some time ago with lavender sachets.

maloppa sa...

Jättefina kuddar, väldigt gulligt med spets som knytband...
Har också längtat efter att få ta fram symaskinen, det blir inte tid till det på sommaren. Ska nog ta fram den i helgen om jag hinner efter jobbet...

Hulda sa...

lisa: thank you! I really like the cushoins too.

daisy: ja, de passa veldig fint inn her. :) har de på en sofabenk på hobbyrommet, har også andre puter i samme stilen der.

monique: At first I scan the pictures, then I print it out at a transfer paper. Then I could iron the pictures at the fabric.

maloppa: ja, er kjempeartig å sy noe, bare man har ideer. :)

Marita BK sa...

Skikkelig lekre puter!! Elsker engler!

Hannele sa...

Jättesöta kuddar.

Hulda sa...

marita bk og hannele: takk til dere begge to!! :o)

Anna sa...

Jättefina kuddar! Du är så duktig på att sy! :)