søndag, juni 11

Hyttetur

I dag ble det hyttetur, var en tur oppom i går også. Da gjorde vi reint etter vinteren. Det er blitt så rent og fint der oppe nå. Jeg fant denne fine mugga i skapet på hytta. Satte den til pynt i vinduet, var jo for galt at den skulle stå gjemt bort i skapet. Legg merke til trærne utenfor vinduet, så store, grønne og fine! Det har vært ei flott helg med fine turer i skogen.

We went to our cabin today, was there yesterday for cleaning. It is nice and clean in the cabin now. I found this sweet pitcher in the cupboard at the cabin. I put it for decoration in the window, it was a shame to put it away, I think. Look at the trees outside the window, so big, green and beautiful! It has been a nice weekend with lovely trips in the woods.


Fant disse to "knøskene", som vi kaller det på dialekten vår, på to busker i skogen. Tok de med hjem og la de på hylla ute på terrassen, der passa de godt!

Ha ei fin uke, alle sammen! :o)

I found these two on a tree in the woods. I don`t know the word for it in English. I took they home and put they on the shelf at the terrace, I like them.

Have a nice week, everyone! :o)

10 kommentarer:

cia sa...

härligt att ha en "hytte" att åka till ibland

Lisa sa...

I don't know what those things are, but they look neat. :)

That is a pretty pitcher. I'm glad you got to enjoy the cabin and nature this weekend. I bet it feels good to have the cabin all clean.

Have a good week. :)

Mrs. Staggs sa...

It was a nice weekend here too and we just arrived home from my sister's new house in the country. We had a lovely time. Glad you enjoyed your weekend. You are right, the pitcher is much too nice to keep hidden away!

Karna sa...

Koselig mugge, ha en god uke du også!

Kali sa...

Hi Hulda ~ Your garden is coming along very nicely...your plants all look very healthy and I am sure they will give you many hours of joy.
I like to imagine your cabin in the woods and how peaceful it must be there.
Have a happy week!

Anonym sa...

For en skjønn mugge, det er alltid kjekt med hyttetur. Stilen min er en blanding av litt gammelt og moderne. Jeg prøver å få til litt blanding da jeg liker begge deler.Hele huset er malt hvitt i tak og egghvitt på vegger. Det er blitt veldig lyst og fint. Alle tak var i furupanel, det var nå blitt gult og mørkt, så det er helt herlig med hvitt. Nå reiser vi snart på ferie 1 mnd., så setter jeg i gang når jeg kommer hjem. Ha en fin dag. Mona

Hulda sa...

cia: ja, vi elsker å være i hytta.

lisa: they grows on broken trees. It is bigger than a mushroom, and when it dries it became hard.

mrs.staggs:I am glad you enjoy your weekend too. :)

karna: ja, syns mugga er helt skjønn.

mona: virker som du har ganske lik stil som meg. Jeg liker også å blande gammelt og nytt, og å bruke ting på andre måter enn de opprinnelig var ment for. F.eks pynte med lys og blomster på et lite fat. Elsker også å ha hvitt og lyst interiør, gjerne med innslag av pasteller. Stua vår er antikkhvit med lysbeige lister, de andre rommene er også lyse. Det er flott. Liker shabby chic og countrystil. Kjøkkenet malte vi vaniljehvitt i vinter, laga åpne hyller, osv. Så det ble ordentlig landlig og koselig.

Anonym sa...

What a pretty jug and it must be lovely to be so close to the woods. Blessings. :o)

Hulda sa...

kali: the garden is growing nice now. Do you have a garden?

mrs.blythe: Yes, it is really nice to live so close to the woods and nature. We are going there as often as we could.

Kathrine sa...

Så kjekt å ha en hytte som en kan bruke når en vil!:)Og vasen din var kjempeskjønnn!Ha en fin uke du også:)