torsdag, juni 22

A foggy shopping

I dag har det vært masse tåke her, den seg innover i går ettermiddag og kveld, den var så tett at vi nesten ikke så de nærmeste husene. Da jeg dro på jobb i morges, lå tåka helt ned på veien. Det klarna heldigvis opp etterhvert og ble varmt og fint. Dette bildet tok jeg sent i går. Syns tåka i fjellene ga slik en god effekt. Dette er utsikten fra kjøkkenvinduet.

It has been a foggy day, the fog came yesterday afternoon and evening, it was so thick, that we almost couldn`t be able to see the houses next door. The fog was down at the road, this morning, when I went to work. Fortunateley it clear up during the day, and after a while we had warm sunshine. This pic is from yesterday night. It looks nice with the fog in the mountains. This is the view from the kitchen window.

Det ble litt shopping i dag. Her en kurv jeg kjøpte på kremmerhuset, 40% avslag på den. Jeg skal ha den på badet til sminke og toalettsaker. Har en fra før, men godt med en til.

I have done some shopping to day. Here is a basket, it was on sale, 40% off. I should have it at the bath room for make-up and toilet requisites. I got one, but it is nice to have another one.

Kjøpte også noen rosa perler og bånd som jeg skal bruke til smykkelaging, og kanskje armebånd. Har noen lysegrønne perler jeg tenkte jeg skulle ha sammen med de rosa.

I also bought some pink pearls and ties, I should use it for making some jewelry, and bracelets. I got some tender green pearls I should use togheter with the pink ones.

Kjøpte også det svenske "Lantliv", det er et flott interiørblad. Som kan anbefales!

I also bought the swedish "Lantliv", (country life), it is a great interior magazine. I recommend it!

Som et ps i dag vil jeg si at jeg har to innlegg i dag. Ta en titt hvis du har lyst! :)

PS. I got two posts today, so take a look if you want to! :)

10 kommentarer:

Lisa sa...

You were putting this one up as I was commenting on the other. :) We always seem to be here at the same time. You have such a nice view from your kitchen...lovely. I like the things you bought. Looks like you had a successful shopping day. :)

Ingrid sa...

Så du har også hatt shoppingdag i dag ja.. det er artig med sånne dager. Gir meg et kick å finne ting jeg blir fornøyd med til huset.

Kathrine sa...

Kjekt med shopping ja...Fin kurv!:)

Anonym sa...

En fin kurv, nydelig farve på perlene. Det blir spennende å se det ferdige resultatet, men du ser ut til å være flink og kreativ, så det blir nok et fint smykke/armbånd. Nå reiser jeg på ferie, så du får ha en riktig god sommmer. Mona

cia sa...

Jag glömde att säga Trevlig Midsommar i förra inlägget. Vi firar midsommar i sverige med dans kring midsommarstången, god mat och dryck o s v. jag vet inte om ni gör det i Norge.
ha en trevlig helg iallafall.

Ps i dag har min dotter flyttat till Norge, det blev Oslo i stället för Tromsö.

Anna sa...

Jag funderade på samma sak som Cia, firar ni midsommar med stång och så? Glad midsommar önskar jag dig iallafall, och alla andra med förstås!

Har förresten också korgar i samma stil som din, men de är högre, till tidningar använder jag dem. Ska blogga upp de nån dag.

Mrs. Staggs sa...

I really like your view. Very pretty and restful.
You have found some really lovely things. Can't wait to see what you do with them!

Karna sa...

Praktisk med kurver, gleder meg til å se smykket! God sankthans til deg og dine!

Hulda sa...

lisa: yes, it seems like we are bloging at the same time. Fun ;)
I am waiting for your mail. :)

ingrid: ja, har det også sånn at jeg får et lite kick når jeg finner noe som passer perfekt i huset. Kjøpte et supert quilta teppe på Kid her om dagen, det er så fint over den ene sofaen i stua.

kathrine: takk skal du ha, ja litt shopping er gøy, særlig når det er salg!

Mona: ja, er også spent på hvordan smykke blir. Ønsker deg en god ferie, og god tur til hytta! :)

cia: i Norge feirer vi ikke midtsommer, eller st.Hansaften, som vi kaller det slik som dere gjør. Vi har ingen midtsommerstang. Hva skal den egentlig symbolysere? I Norge bruker vi å tenne bål denne dagen, og steke pølser på spidd. Vi skal til hytta i ettermiddag og kose oss der med bål og pølser. Ha en fin st. Hans!

anna: hei, svarte på det om midtsommer feiring i avsnittet over, til cia. Du kan lese der. :) Har også flere kurver, bruker dem til alt mulig, har en på kjøkkenbenken som jeg også har aviser og reklame i. Det fungerer godt! De er jo så dekorative også. Ha en fin St. Hansfeiring du også!

mrs. staggs: I look forward to make some pearl jewelers. It will be fun to work with.

karna: God st.Hans til deg også!

Line sa...

Nydelig tåkebilde! Håper været er bedre i dag :o) Ha en fin St.Hans feiring!