onsdag, mai 10

Starta på storveska mi!


Jeg greide ikke la være... selvom det ble sent MÅTTE jeg bare lage mønster og klippe ut veska. Var så spennende å se hvordan fasongen kom til å bli, og hvor stor den ble. Tror denne størrelsen blir bra til å kunne inneholde litt av hvert. Har tenkt å ha denne blonden oppe, beklageligvis kom den dårlig fram på dette bilde. Hvis jeg får det til skal jeg lage en rosett som jeg fester med sikkerhetsnål på veska. Skal sy foret i et stoff som er ensfarga, det er veldig likt bakgrunnen i dette stoffet. Veska skal ha langt håndtak, til å ha over skulderen.

It is late, but I HAD to finish the pattern and cut the fabric!! It make me so curiose to see what the purse will look like. And I think it will be big enough to contain a lot of things. I should have these lace at the top of it. Good night!

God natt!
ps. har to innlegg i dag. :)

6 kommentarer:

cia sa...

hej
Snygg väska det här också kommer att bli.
vänta bara tills jag har kommit i gång med min väska..........
men inte idag för idag måste jag börja med att damsuga huset, Tova drar in mycket skräp i pälsen efter våra skogspromenader.
Och sen ska jag göra lite blompinnar att sticka ner i krukorna.
Här skiner solen i dag också fast dom sa på vädret att det skulle bli kallare idag.
Ha det bra

Mrs. Staggs sa...

Goodness Hulda...you are keeping so busy these days! Your purse is a wonderful size for carrying lots of things...I especially like the shape of it.

Inger Anne sa...

Rosestoff er bare kjempelekkert , til både det ene og det andre. Tar med meg ideen om å kjøpe billig stoff på Kid :-) Og de veskene du lager er bare så fine. Får lyst til å prøve jeg også.

Hulda sa...

hei alle sammen! takk for koselige kommentarer.
cia: ja, vet hvordan det er med rusk i pelsen, sånn er det med Tuva også. Skal ta meg en tur inn på bloggen din. :)

mrs.staggs: I really enjoy doing a lot of crafting. It is a lot of fun for me.

inger anne: ja, er jo så masse fint og billig på Kid, syns alltid det er rabatter der på et eller annet. Du må prøve å sy vesker du også, det er ikke vanskelig.

Nina sa...

Å, den veska blir nydelig! Du er så kreativ og flink!

Hulda sa...

Takk for det, Nina. :)