onsdag, mai 3

Pute på 1-2-3!I ettermiddag har jeg vært på KID, kjøpte noen duker som jeg skal sy forskjellig av. Det er jo kjempebillig stoff, 20 kr for en brikke. Den første ble til ei sommerpute i godstolen.
Har ei venninne som har bursdag i mai, har tenkt å sy ei veske til henne i dette stoffet. Blir søtt med ei blomsterveske.

This afternoon I have been to a interior store, I bought some tablecloths and tablerunners, not expensive. I have made this pillowcase out of one of them. I love flower fabrics, it is so romantic and sweet. And it reminds me of summer. I should also make a purse in this fabric for a friend of mine. She has birthday in May.

Mer stoff som jeg skal sy av, egentlig brikker og løper da, men... Some more fabrics..


Jeg var også på hagesenteret for å kjøpe mer stemor, noe de var utsolgt for. De får inn mer mot helga. Så må vente på det, det var de billigste. Jeg kom isteden ut med denne søte, lille vasen. Bare 20 kr for den.. Kunne jeg motstå? neida.... ;-) Jeg syns det er så fint med vaser. Gjerne flere sammen på et brett.

10 kommentarer:

Nina sa...

Ja, du er virkelig effektiv! Fine stoff du hadde kjøpt deg! Kid har mye fint og billig.

Liv sa...

Puta passa godt i fargen til go-stolen!!

Lantliv sa...

Åh Hulda vilket pent stoff du hittat! Du får ursäkta min dåliga norska :) Blir underbara kuddar och duk!

Hulda sa...

Nina: ja, helt enig, det er mye fint på kid. Man kan jo f.eks kjøpe en gardinlengde, og bruke den og sy av. Det er jo ofte billige og fine gardiner. Blir mye stoff for en billig penge.

Liv: takk for det! ja, syns også det ble fint sammen, og gøy å ha det sommerlig nå. Er så varmt og fint her nå om dagene. Før hadde jeg ei beige pute med turkise blomster i stolen, og et turkis pledd. Har det på arbeidsrommet nå.

lantliv: takk skal du ha, ja likte også stoffet kjempegodt. De har det også med hvit og grønn bakgrunn. Men, jeg likte disse best. Helt ok med norsken din, hehe, jeg forstår svensk. ;-)

Deb sa...

Hulda,
I love the pillow & fabric; very pretty.
Sorry about the link. I think I have it corrected.

Hulda sa...

deb: thank you! I love flower fabric, it is so cute. :-) and good night.

daisy sa...

Smart å gjøre det sånn ja! Kan få mye fint ut av en gardinlengde! Selv har jeg et putevar fra Ikea liggende, til en rundpute. Det skal bli veske! :)
Synes det KID-stoffet er så søtt!

Hulda sa...

daisy: hørtes kjempelurt ut å bruke et rundt putetrekk til veske. Den blir nok søt!

Karna sa...

Hei Hulda, kjempe lurt å sy om brikker til pute, likte også stolen din kjempe godt!

Hulda sa...

Karna: takk for det, ja stolen er kjempegod å sitte i. :-) ble fornøyd med puta.