tirsdag, mai 23

Litt interiør og Tuva

I kveld har jeg vært på personalmøte på skolen hvor jeg jobber. Arnt Håvard henta meg etterpå, vi dro på Peppes og kjøpte ei pizza som vi tok med hjem. Arnt Håvard tente lys i lysekrona som henger over kjøkkenbordet. Det ble romantisk og veldig koselig. :)

Tonight I have been at a staff meeting at school, where I am working. Arnt Håvard and I bought pizza at Peppes afterwards, we eat it at home. Arnt Håvard light the candles in our chandelier, it hang over the kitchentable. It seem so romantic and cosy.

Her er et lite stilleben jeg satte opp i går på et av "sølvfatene" mine. Smykke som er i smykkeskrinet er en kame, jeg hadde det i bryllupet mitt. Syns det er så fint med kameer. Smykkeskrinet fikk jeg til konfirmasjonen min.

Here you can see a decoration at my "silverdish". The jewerly is a cameo, I wear it in my wedding. I have always loved cameos.

Fikk lyst til å vise fram skapet mitt, fikk det til bursdagen min i mars, fra Arnt Håvard. Jeg vet jeg har vist det fram før, med har satt så mye fint inne i det, så det var artig å blogge det. Jeg er så glad i dette skapet, syns det er flott! Og artig at det er glassdører, så vises det som er inni.

I want to show you this cabinet, Arnt Håvard gave it to me, for my birthday in March. I have had a picture of it earlier at my blog, but I have placed a lot of different things in it since then. Redecoration. :o) I really love this white cabinet. It is one of my favuorite things.

Tuva er så glad i ballonger, vi fikk en til henne på Peppes. Hun er litt skeptisk her, lurer på om hun skal tørre å gå bort til den. :)

Tuva is so fond of balloons, we picked this up for here at Peppes Pizza. At first she was a bit sceptical. :)

Men, til slutt ble det mye leking med den, hun hoppa fram og tilbake med ballongen, det så riktig morsomt ut!

Bur, finally she played a lot with the balloon. She jumped across the floor. It was very funny!

10 kommentarer:

cia sa...

Jag tycker att Tuva är väldgt söt och jag vet inte om Tova skulle tycka om ballonger , hon kanske vill leka med dem och sen smäller det.

Hulda sa...

ja, det har smelt noen ganger her også, men det går bra. ;)

Lisa sa...

Everything looks so beautiful. How sweet that he would light the candles. The cabinet looks really nice and I recognize a few things that are in it, I think...like the one canister on the top shelf. I think I'm addicted to your blog. lol

Lisa sa...

Oh and Tuva is so adorable.

Hulda sa...

Lisa: addicted to my blog?, hi hi... lol I like your blog too. :)

Anonym sa...

Nydelig skap, likte spesielt godt koppen og muggen med blomster på, så var det englebildet, helt skjønt. Fikk sånne på søndagsskolen da jeg var liten, men jeg har dessverre ikke tatt vare på dem. Jeg har tre store gamle engleglansbilder fra jeg var liten, de har jeg rammet inn i hvite rammer, det ble bra. Skjønn hund du har.

Hulda sa...

anonym: dette bildet er et jeg fikk til bursdagen fra søsteren min. Liker det godt. Husker også at jeg fikk englebilder og Jesusbilder på søndagsskolen, har de i ei lita bok som de ble limt inn i. De er fine. Det hørtes fint ut med de engleglansene du har rammet inn. Gleder meg til du får blogg, tror du har mye fint å vise fram. :)

Katarina sa...

Tusen takk for masse fine kommentara du gir mæ! Dem varme masse! Koselig blogg du har Hulda og ikke minst en kjempe søt hund! Natta :-)

Liv-Toril sa...

Har vært en tur innom. Du er så flink til å ta bilder og dele med oss.

Anonym sa...

How lovely. I really liked your cabinet :o)