søndag, mai 14

Bordet er på plass!

Nå er bordet helt ferdig, har satt det i gangen i dag, og syns det ble kjempefint! Passa godt under hylla og speilet.

My table is finished, it stands in the hall, I think it looks great!

Slik ser det ut på nært hold, på hylla under bordet har jeg satt et par sko og ei veske. Men, blir sikkert bytta litt ut etterhvert. Men, fint å oppbevare ei veske der, så ligger den ikke og slenger i gangen.

Here you can see a close-up picture of the table. The shelf under the table is perfect for a pair of shoes and a purse.

Et nærbilde av håndtaket, det kjøpte jeg på Kremmerhuset. Syns det passa fint til bordet, og ellers ting og tang i gangen. Disse skoene brukte jeg til brudekjolen. :o)

A close-up picture of the grip, I think it looks good on it. The shoes is the one I used in my wedding. :-)


Et par lysestaker pynter opp, her med rosa lys, det er egentlig flytelys, men hadde ikke andre akkurat nå.

A pair of candlesticks decorates the table, I have used pink candles. It is actually floatcandles, but I don`t have others at the moment.


Til slutt vil jeg vise fram dette bursdagskortet jeg har laget i dag, til ei god venninne. Syns det er så søtt med gamle glansbilder på.

At last I want to show you a birthdaycard I have made, today, for a dear friend of mine. I think it is lovely with vintage glossy pictures on. Have a nice sunday!

Ha en fin søndag!

11 kommentarer:

Marita BK sa...

Jepp, det bordet passet helt perfekt i gangen din! Så flink du er med detaljer!

Anonym sa...

Kjempekoselig og fint.

Hulda sa...

takk til dere begge to!

Nina sa...

Ja, det ble kjmpefint i gangen din med det bordet!:-) Skulle ønske det var mer loppemarked, auksjoner og brukt butikker her jeg bor også.

Kathrine sa...

Det ble jo kjempefint!Veldig fint med hvitt og rosa ilag.

Ingrid sa...

Bordet ble kjempefint! Håndtaket passet veldig bra!

Lantliv sa...

Bordet blev jättefint i hallen! Jag är också på jakt efter något liknande!

Karna sa...

Bordet var kjempe fint! Har øye for varp du, fine sko også!

Liv-Toril sa...

Den gamle eieren skulle sett hvor flott bordet ble etter litt oppussing. Fortsett med ditt gode kreative arbeide. Ha en fin 17. mai.

daisy sa...

Bordet ditt ble kjempelekkert!! Og for bare 25 kr da..!! Har faktisk aldri vært på loppemarked jeg. Men kommer til å holde øynene oppe framover! :-)

Hulda sa...

Takk tel alle som har skrevet tel mæ her, det va skikkelig koselig. Æ ble kjempefornøyd med bordet mitt, det e utrulig kor mye man kan få ut av et gammelt og slitt bord. På loppemarked og bruktbutikka e det om å gjøre å se potensiale i tingan. Æ bruke å tænke: korsn kan detta ordnes på? en ny farge? fasongen e jo så flott! Gamle asjetta og tefat(gjerne med blomstra) kan passe kjempefint sammen selv om det ikkje e fra samme servise. Men, har de lik "stil" blir det flott, syns æ. :o) Her hos oss e det blanding av gammelt og nytt, syns det e så fint! ;o)