onsdag, april 5

Nu e det vår her i byen og gatan e bar...

Med vårlig inspirasjon fra Halvdan Sivertsens "Nordaførr vårvisa" vil jeg starte denne bloggdagen. Det har vært nydelig vær her også i dag, har vært ute på terrassen med Maja og Tuva. Herlig med vårvær, det tiner så fint overalt, og i avisen i dag sto det at noen unger har funnet den første hestehoven. Det kaller jeg vårtegn!


Her er Arnt Håvard og Tuva på vei opp til huset. Tuva er ganske vill og trekker i båndet når hun går. Det går ikke fort nok, mener hun nok. :)


Denne fine kassen har pappa laget til meg denne uka. Skal male den hvit slik at den passer til hagemøblene. Kanskje jeg lar den stå her på trappa, det blir jo en fin velkomst å få. Satte i disse krukkene med Erica som vi har hatt ute i hele vinter. Finere å vise den fram med krukker i. Skal plante stemor i krukkene i mai. Stemor tåler litt kulde om natta, det gjør den bare kraftig og tett. Dessuten går det jo også an å ta inn krukkene om natta, hvis det skulle bli for kaldt i været.

4 kommentarer:

Virre sa...

Hehe...ja,når barna med de første hestehova er i avisa da er det vår gitt :) Stemorsblomster i krukkene blir nok fint. Er en av mine favoritt blomster åsså.

Liv-Toril sa...

God påske til deg og dine. Våren vil ikke helt komme ennå her sør, men jeg vet at den er like rundt hjørnet. Det skal bli deilig.

Anonym sa...

hei-hei Hulda :)
her i Trondhjemsområdet har vi også fått hestehoven opp fra jorda, så nå lyser det muntert i alle bakkehellinger, det bærer skikkelig bud om vår. Kjempekoselig blogg du har, og så mye arbeid du har nedlagt i den, jeg har kosa meg her i flere timer, ordentlig hyggelig å bli "kjent" med deg,
klem fra fru pigalopp

Hulda sa...

takk for koselige hilsener! Ble veldig nysgjerrig på hvem fru pigalopp er..... :-)