søndag, april 30

Middag på terrassen


I dag har vi spist vår første middag ute, denne sesongen. Vi grilla sommerkoteletter, hadde ris, salat og potetsalat til. Det var godt, ordentlig sommermat! Jeg måtte plukke en liten bukett primula og ha på bordet. De vokser villt i hagen.
I dag har jeg også funnet fram diverse ting jeg skal plante i når det blir lengre utpå våren/sommeren. Den blå gryta er emalje, det samme er det lyse fatet. Krukkene er terrakotta og fatet oppå kassen er i sink. Har en stor balje i sink også, men den skal jeg ikke ha på terrassen. De er jo dekorative å ha stående ute, selvom de blir stående uten blomster enda ei stund.

12 kommentarer:

Ingrid sa...

Koselig med hagearbeid! Det ser fint ut med den stien dere lager, og koselig med hvite utemøbler! Nyt våren!

Kathrine sa...

Jeg likte så godt duken din.Nydelig farger!Så deilig med middag ute da!Vi har vært på stranden og grillet idag.Virkelig en smak av sommer!Ha en fin kveld!

Sol sa...

Heia.jammen er det forskjell på været rundt om i Norge.her har det vært øs pøs regnvær i hele dag.Skikkelig innevær!
Koselig duk og koselige hagemøbler.Fint å kunne nyte våren.Ser at du virkelig har vært flittig i vår.

Ingrid sa...

Hei! Så spørsmålet ditt i bloggen min. Ja, vi fikk gjort hagearbeid i helga. Jeg raka plena, og det var en storjobb. Mannen har spyla huset, slik at det er klart til å males hvitt. Ellers har jeg planta ut noen stemor.. men har ikke tatt noen hagebilder ennå i år.

Liv-Toril sa...

Takk for alt det du deler med oss. Det gir masse inspirasjon.

Hulda sa...

Takk for hyggelige kommentarer. Koselig å høre at jeg er til inspirasjon for noen. :-)

Ingrid sa...

Hei! Den interiørbutikken i Lofoten som du spurte om, den ligger i Leknes. Jeg husker ikke hva den het, men den lå i andreetasjen på et kjøpesenter. Regner med det ikke er så mange senter å ta av der. De hadde både møbler, ting og tang.

cia sa...

Hej, jag ska till Tromsö i sommar på semester och jag undrar om du vet något om någon bra inrednings affär där, jag vet att det finns löiten ljus där.
men så mycket mer vet jag ej.

Hulda sa...

Hei cia! Mannen min er fra Tromsø, så nå var du heldig, er ganske godt kjent i byen. Jeg vet om en kjempefin butikk som heter Britts Boutique.I etasjen over er det også en interiørbutikk som heter Black Design Shop. Den ligger i gågata. Det er bare å spørre folk, så forklarer de hvor det er. Et senter i Tromsø heter Nerstranda, der har de en butikk som heter Kremmerhuset.

Mrs. Staggs sa...

This looks like a lovely spot for enjoying this first day of May. Happy Springtime to you too Hulda!

Vita sa...

Hi, Hulda. I very much like your enamelware and box. All your pictures are so nice. I hope you had a good night.

Hulda sa...

vita: thank you for your nice comments on my blog!