tirsdag, mars 14

Interiør

Denne helga har vi vært i Tromsø hos svigerforeldrene mine. Tromsø er en fin by, med bl.a en flott interiør butikk som heter Britts boutique. Må bare vise bilder av alt det nydelige jeg kjøpte der. Var også på en bruktbutikk som heter Huset med det rare i. Der ble det også "fangst".Dette nydelige lille fatet kan brukes til småkaker eller til to lys, som her:

Det går jo også an å ha små telysglass på fatet. Det hadde nok vært fint! Lisbeth Dahl står det under fatet. Har ikke hørt om det merket før, men var inne og kikka på nettet, og det var utrulig mye fint derfra.

Dette kruset likte jeg også kjempegodt! Det er fra Miljøgården design. Men, kjøpt på Britts Buotique.


Denne skåla måtte jeg bare ha! Gammeldags og pen. Denne kommer fra produsenten Home Art.


Denne mugga med roser på kjøpte jeg for penger jeg fikk til bursdagen. Syns den var helt nydelig!! Merket på denne er Villa Collection, tror det er dansk.


Dette gamle skiltet måtte jeg bare ha!! Det har jeg hengt på kjøkkenet, der passa det godt. Merket er Home art, kommer mye fint derfra.


Dette "sølvfatet" kommer fra bruktbutikken i Tromsø, Huset med det rare i. Lysestaken fikk jeg i gave fra en av svigerbrødrene mine. Den er kjøpt på Kremmerhuset.

Det ble en flott Tromsøtur!!

5 kommentarer:

Kristin R sa...

så mye fint du har kjøpt deg :)

Hulda sa...

ja, falt for fristelsen!! :)

Ingrid sa...

Kjempefine ting altså!!!

Hulda sa...

takk for det! den butikken er virkelig verdt et besøk det kan jeg love. :)

Anonym sa...

Hei!Jeg bor også litt utenfor Tromsø,og er ofte innom Britts Boutique og Skattekammeret på Nerstranda...åååh de har MYE fint!Finner også mye på Åhlens i blant...
Har desverre ikke blogg enda,men tenker på å lage en etterhvert..bare så morsomt å lese om folk i nærområdet med samme lidenskap;)
Hilsen Sissel:)