mandag, oktober 18


Fra inspirasjonsrommetEt rom som er mye i bruk nå om dagen, er inspirasjonsrommet på loftet. Jeg fikk lyst til å vise dere mer av hvordan jeg har det her oppe når jeg sitter og lager adventskalendere.


Hjertelig takk for alle godord om bordet mitt!


I hyllene står diverse bokser og saker for oppbevaring av nødvendig utstyr. Jeg har seks slike hyller på rommet. De andre tre er på en annen vegg. I disse tre hyllene oppbevares scraputstyr.

Arnt Håvard var oppe i kottet og fant fram skjerf og marsjstøvler. De måtte få bli med på bildet!!


Innholdsrike hyller. Fargene i rommet er avstemte til hverandre, slik blir det et harmonisk rom.


Dette gamle nafta-glasset kjøpte jeg på Kresiw. Ny nettbutikk som er åpnet her i Harstad. Anbefaler alle til å kikke på den flotte nettbutikken. Jeg var på showroomet lørdag, det var virkelig vakkert der. Bor du i Harstad eller omegn må du ta deg en tur. :)Den gamle verktøykofferten tjener som hylle, her er det nydelig å sette lys. Disse tenner jeg når jeg sitter her og jobber. Den grønne fargen i kofferten passer godt til mitt nye bord. Tavlen på veggen har Arnt Håvard snekret, jeg har malt og dekorert den.En kurvstol til avslapning er det også her. 

Når jeg sitter her på det gamle loftsrommet føler jeg glede. :) Det har jeg også malt på golvet.


Til slutt vil jeg si: velkommen til alle nye lesere og følgere av bloggen min. Kjempekoselig!


45 kommentarer:

Monica sa...

Så koselig det er oppe på loftsrommet ditt, ikke rart at inspirasjonen kommer og at du kjenner glede når du oppholder deg der. Jeg har også et loftsrom hvor jeg holder til med mine syprosjekter, men jeg må ordne til litt mer før jeg kan vise det fram, akkurat nå flyter det av stoffer der oppe. Har planer om å lage, flere hyller og en lignende tavle som du har med hønsenetting, for å henge opp inspirasjonsbilder og sånt på.

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei, Hulda
Så koselige bilder fra inspirasjonsrommet. Bordet med skuff var nydelig; slitan! Det vil nok gi deg mye glede. Ha en fin uke. Klem

Martilie sa...

Nydelig og INSPIRERENDE!!

Driver å flytter inn på nyoppusset syrom :) Kos med gode ideer..

Nyt dagen!

Klem fra Tove

Modern Country sa...

Hei Hulda, tusen takk for den kjempe hyggelige kommentaren du la igjen til meg angående reportasjen i Vakre Hjem !! Men jeg kan jo si akkurat det samme om deg. Du er enormt kreativ og Inspirerer mange, dessuten klarer du å få alle til å føle seg hjemme her i bloggen. Bare det er unikt i seg selv. Vil også gratulere deg med 3 plassen i Bolig pluss sin kåring om Norges vakreste hjem. Det har du gjort bra!!

Ja da var jo høsten her for fullt, gleder meg til tiden fremover, det kommer nok til å summe rundt i bloggene. Hyggelig med en titt inn på rommet ditt i dag. Lykke til med Julekalenderen, er spent på hvordan den vil se ut i år.

Klem Aina

Hespe sa...

Hei på deg Hulda!
Så koselige bilder fra inspirasjonsrommet! Må være utrolig herlig å sitte i slike omgivelser, leke med idéer og skape. Ja, vil tro at inspirasjonen kommer lett til deg, når du er omsluttet av denne herlige stemningen :o) Den gamle kofferten var kjempefin, og passet så fint til bruke som hylle - herlig!!! Inspirerende og flotte bilder - som alltid ;o)

Ha en fin høstdag i nord!

Klem fra Hildegunn

Rekkehuset sa...

Så koselig navn på et rom:-)Helt enig i at det er viktig å ha det fint og ryddig rundt seg for å finne inspirasjon!

Anno 2009 sa...

Så koselig og stemningsfullt det er på inspirasjonsrommet ditt Hulda. Skjønner godt du tilbringer en del tid der oppe;).

Likte så godt mosehjertet i innlegget lenger ned.

Gratulerer også med 3 plassen i Bolig Plusskonkurransen;).

Klem fra Marilinn

Emmy sa...

Hi Hulda, which are some beautiful pictures, thank you
Nice week, greetings Emmy

Beth sa...

Koselig å ha et eget hobbyrom og du trenger det du som er en sånn kreativ dame. Må være fint å sitte forran vinduet og pusle med saker og ting og av og til bare vende blikket ut og la tankene vandre...

Ønsker deg en fin og kreativ uke!

sigrid sa...

Så koseleg og inspirerande rom du har..
Ser ofte på hjerte du laga i fjor, syns det er heilårshjerte eg..

klem med ynskje om ei flott kreativ veke :-)

Timotei sa...

Skjønner godt du kaller rommet ditt for inspirasjonsrommet! Det må være så inspirerende å sitte her og jobbe! Liker veldig godt den grønne fargen på bordet og kofferten. Det gir noe ekstra til rommet. Hadde ikke blitt det samme om alt hade vært malt hvitt.
Og du, Gratulerer med tredjeplassen i konkurransen! Jeg har kjøpt bladet og har storkost meg med den nydelige reportasjen. Sååå fine bilder!

Hannes dagbok sa...

Herlig Hulda! er jo ikke rart at ting du tar i blir så nydelig når du klekker det ut i disse omgivelsene!
Jeg kunne tenke meg et slikt rom selv men må nok vente til en av ungene har flyttet ut;)

Det som fasinerer meg alle mest med bildene dine Hulda er stemningen. Reportasjen i BoligPluss var nydelig men dine bilder viser det lille ekstra!

Klem...

Godt Isolert/Victoria sa...

For et koselig loftsrom! Skal sjekke ut Kresiw ja! Neste harstadtur må jeg vel prøve å avlegge showroomet en visitt. Hvor er det da? Bor jo på Sortland og Harstad er jo ikke lange veien unna! :)

Anonym sa...

Skjønner godt at du kaller det inspirasjonsrommet ditt, for det er nydelig. Rolige og avdempede farger og man får bare lyst til å sette seg ned ved bordet og være kreativ.
Det eneste jeg savner her i huset våret er et arbeidsrom...men før jeg får innredet kjelleren og flytta guttongen ned så blir det ikke noe sånt. Og det blir vel noen år til enda vil jeg tro.

Har lest gjennom mange av dine gamle innlegg og storkoser meg skikkelig...ser mange ting som inspirerer meg og som jeg godt kunne tenke meg selv.... :)

Ha en flott dag :)

Landlige Hjem sa...

Virkelig nydelige bilder fra ditt inspirasjonsrom ღ Så vakkert!;)
Herlig å kunne ha ett eget rom til sånt!ღ Jeg liker mitt lille, men jeg er ikke ferdig med opp pussingen ennå (du vet de evige 3 TTTene.. tingღtarღtid!!)
Nyt av tiden og kose deg masse med adventskalendrer ;))Klem fra meg,
Anki

Det lille huset med druehagen sa...

Åååå, du har det så koselig hos deg. Masse flotte ting og mye varme!!
Ha en flott dag.
Klem Gro-Beate

Anonym sa...

Så koselig du har det på inspirasjonsrommet,skjønner godt at du koser deg der Hulda. Og så spennende med heimlaga bad,det gleder jeg meg til å se,tipper det blir flott. Ha en fiin dag.
Klem Mette.

Gammel stil sa...

NYDELIG!!! For et herlig rom:)

Klem:)

Trefemtien sa...

Så masse fine ting du har! Et nydelig rom rett og slett.. Så deilig det må være å ha et slikt sted for seg selv:)

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Så nydeleg og harmonisk hobbyrom du har. På mitt blir det masse farger og meir kaotisk. Hvertfall i dette augeblikk..stoff overalt..hehe, har fått sydilla igjen:)
Kan tenke meg at dette rommet ditt gjer inspirasjon og glede ja:) Flotte bilder du viser som alltid! Og det nye/gamle arbeidsbordet ditt var heilt nydeleg! Kos deg med pusslerier:)
Klem:)

Vita verandan sa...

Sååå fint Hulda, och mysigt du har det där uppe på "vinden"
Många fina korgar och borden är så fina.

Kram Anna

Alfas interiør sa...

Utrolig vakkert loftrom. Har veldig lyst på ett slikt inspirasjonsrom jeg også, men det får vente til vi kjøper ett stort hus;). I mellomtiden sitter jeg å blir inspirert av alle de flotte bloggene. Har du laget hyllen selv???

-Mia- sa...

Utrolig nydelig, Hulda!! :-) Ikke rart du blir inspirert når du sitter her!! Ha en fin kveld! Klem

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

så koselige bilder denne gang... høstlig og stemningfullt, lenge siden vi har hatt marsjstøvler i hjemme nå! mannen min sluttet for 5 år siden...
ha en kooooselig kveld, klemklem

Pia Nelly sa...

Herlige bilder!!! Og et slikt rom kunne jeg også tenkt meg;)!! Skjønner godt at du koser deg der!

Ha en fin fin uke!
Klemmer!

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei på deg..
Wow sier jeg bare og det med stor "W" !!!
Fantastiske flotte og proffe bilder.
Du har det jo bare helt perfekt i kroken din på loftet!!!

Knallfint :)))

Ønsker deg og mannen en fin ettermiddag.
Klemmer fra Mona

Mia sa...

Hei på deg, Hulda! Først må jeg bare gratulere deg/dere for 3. plass på BoligPluss sin kåring over Norges vakreste hjem. Vel fortjent !

Så må jeg bare si at det er alltid koselig å titte innom deg for å se alt det vakre du viser. Og du er like driftig som alltid! Men har du begynt å tenke på jul enda....?

Og til slutt, takk for din koselige hilsen i forbindelse med "jubileet" mitt. Tenk at vi har holdt på så lenge (ja, du en god del lengre enn jeg, altså). Den gang da var vi ikke så mange, og nå er det blitt enormt mange. Men for meg er det alltid litt stas med "de eldste".

Mariannes Creative Blog sa...

Fantastisk dejlig inspirationsrum du har. Jeg kan godt forstå du nyder at være der.
knus MARIANNE

Jannicke sa...

Skjønner godt du kjenner glede og koser deg!! Heldig du som har et slikt rom :o)
Ønsker deg en fin høstuke!
Klem J.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är så roligt och få se bilder från ditt pyssel-rum, och så veta att där sitter du och gör advents-korten. Allt är så genomtänkt och fint, bra med alla hyllor.
Tack för en fin titt
Kramar
AnnaMaria

Tino sa...

Ahh, sukkertøy for øyet dette her. Et vakkert og inspirerende rom, hvor jeg forstår god at du koser deg.
Nå skal jeg ta en kikk på nettbutikken:)

Ha en fin kveld videre!
Klem T

GryNoKa sa...

Rommet dit ser så flott og inspirerende ut! Forstår godt at du koser deg der! De turkise møblene er prikken over i'en.
Likte godt bilde med glede i bakgrunnen.
Ha en fin kveld!
Klem : )

Malys krok sa...

Veldig koselig på Inspirasjonsrommet! Ikke rart det går radig med adventskalenderne når du sitter i så flotte omgivelser! Fint med den kofferten! Naftaglasset passet fint inn! -mamma-

Mitt hvite hus sa...

heisan
ja du har et flott inspirasjonsrom Hulda.. skjønner at kreativiteten blomstrer der..

En nydelig bord du viser under her...

Klemmer 0)

FlorasFrue sa...

For et koselig rom! Du er så flink til å style det fint:) Morsomt at støvlene også fikk være med på bildet - de passet helt inn.

Ønsker deg en fin, ny uke:)
Klem

Mattisheimen sa...

Så koselig rom du har! Sukk... Forstår godt at du får inspirasjon her. Jeg ønsker meg et eget rom, jeg og. Og jeg trenger det! :) Regner med at sønnen min på 19 ikke blir boende så forferdelig lenge hjemme. Enn så lenge koser jeg meg med å ha han i huset, men den dagen han flytter ut, flytter jeg inn ;)

Nydelig bord du har fått deg forresten. Likt det jeg har på Mattisheimen. Også det i en herlig grønn farge.

Ha ei flott uke!

Renate

Alvas hjørne sa...

Hei Hulda!
Skjønner godt at du trives på inspirasjonsrommet:) Flott stemning, og gratulerer med superherlig bord!
Det passet utmerket der oppe.
Håper du viser litt av de fine adventskalenderene du lager i år også,de er bare nydelige:))
God uke videre!

Skogslyckan sa...

Tänk den som hade ett inspirationsrum, det skulle jag också vilja ha. Men jag har ju min ateljé, men det är lite värre när den inte är hemma, jag måste åka 6 km.
Kram Pia

Karna sa...

Så koselig du har laget det...skjønner godt at du koser deg her...

fröken knopp sa...

Sååå otroligt fint Hulda!!! Vore en dröm att få sitta där o pyssla o dröma sig bort!!!

Varmaste Kramarna Elin

Bagatellar sa...

Er eit rom med sjel dette, vel heile huset har sjel, og er alltid så triveleg å sjå inn til deg:-) Klem

Tulip sa...

Tenk å ha et sånt flott inspirasjonsrom...du er heldig du!
Nydelige farger og innredning!

Alfas interiør sa...

Tusen takk for oppskriften til den nydelige hyllen:). Syns den var kjempe nydelig. Mye inspirasjon å finne på din blogg;). Takk for at du tittet innom min blogg, det kommer mer der etterhvert;)

Klem Alfa

Bonjade sa...

So nice that you visited me....
Fine evening.
Love your blog

Nygammalt sa...

Vilket harmoniskt och vackert pysselrum du har. Förstår att du kan vara kreativ där.

Kram.