tirsdag, november 3


Husfrua tester adventspyntJeg kjøpte en fin adventstake på Kremmerhuset lørdag. Den er hvit med fire hjerter. Enkel og landlig i stilen. Perfekt for Husfrua i Ingeborgstua. Her ser dere noen testbilder. Det lades opp til advent.Enkel dekorering; et sinkkrus har fått en rød sløyfe, grankvister og furukongler pynter opp ved siden av staken.
På speilet har jeg lagt noen granvister til pynt, et lite hjerte i sink pynter også her.

Til advent skal jeg ha noen svibler her ved siden av staken, i rustikke krukker. :) Mmm, det blir fint!!
Jeg falt for de fine hjertene i kransen.Dersom jeg ønsker det enda enklere, kan jeg ha bare litt gran og kongler til pynt, og ta bort båndet på sinkkruset. Det handler bare om smak og behag. Miks og match som du vil. :)
 


Jeg er iallefall enig med meg selv i at hvitt, sink, gran og kongler blir flott å pynte med til advent. Kjenner jeg meg selv rett så må jeg ha noen fine bånd også. :)


Gleder meg til å kjøpe svibler til advent, og dekorere med dem rundt om i huset. :)

Håper du fant deg noen adventstips i dette innlegget!Må få presisere at dette bare er en test, pynten er borte igjen for lenge siden. Spares til advent!


50 kommentarer:

My little footprints sa...

Hei Hulda! :)
Så nydelig dette var sammen! Jeg fikk julestemning av bildene dine!
Gleder meg til adventstiden, gleder meg til julen, gleder meg til å pynte, bake og gjøre det koselig til jul! Det er MYE å glede seg til!
Ønsker deg en fin uke!
Klem fra Beth

Hespe sa...

Hei Hulda!!!
Åhh, her var det julestemning gitt!!! Kjempefin adventsstake du har kjøpt deg. Forstår godt du falt for denne:o) Kan tenke meg det blir stemning i Ingeborgstua frem mot jul - rart med det, et gammelt hus trekker frem en veldig spesiell stemning, og kanskje spesielt rundt juletider....

Ha en flott kveld!!!

Stor klem fra Hildegunn

SavanneTreet sa...

Så fiiint.. jeg blir salig av disse bildene, julestemningen kommer snikende innpå meg.. =)
Ha en fin kveld =)

trønder sa...

Nydelig!Var på Kremmerhuset i går og så den adventstaken,men tenkte som så at jeg må bruke det jeg har fra før!Men når man får det så lekkert presentert som her,så angrer jeg nesten på at jeg ikke kjøpte den!

Beate sa...

nydelig adventsstake! og så fint du har pyntet!
gleder meg såååå til jul nå!

klem Beate

Hilsen Bodil F.T. sa...

Så gøy at du teter ut adventspynten! Det har jeg aldri gjort, men det var en god ide! Jeg vil iallfall pynte med kongler, det så så fint ut!! Kos deg videre!!

Guttemamma sa...

Alltid vakker inspirasjon hos deg!! LIker godt den enkle carl larsson julen jeg og!! Lysestaken er flott ,kjøpte en liknende i fjor som jeg lder meg sånn til å ta frem:-)

Crinoline sa...

Helt i min smak,Hulda.Fikk julestemning av bildene dine.Ønsker deg en fin uke.

Mona. sa...

Jøss,det er jo full julestemning i Harstad......hos husfruen ! Har du snø også.....? Fikk veldig julefølelse her nå......og vet du hva,vi har allerede spist en halv boks pepperkaker......hihiiii :) Ikke helt gode,vettu......ja,vi altså......pepperkakene var altfor gode :) Og så pynter de jo opp i glasskrukken,på bordet ! Sniker seg inn noen juleelementer her også.......rart med det :) Kos deg da,i Ingebordsua :)

Mona. sa...

Ehhhh,stua skulle det være.... :)

sologbolig sa...

Kjempefint med sinkpotte og den kvite adventsstaken. Ser at du koser deg med pynting og planlegging fram mot advent og jul. Du inspirerer. Ha ein koselig kveld. Klem...

sylvia sa...

snakk om å kunne formidle julestemning,dette var bare så nydelig,deilig denne veien til julaften i mørketiden,mye lys og varme hjemme og inne,
ønsker deg en nydelig kveld.
klem fra sylvia

Synnøve Olava sa...

hei!
Det var en kejmpeflott adventsstake. ha regentlig planer om hvite kubbelys med ståltråd virret enkel rundt hvert lys..., men jeg lurer på om jeg må revurdere palene og ta meg en handletur til Kremmerhuset... :O)

Kjempeflott med kongler, granbar og zink..., det er vi helt enig om!

Klem

Elin sa...

Fine bilder Hulda! Eg laga meg ei kasse av rekved i fjor, med 4 kvite kubbelys i fjor. Liker å finne på nye ting, så det blir nok ei anna løysing i år? :) I alle fall inspirerande ein tysdagskveld! :)

Ha ei fin veke!

Klem frå ei i nordvest :)

NUSSE sa...

Kjempefin! Sånn vil jeg òg ha :-) Koselige bilder...

Anonym sa...

Hei!
Det fikk jeg, gleder meg til advent.
Ha en flott uke.

Miss Mette sa...

Nydelig adventsstake og pynten rundt. Likte det veldig godt. Får alltid mange gode ideer her inne hos deg Hulda, men jeg har dessverre ikke fått laget noe ennå!! Kanskje nærmere jul :o) Likte veldig godt konglekransen, får se om jeg kan prøve meg på en slik… ellers hos meg blir fargene i hvit, sølv og rødt – skulle gjerne ha mer i sink, men det er ikke så mye av det er oppe, ikke ennå i alle fall. Ønsker deg en riktig fin kveld. Klem, Mette

Tino sa...

Så nydelig, dette kommer man virkelig i julestemning av! Halve gleden med jul er jo nettopp forbredelser og dekorering.
Ha en fin kvled, klem :)

sigrid sa...

Inspirerande komme innom deg...
Syns eg kjenner dufta av granbar heilt hit..

Anne sa...

Kjempefin adventsstemning, Hulda. Koselege bilete og flott adventsstake:)

Modern Country sa...

Hei Hulda,

Koselig med litt stemning før Advent! Hjerter hører med til Jula synes jeg, det gir en egen symbolsk følelse. Staken var flott og passer fint blant dekorasjonene dine. Ivrig på Jul du vennen :)

Jeg holder igjen frem til Advent jeg, ellers blir jeg helt lei i løpet av de 2 mnd. Men Inspirasjonene tar jeg selvfølgelig med meg!

God klem
Aina

Mia sa...

Her var det så nydelig adventstemning, Hulda. Vakkert var det med den enkle hvite staken med hjerter. Jeg later som at jeg ikke er i julemodus enda, men må nok innrømme at tankene mine går stadig oftere til adventstiden, julypynten (noe av det morsomste med julen) og julen selv. Og det er vel ikke så dumt å starte planleggingen tidlig...

Nydelig konglekrans i det forrige innlegget ditt også. Jeg liker så godt slik pynt man finner fra naturen.

ღ Fyra årstider sa...

Jag pyntar med till advent. Jag vill njuta länge. Vacker ljusstake.
Kram Lotta

lovecountrychabbychicstyle sa...

nydelig adventsstake !! en sånn vil jeg ha også:))) hvilket merke var det? leverandør?

klem Lillan

liven sa...

Takk for adventsinspirasjon Hulda!!
Adventsstaken var fin!!

Villmarkstausa sa...

Så koselig det ble med advent-pynt!

Almas Hus sa...

Så fin stake, skikkelig jule stemning hos deg ! Gleder meg til adventspyntinga nå...
Ha en fin kveld :)

Alvas hjørne sa...

Herlig stemning hos deg!
Gleder meg også til å sette i gang å pynte til advent:)
Og ingen advent uten svibler i masser, det er julestemning for meg:)
Flott lysestake du fikk tak i, og supert sammen, det grønne, hvite, sink og kongler!

Huset på toppen sa...

Advent staken så jeg hos Kremmerhuset på lørdag,kjempeflott er det Hulda:) Grattis med ny!! Jeg måtte virkelig ligge hodet mitt i bløt for å huske hvilken advent stake jeg hadde i fjor!!Fant bilder på bloggen min som hjalp meg, å nå gleder meg til advent. Å, svibler... kribler litt i fingrene mine liker så godt å pynt/la det koselig innom hus,men vi Må vente!! Holder på å sy en løper, men jeg måtte gi meg i kveld.... verker i skuldrene!!
Ha en flott uke, Hulda!
Klem Linda

Kari sa...

Puhhhhh! Det var da godt at du hadde pakket det bort igjen! Jeg syns staken var kjempelekker, men det er da sagtens for tidlig...... Vi har hatt 15 grader her i dag, og jeg tror ikke jeg kommer i adventsstemning i dette været. Men det hjelper å titte innom bloggen din da, for her florerer det jeg med gode ideer.
Jeg koser meg inne hos deg :o)
Vakre tanker fra K@ri*

Josefine sa...

Kjempekoselig stake...så enkel og fin! Enig med deg, sink, gran og kongler er vakkert å pynte med. Pleier det jeg også....har bare ikke kommet så langt enda.

Ha en fortsatt fin uke, stor klem

Jannicke sa...

Det er jo lov å tørrtrene litt, Hulda ;o)
Og så inspirerer du jo oss andre med dine supre ideer!
Jeg må innrømme at tørrtrening blir det her og.. og i dag kom det 3 stk svibler inn i huset. Klarte ikke vente lengre. Jeg elsker disse blomstene..
Herlige bilder :o)
Klem J.

Lovise sa...

Heisann, du har snart alt klart skjønner jeg. Nydelig med enkle hjerter, det likte jeg godt.

Landcharm sa...

Skal si du er i full sving. Jeg kjenner jeg gleder meg veldig...ja, til advent og den deilige tiden vi har foran oss...

Drømmedama sa...

Du er såååå flink, helt nydelig. Klem

Solveig sa...

Så flott det var min venn! Du er veldig flink til å skape stemning ut av enkle ting. Adventsstaken var nydelig. Må kjøpe meg en ny i år jeg også.
Svibler er bare herlig og må til!
Ser du også venter på JDL! Her er det ingen butikker som selger det, men jeg har bestilt meg et på nettet i dag:o))))
Som jeg gleder meg til alle magasinene kommer med julenummer! Skal kose meg med dem....og bloggen din ( du er et interiørmagasin i deg selv her inne:o))). Alltid like kos.
Ha en fin morgendag, da!
Klem fra Solveig

Heidi-anitha sa...

Så koselig med litt prøvetesting:0) Og jammen går det fortere unna i svingene enn jeg hadde regnet med også! Plutselig er desember her med alle sine deilige lukter og tente staker:0)

Denne staken var veldig "deg" - og med de små kvistene kan de jo aldri bli feil. Full julestemning i stua di snart tenker jeg:0)

Klemmer og god uke til deg!

Anonym sa...

Så koselig å prøve seg litt frem. Inspirerer til å ta en tur ut i naturen får å plukke inn kongler og grønnt. Ser på naboens kristorn som står så flott som jeg aldri har sett. Tror jeg får ta en prat med naboen. Alltid imponert over hvor flott du setter sammen ting. Ha en flott uke.

Emma

Merete sa...

nydeleg adventsstake!! er så glad i hjerter og denne var jo heilt etter min smak :) lekkert med pynten du har dandert rund og!
ha ein super dag, Hulda!

merethe sa...

Vakre stemningsfulle bilder. Ser det kommer til å bli fint hos deg til jul. Det er morsomt å prøve ut ting i god tid. Da blir det enklere når tiden kommer for pynting. :)

Fru Fjeldhammer sa...

Nydelig!!!

SIMONA sa...

...hello my name is simona,
your decotive ideas are alway so nice..i love nordic style...and your christma decoraion are so nice!!!!!compliments...i can''tunderstand what you write on you blog.. but the picture speak fo you....kisses
simona

Malys krok sa...

Koselige bilder med mye stemning! adventstaken var kjempefin, men hva men den fine du har hatt før? Gleder meg til å komme på besøk i adventa.
-mamma-

Huset på Øya sa...

Hei H, åhh så god stemning her hos deg. Har sagt det før og sier det igjen.. stemning!!! klem Vibeke (gleder meg til advent nå ja)

Ingrid sa...

Hei! Den der så jeg også på Kremmerhuset i dag, men jeg kjøpte i stedet den med JUL-bokstaver. Flere ting ble det også... :)
Ha en fin kveld!

Haust sa...

Kjempesøt adventsstake - og det er jammen ikkje lenge att til advent, så fort som dagane går! :)

Magny sa...

deilig med disse førjulsbildene som dukker opp omkring nå... nydelig her...!
leder meg til å finne frem adventskallenderen eg kjøpte av deg ifjor..
i år ahar eg kjøpt skilt og hjerte fra hespe og vimpler fra bestefars verksted...

kos deg videre,- my efint å finne i naturen nå...
klem,klem... og takk for hilsen fra deg!!

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Ja, her fikk iallefall jeg mye adventsinspirasjon!
GLEDER meg til å begynne å pynte... Men jeg holder meg i skinnet selv med prøvepynting ennå ;)

Ha en nydelig torsdag!

Ruths datter sa...

Vakkert.
KLEM

Kathrine sa...

Hei, og takk for koselig kommentar i hagebloggen min:)
Trodde et øyeblikk du hadde tent det første adventslyset! Her kjøper vi nok ikke nytt til første advent. Ungene vil ha den som de er vokst opp med:) De sier det er så flott og viktig med tradisjoner, da måtte jeg le:)
Så vi får ta fram den vi alltid har brukt, kjøpt billig(husker ikke hvor lenger)pyntet med kongler og bar.
Ha en riktig fin torsdag!

:)