fredag, juli 10

Sommer ute og inne


Vi her nord har hatt noen flotte solrike dager i det siste. Vi nyter det. :) I dag skal dere få se at det er sommer både utenfor og innenfor Ingeborgstua. :)


Vi ble ferdig med huset vi leide i dag, alt er fjernet derfra, og vasket. En herlig følelse er det å være ferdig med alt arbeidet. Nå skal vi nyte ferien! Men, blir det en regnværsdag eller to, kommer nok husfrua fram med penselen igjen. Vi har flere rom som ikke er malt.


Kommer du på besøk til oss i Ingeborgstua blir du møtt av blomster. Langs veggen blomstrer gammeldagse, lyserøde akeleier. I krukker har jeg plantet stokkroser og småkrage. De blomstrer så fint nå i juli.
På terrassen har jeg et blomsterbord stående. Himmelen er nydelig og sommerblå.

Se, så nydelige tusenfryd. :)


I den lille gangen mellom stue og kjøkken har jeg også fått fram sommeren, syns jeg. Her har jeg hengt opp en stor plakat med sommerfugler. Plakaten minner om en gammel skoleplansje. Jeg syns den pynta fint opp på den store veggen.Vakre sommerfugler ses både fra stue og kjøkken. :)
Småkragen i hvitt er nydelig mot blå himmel, og blått hav.En gammel prydbuske i hagen blomstrer med nydelige rosa blomster. Sola gir vakkert fargespill til de grønne bladene.


God sommerhelg!37 kommentarer:

Alvas hjørne sa...

Hei på deg Hulda!
Må bare få si at dere virkelig har stått på og fått det kjempeflott! Flotte bilder både fra uteplass og inne:)
Har vært på hytta og pusset og beisa, samt drevet og malt og pusset opp hjemme, så nå har jeg masse bloggbesøk å ta igjen:)
Morro å følge fremgangen i Ingeborgstua!
Ønsker dere ei flott sommerhelg!!
Klem:)

Anonym sa...

Det er en tatarleddved, også kalt buskkaprifol,(Lonicera tatarica) som blomstrer så fint i yndlingsfargen din. Skal dere reise noen steder i ferien,eller bare kose dere hjemme? Tante.

Nina i Paradiset sa...

Innmari sjarmerende og koselig hus dere har kjøpt!
Ser så mye enklere å få ting på plass når en slipper å rive halve huset, for så å bygge det opp igjen, -før en kan henge opp pynten sin! :)

Gratulerer med jobben også!!

Klem!

Malys krok sa...

Fine bilder fra hus og hage, så jo at du tok en liten pause og knipset de med akeleie og stokkrosa. Ja det måtte være tillatt etter alt strevet med vedsekkene og alt det andre. Så stilig det så ut med den plakaten med sommerfugler.
Bra tante sa hva det treet het, tenkte nok at de visste det. Nydelig er det!

Skjønner godt at det føles deilig å ha fått unna alt i Arestua, eller Oldrahuset som du har kalt det på bloggen din. Nå går det an å slappe litt av.
Klem fra mamma.

Elfrid sa...

Hei i nystua! For en perle det huset deres - både inni og utenfor. Sjarm og sjel i rikt monn!
Lurer på hva du gjør for å holde øynene til Tuva så fine - uten rødt rundt. Har en liten koselig fyr som gjerne skulle vært like hvit og vakker rundt sine øyne - søtnosen vår:-)
Kos dere og nyt sommeren i vakre omgivelser!

Ida sa...

Dere har virkelig funnet
drømmehuset - og stedet! :)

Kos dere der
og ha ei
GOD HELG! :)

Patricia sa...

Åh vilka härliga bilder du visar... och så vackert ni bor!

Ha en trevlig helg!
Kram Patricia

silje-sin sa...

Sukk... er snart tom for ord jeg Hulda. Det er helt nydelig!! Og jeg skjønner hvor sommeren har blitt av:) Men det unner jeg dere i nord. Og gratulerer så mye med fast jobb! God helg! klem fra silje.

Nostalgia sa...

Helkt utrolig hva dere har klart ! Kjempekoselig :-) Likte veldig godt den fine plakaten med sommerfugler.

Ønsker deg en deilig helg !

Klem, Nostalgia

torleif ann karin sa...

Du verden....dette huset ditt, uteplassen, hagen, og ja...beliggenhet. Alt er bare så supersjarmerende. Du har virkelig stått på, og så har du jammen fått det fint også.

Gleder meg til hver gang det er kommet nye bilder.

Ønsker deg fortsatt god sommer.

Klem Ann<3

Magny sa...

så koselig dette var! nydleige farger,-
det må være en drømm å bo så nær sjøen!! -det gir så godt lys og så vakre farger!
tusenfydene mine er nesten avblomstret nå,- synd det for de er de vakreste småblostene eg får tak i... fine bilder!
kos deg videre i ingeborgstua...

hilsen magny*

Emmas Verden sa...

vakre bilder Hulda :) ser at du har funnet det perfekte huset for deg..kos deg masse :)
klem Anne***

Guro sa...

Så nydelig du har fått det i drømmehuset! Det er så koselig å få følge med :)

lovecountrychabbychicstyle sa...

åhh elsker disse søte bildene du legger ut av det søte hvite huset deres! skikkelige fine stemningsbilder...:) helgeklem Lillan

Lisa sa...

Very inspiring. I had removed my blog list from my blog because it was so long, but then I forgot to look at blogs! So now that I've put them back, it's so nice to see when you've updated. :) I live in an apartment now and it is challenging to make it pretty but your posts are always inspiring and I keep trying.

Shabby Charm sa...

Helt nydelige bilder! Så fint sommervær dere har nordpå :)

Sommerfuglene var perfekte på den veggen. Du må jo bare få et interiøblad til å lage en reportasje hos deg når dere er ferdige!

PS. Gratulerer så mye med jobben Hulda!

Klemmer fra Maia

Balke gård sa...

Så flott utsikt og koselig velkomst!! Kos dere med avsluttet leieforhold, nå kan dere ha full fokus på verdens søteste hus!!:-) etter min mening!!

Trollkåno sa...

So kjekt at de har fått sommarvèr der nord....det er deko vel unt.
Gjev meg ende over kor fint de har fått det i Ingeborgstova......som eg kanskje har sagt før: Eit meir perfekt hus for deko går det vel ikkje an å få, eller?.....og den fine utsikten.....nydeleg!
Ha ei fin helg!!

Johanne si vesle interiør verd ! sa...

Hei :)
Endå eit flott innlegg frå deg.. Hærlig med vakre blomster og vakkert sommervèr.

Må være godt å være ferdig å rydde og vaske huset dokke har leigt.

Artig plakat med sommerfuglar :)

Dokke har eit ordentlig hærlig hus..som eg veit du får like vakkert uansett årstid :)

God helg og kos deg vidare :):)klem

Mamma Millan sa...

Woow säger jag bara...vilka bilder!!!Såååå Vackert!!!

Trevlig Helg!!
~~♥Kram Millan♥~~

Nooria sa...

Det er alltid så deilig å drømme seg bort i dine innlegg :-).

Takk for titten!

GryNoKa sa...

Så koselige bilder fra ditt nye hjem! Tenk at det ligger helt nede ved havkanten, det må jo bare være en vidundelig plass.
Ha ei god helg!
Klem Gry : )

moni sa...

så herlig innlegg Hulda, jeg elsker å komme inn her å få se noen vakre bilder fra ingeborgstua, helt herlig.) jeg virkelig storkoser meg og drømmer meg helt bort. den sommerfugl plakaten var skjønn og dette var virkelig et somemrslig og vakkert innlegg:) klem monica

Sanna sa...

Kjære Hulda ! Så flott dere har fått det i Ingebordgstua - jeg er rent misunnelig på dere ! Nyt hvert et sekund av sommeren Hulda og kos dere sammen og lag minner du kan leve på hele vinteren igjennom. Men kjenner jeg deg rett så blir høsten og vinteren minst like hyggelig ;o) Fortsatt god sommer til dere tre i Ingeborgstua !

Min Verden Hanne sa...

Kjære vakre vene, så nydelig det nye huset deres er. Det er lenge siden jeg var på bloggen din - men bladde gjennom alle bildene på facebook. Fantastisk! Gratulerer med et helt vakkert og nydelig hus og plassering av hus. Der får du det nok superfint. Hanne

Anita sa...

Så fint det blir, været ser ut som det er på deres side også, så kos dere! Den prydbusken ser ut som en kaprifol, men..... Stokkroser blomstrer snart her også, så jeg håper været kan holde seg regnfritt! Nå skal vi ut å spise middag med noen som vi var forlovere for for 14 dager siden, ingen feiring da, men det blir middag ikveld! Nyt dagene!

Marias skriblerier sa...

Så mange nydelige sommerbilder!!! Nå fikk jeg skikkelig sommerfølelse i kroppen, til tross for at det har regnet hver dag den siste uka... Nyt helgen!!

Åsa sa...

Otroligt vackert som alltid !
Ha en underbar helg.
Klem Åsa

Tiril sa...

Så koselig Hulda, dere har vert så flinke!!

Mona. sa...

Heisann Hulda i Ingeborgstua :) Vet ikke hvor jeg skal begynne,jeg.......jo,jeg begynner med den søte sommerfugl-plakaten,- den var bare nydelig !!! Og blomstene dine,under Ingeborg-skiltet.......så fint med rosa.....hihiii :) Og DEN utsikten du har,når du koser deg ved plantebordet......helt perfekt,for meg som er avhengig av havutsikt !!! Har jo bodd 5 hele år i tjukkeste skogen,da jeg bodde i Asker.......aldri mer,sier jeg bare.....! Er man født og oppvokst i fjæresteinene,så er det nok der man føler seg vel :) Åh,nå holdt jeg på og glemme en ting...Gratulerer med fast jobb !!!! Det må jo være supert,nå som du har shoppet hus.......hehheeee :) Er det på den samme skolen som du har vært på ? Uansett,ha en flott søndag imorgen,og kos deg med pynting og ordning.....Klem fra meg :)

sinnlighet sa...

l o v e l y blogg!!

Agneta från skånska Österlen

Nygammalt sa...

Hej Hulda!
Vilka ljuvliga sommarbilder du bjuder på. Ert nya hem är så vackert, och vilket läge.

Grattis till ditt jobb, det är så skönt att veta att man har ett fast jobb.

Tack för din kommentar hos mig också.

Kram.

Alveline sa...

Eg fekk skikkelig sommerfølelse (som eg manglar pga regn ute) av bildene dine. Du har det veldig koseleg ser det ut som:) God sommar vidare:)

Hespe sa...

Hei Hulda vennen!
Nydelige, nydelige bilder, og for en fantastisk utsikt dere har. Tenk å kunne sitte på verandaen din og skue utover havet - sukk!!!

Kos deg på hytta og nyt sommerdagene der i nord!!

Stor klem fra Hildegunn

moa sa...

hei,hei...
jada - damen i vannet er meg!!!!
...så skjønne bilder fra deg, sommerfuglplakaten var urskjønn....
bor dere så nære vannet...?
ser jo bare helt fantastisk ut!!!
..ha en fin søndag!

moa

Anlaug sa...

Så mye vakkert det var å se på denne bloggen! En spesiell hilsen til Tuva fra en bichon frise- tilhenger på Østlandet.

Berit T sa...

Så flott dere har fått det. Har visst ikke fått med meg at dere flyttet før nå... skikkelig Hulda- stil, lyst, lekkert og koselig.

Tenker dere nyter dette for hver ting som blir satt på plass. Med slik utsikt å nyte frokosten til da det det bare topp.

Kos dere!