mandag, juli 20


Detaljer fra Inspirasjonsrommet


Et arbeidsrom til inspirasjon. Her får kreativitet og gode ideer utløp. :)

I helga ble nesten hele rommet ferdig. Men, selvfølgelig mangler det enda mye. Endel av golvet må f.eks legges nytt, og litt av en vegg må byttes ut. Men, jeg har gjort det jeg kunne gjøre alene, uten hjelp. :)
Som de andre rommene, er også dette malt i lys antikk. Tregolvet var mørkeblått. Jeg har malt det lys grått. Som dere ser ligger rommet på loftet i huset, her er koselig skråtak.


Under vinduet skal arbeidsbordet mitt stå. Det har jeg ikke fått opp enda.

Over vinduet er det ei hylle. Her har jeg plassert lys og gamle laken. De gamle laknene skal jeg sy gardiner av.

Ei bildelist er satt opp på den ene sida av vinduet. Ved siden av her, er det vi skal legge noen nye golvbord og noe nytt på nederste del av veggen.Under skuffereolen skal jeg ha et lite bord og en kurvstol. Døra dere ser litt av i veggen er inn til et lite kott.


For øyeblikket står kurvstol og bord på andre siden av rommet. Her har jeg planer om å sette opp en lang hylle, hvor jeg skal ha bøker. Jeg skal også ha en stor kurv med scrappesakene mine her.

Endel hyller er kommet opp på veggene, i dag har jeg vært og kjøpt flere. Trenger endel hylleplass til alt jeg bruker her, både til stoff og diverse annet. Jeg har også god plass i kottet, der skal jeg oppbevare mange ting som jeg bruker i Hulda's Homemade.


Planen er å ha en tredje hylle her. Kurvstolen skal, som sagt, stå på andre siden av rommet, så det blir plass til enda en hylle her.Endel saker og ting som står i hyllene mine. :) Inspirasjonsrommet kommer til å bli veldig koselig, tror jeg. ;)


Nå skal jeg i bursdag til søsteren min!


Ha en fin dag!


41 kommentarer:

MODERN COUNTRY sa...

Hei Hulda!

Så kost dere hadde det på turen til Lofoten! Og det var flotte bilder derifra. Jeg har hørt så mye positiv om det stedet og det virker som en plass med uendelige muligheter til å nyte og ha det godt.

Og huset begynner og ta mer og mer form, med riktig fine Hulda detaljer :) Hjemmekoselig med kurver, planter og hyller. Det ser ut som dere har mye mer plass i dette huset, hvor stort er det?
Tenk at det er deres :) Jeg bare drømmer om eget jeg også. Håper vi er like heldige en dag.

Ha det godt i uka Hulda!
Klem/Aina

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Så nydelig det ble!
Dette blir et supert inspirasjonsrom Hulda, så lyst og lekkert at det er en fryd!
Synes dere har fått unna masse jobb på kort tid, så gøy å se forandringene:)
Ønsker deg en fin ettermiddag!!

Merethe sa...

Ja dette blir et skikkelig inspirasjonsrom. Gleder meg masse til vårt hobbyhus blir ferdig.Må si at jeg finner mange flotte ideer her hos deg til innredningen av det huset. :) Tusen takk :)

Fjordheim sa...

Ja det blir et flott rom å jobbe i.
Koselig med alle hyllene. Du pynter så fint.
Gratulerer med dagen til din søster.
Ønsker deg en riktig god kveld :)

Linda sa...

Så nydelig rom! Og lekre farger og interiør! Likte spesielt godt klokka di! Skulle ønske jeg hadde eget arbeidsrom! Foreløpig er alle hobbytingene mine stuet og stappet inn i et kott!

Johanne si vesle interiør verd ! sa...

Hei Hulda:)
Koselig ting du kjøpte deg i Lofoten !
Og arbeidsrommet er som alle dei andre romma i huset...berre såå nydelig ! Gleder meg til kvar gong du viser meir og meir av den sjarmerande boligen dokka :) Så mykje dokke har gjort allerede. Også må eg nevne den nydelige utsikta ..og egen brygge. Veit eg har sagt det før.. Men det er mange sin drøm..så nyt at du / dokke er ein av dei heldige :) Veldig glad på dokka sine vegne :):) Kos dokke vidare :) ..og gratulerer til systa di :) klem

Muggensteekjes sa...

Hello Hulda,
I think your blog is lovely and I will visit you more often,enjoy your beautiful pictures.
Have a great week, Ingrid.(Netherlands)

Randi sa...

Heia Hulda!
Årre for eit søtt og fint rom,ja å det er det du som skal ha æra for,du er super flink!!Tenk så mange fine timer du får der oppe under det koslige skråtaket da!!
Dette er berre lekkert Hulda!
Kos deg vidare i ditt husprosjekt!
Nyt kvelden ilag med din søster!
Klem frå meg,Randi

Synnøve sa...

Så fint arbeidsrom du får deg.
Huset deres blir så fint:)

Ha en fortsatt fin ferie:)

Guttemamma sa...

Like fint all over...!!!

Bianca sa...

Kjempe kjempe lekkert rom!! Liker spesielt godt den skuffereolen på veggen, hvor har du kjøpt den?

Utrolig mange nydelige ting og detaljer altså, absolutt til inspirasjon :)

Merete sa...

Fantastisk flott arbeidsrom du har laga til, Hulda!! der kjem nok inspirasjonen susande til deg :) blir så fint i nyehuset ditt!!

Anonym sa...

Æ e helt mållaus her:o)) du får det så fint både der og i resten av huset, at...

det huset har sjæl Hulda!!! Æ kjenne det helt hit:o)).. Nyt det...og god bursdag til Kjersti..

Klem fra mæ

borghild sa...

Så fint du får det, jeg er så imponert over at har et så godt øye at du allerede vet hvor du vil ha ting og møbler plassert. Jeg kan bruke månedsvis på å gruble på sånne ting, og likevel blir jeg ikke fornøyd...:-S
Dessuten synes jeg det er så koselig med et sånt rom i toppetasjen. Jeg planlegger også å flytte hobbyrommet mitt opp fra 1. til 3. etasje, med skråtak og takvindu, myyye koseligere og mer inspirerende!! Må bare vente til minstemor flytter ut derfra, så det kan ta noen år...;-) Ha en fortsatt fin uke! Klem B:-)

Anonym sa...

Hei Hulda!

Såå koselig dere får det!! Det blir jo kjempefint!! Må bare spörre hvor du har kjöpt puta som ligger i kurvstolen..den var så fin:)

Ha en FIN kveld!!

pysseltanten sa...

Sååå himla fint det blir!
Härligt med hyllan ovanför fönstret!
Ha en fin kväll...=))
Kraamizar Git

Hulda sa...

lima: koselig at du likte skuffereolen. Jeg har kjøpt den på Hjerterom i Harstad. Men, de har den nok andre steder også.

anonym: puta i stolen har jeg sydd selv. :)

Monica sa...

så nydelig inspirasjonsrom Hulda. Jeg blir så glad for hver rom du viser for dete r inspirasjon for oss som holder på å innrede loftet. jeg skal også ha et hobbyrom til loftet og det ser ut til dete r litt like løsninger som hos dere med skråtak og slik, men vårt er selvfølgelig i en helt annen gate siden vårs hus er ganske nytt i forhold til deres gamle med all den sjarmen som følger med. men i gammel stil skal det iallefall bli, innvendig:) Ønsker deg en nydelig dag takk for herlig inspiorasjon det er en frys å se:) klem monica

Jannicke sa...

..jeg er så imponert, Hulda!
Dette er helt deg!
Tror det var en mening med at du/dere skulle overta dette flotte gamle huset!

Klem J.

Josefine sa...

Heisan...så fint det rommet blir.
Gulvene blir så flotte med den gråfargen. Skal male kjøkkengulvet i høst...tror jeg. Da er det mulig jeg velger denne fargen:)

Kos deg videre , må si du er kjempeflink!! Klem

Mia sa...

De nye huset ditt er bare så bedårende, og det ene rommet mer sjarmerende enn det andre, om mulig! Og så fort som det går fram meg dere, alt finner sin plass, malingen bli påført i imponerende fart, og mellom slagene tar dere tid til å prise sommeren på den herlige bryggen! Mange herlige innlegg her hos deg i sommer, og de er en glede å følge med hvordan dere gjør huset til deres.

Lillan sa...

Du er utrolig flink! Du holder stilen helt ut og det liker jeg! alt er gjort med hjerte :) skikkelig koselig arbeidsrom i ekte landstil-stil:) supert! ha ei fin uke! klem Lillan

Tee of Vinnord Cottage sa...

For ett deilig deilig rom!!!! Bare helt nydelig og luftig...
Du får det kjempefint!!! :) Er det ikke moro å pusse opp eget?!?? :)

Nina i Paradiset sa...

Lyst og kjempekoselg rom!
Innmari søt den Carpe Diem-boksen.
Syns forresten at du har fått gjort utolig mye på kort tid!

Klem!

Unknown sa...

Nydelig Hulda...

Klem Susanne

h.espe sa...

Helt klart Hulda, dette blir et rom hvor inspirasjonen får fullt utløp. Et nydelig rom, med masse lys og herlige detaljer i hver en krok. Der kommer du til å få mange gode arbeidsstunder, det er jeg helt sikker på...

Ha herlige sommerdager videre!

Stor klem fra Hildegunn

Anita sa...

Ååh, du har fått det så utrolig koslig og fint. Du er en av mine største inspirasjons kilder. Det er alltid så koslig å titte på bloggen din. Skulle ønske jeg hadde ett slikt hus som deg. Men jeg driver å pusser opp hjemme hos oss også nå. Så nå blir det endelig lyst og fint der også til slutt. Beste hilsen Anita.

Malys krok sa...

Inspirasjonsrommet har også flyttet over veien- Og med de forandringene det medførte ble det nesten enda finere enn oppe i "Oldrahuset". Her blir det godt å være! Klem fra mamma.

Lisas hjem og skatter sa...

så fint det blir hos dere!!! :)

tror nok at du får hentet en masse inspirasjon på dette rommet ja.. - som i alle andre rom i det vakre huset ditt :)

Tone sa...

Så herlig hobbyrom du får deg! Og resten av huset er jo bare helt utrolig sjarmerende og koselig, en virkelig perle. Beliggenheten er det jo heller ikke noe å si på, med egen brygge! Skjønner at du koser deg kjempemasse om dagen, det er veldig gøy at du deler det med oss her ute i blogglandia, klem.

meaningmoon sa...

Wow så flott det blir! Skikkelig koselig med skråtak!

mi-rachel sa...

super fint inspirasjonsrom.
og veldig koselig.

og ja..det er en gyngestol:)

Anonym sa...

Hei på deg.
Så utrolig koselig dere får det i deres nye hus.

Ser du har vært i Lofoten og Henningsvær. Så utrolig koselig der og de har utrolig mange koselige butikker.

Ha en fin julikveld.
Klæm fra me.

Frida sa...

Vilket härligt inspirationsrum, jättefint. Där kommer du säkert få mycket kreativitet.
Kram Frida

AnneKa sa...

Får bare lyst å flytte inn!

JULIEK sa...

Så fantastisk med et inspirasjonsrom : )

Sologbolig sa...

Ja dette var arbeidsrom som gav inspirasjon ja. Nydelig, og med så mange flotte detaljer. Ser du har hatt ein flott tur til Lofoten, nå er det leeeeenge siden eg har vert der og vi har faktisk snakka om Norgesferie neste år med lofoten som mål. Ser på et innlegg lenger nede at du har har ei deilig brygge/veranda, så flott å sitte her og se og nyte. Ja ferien min var kjempeflott, eg elske jo å reise og er nå full av inntrykk og opplevelser. Men nå må eg ta et krafttak i hagen. Vi snakkes og fortsatt god sommar !

Hjerterom sa...

Hei :)

Det er bare nydelig med deg Hulda,liker så godt den stilen din :)
Gardiner av de lakene kommer til å bli kjempefint!
Du står jammen på,flink du er :)

Sommerklem siw

K@ri sa...

Takk for besøket :o)
Så fint arbeidsrommet ditt ble da! Jeg er så svak for skråtak at jeg kunne godt hatt det på alle rom, men ikke særlig praktisk med en mann på nesten 2 meter. Og han vil jeg ikke bytte heller, så jeg får nok leve med de takene jeg har :o)
Hvor har du forresten funnet de flotte trespolene som du viser fra rommet ditt? Jeg har lett etter sånne lenge, men nå lurer jeg på å sette Bestevennen på jobben med å lage de til meg :o)
Ha en flott dag videre.

Klem fra Kari*

liven sa...

Heisann!!
Je her tenker jeg du finner inspirasjon!!
Et deilig og lyst rom med masse nydelige detaljer!!

ha en fin kveld Hulda:o)

Unknown sa...

Så utrolig koselig det blir i huset deres, dere er så flinke til å pusse opp i gammel stil. Jeg holder på medoppussing av soverommet mitt jeg også. Lyse vegger i fargen chi. Det blir spennede å ta av golvteppet,jeg vet at golvet er malt, men jeg vet ikke helt hvor slitt det er under.

Ha en fortsatt fin uke.