søndag, februar 15
Under arbeidGangen i første etasje har i mine øyne, ikke vært noe vakkert syn. Gulnet panel i lange baner har ikke vært så innbydende. Nå har vi tatt mot til oss og gått i gang med maling.
Det er en liten yttergang også som skal få samme behandlinga.


Jeg viser dere her en liten smakebit på hva vi fikk gjort i går. Dette er bare et strøk med grunning.
Jeg må bare vise fram litt, selvom vi på langt nær er ferdige. :)Dere må se bort i fra ledning på golvet, malertape, plast og diverse annet...

Prøvde å sette ned et bord her for å se hvordan det kan bli. Planen er å få tak i et bord, gjerne med en skuff i, som skal stå der bordet står. Det skal henge et stort speil på veggen over bordet.


Det har allerede blitt mye lettere og lysere i gangen.

Den nydelige duftranken fikk jeg av Arnt Håvard fredag. Syns den er så flott! Den står egentlig i vinduet på arbeidsrommet, men måtte prøve ut litt her nede. ;)Det er en vindusnisje i gangen, stilig syns jeg. Har satt tre lysglass her. Det kommer til å bli så flott her nede når alt blir ferdig, og jeg har fått tak i møblene jeg skal bruke.


Planen er å fjerne hattehyllen, og få inn et klesskap i gammel stil der den hang. Det har vi god plass til. Håper å finne noe som passer.


Vinduet er langt, og smalt. Jeg skal sy en liftgardin for å ha her. Tror den blir i samme stil som den jeg har oppe på arbeidsrommet.


Når flere møbler, gardiner, kurver, bilder og diverse kommer på plass i gangene her, tror jeg det blir kjempeflott.


Et stemningsbilde fra bordet.

Gangen blir holdt i en lys farge, har kjøpt LYS ANTIKK.
Når det gjelder interiør kommer jeg til å blande det rustikke med lyse lette farger. Har bl.a sett meg ut ei brun knaggrekke med gammeldagse knagger som vil bli perfekt her nede. :)Det er så fint med panel, jeg liker også veldig godt vinduet. Koser meg nå med å planlegge hvordan alt skal se ut når det blir ferdig, og gleder meg til å gjøre innkjøp til gangen. :)


Pynten er borte fra gangen nå, vi skal jo male mer i morgen, så alt måtte selvsagt bort igjen. :)Ha en fin søndag!

48 kommentarer:

Emmeline sa...

Såååå fint det blir Hulda. Dere er så flinke, det kommer til å bli helt herlig og lyst her nede. Du pynter underveis også skjønner jeg, og med en lekker liten lift blir det rett og slett helt perfekt. Kjempeflott. Nydelig blomst fra Arnt Håvard også. Jeg kjøper som regel blomstene selv, men mannen min er flink til å holde dem i live.... Der er jeg ikke så god desverre;)
Ha en superdeilig søndag og takk for titten;)

JULIE K sa...

Ser jo allerede kjempefint ut, så dette blir nok bra. Flinke dere er : )

Som dagene går sa...

Det ser ut til å bli supert og med dine kreative evner vil tilbehøret passe utmerket. Lykke til videre!

liven sa...

Dette kommer til å bli så fint Hulda!!
Ser du er i gang å prøve ut pynten også:o)
Det blir en sånn utrolig forskjell med maling på panelen!!
Jeg har tre dører som jeg kun hadde et strøk igjen på......nå i formiddag har jeg malt den ene!!!
Første og andre strøket er kjekkest....det er da du ser den store forskjellen:o)

Gleder meg til å se ferdig resultat hos deg.....tenker det blir lekkert!!!

Ha en fin søndag....og stå på!!!!

Emmeline sa...

Hei igjen Hulda

Jeg har visst vært innom her mens du var hos meg;) Slett ikke frekt å spørre om klokken, men den er allerede plassert på en ny plass i stuen. Jeg er glad i klokker skjønner du;) Kjekt å ha...Men mener bestemt at den klokken jeg har er mulig å få tak i på nett...
Så lykke til på klokkejakten. Klem

Alvas hjørne sa...

Så lekkert dere får det!
Lyst og fint.
Kjempegøy å planlegge,og se for seg hvordan det ferdige resultatet blir.
Lykke til med arbeidet, og ha en flott søndag!!!

Sol sa...

Så fint det blir Hulda----det er så man blir inspirert til å sette i gang med et eller annet oppusssingsprosjekt her hjemme også.Det er ofte ikke så mye som skal til.Her hos oss laver det ned med snø igjen,så man må nok finne på noen innendørsaktiviteter. Klem.

Johanne sa...

Hei Hulda !
..spennande prosjekt !Du er no så artig du då..som pynter og viser oss underveis..sånt blir vi glad for veit du. Eg gleder meg til å sjå fortsettelsen ..som garantert blir kjempefin. Artig med det smale vinduet som blir endå finare med ei søt liftgardin.
Fin blomst frå din kjære òg :):)
Koser meg som vanlig her inne hos deg Hulda:) Ha en fin søndag vidare :)klem :)

Anitas hus sa...

Så fint det blir Hulda! Elsker malt panel jeg også:)
Det blir nok lyst og deilig i gangen din skal du se.
Snill mann du har som har kjøpt blomster til deg også, han min er ikke så flink til det. Må som regel kjøpe de selv^^,)
Ha en fin søndag Hulda!
Klemmer:O)

Tussilago sa...

Nydelig farge dere har valgt..det ser slitt, lekkert ut. Gleder meg til å se mer når du skal blande dt lekre og rustikke. Rette blir flott! Jeg måtte smile da jeg så at du hadde satt krakken oppå malingsplasten...prøve-pyntet så flott for å se hvordan det blir. Jeg hadde nok greid å holde meg i mange dager før jeg måtte teste det ut;))))
Vi har to slike bord som du snakke rom ..med en liten skuff i. Begge er skikkelig gamle..Det ene er lutet nå, og vi har det på ett av gjesterommene, sammen med hvite møbler og blårutede stoffer. Det andre var malt i en gammelrosa farge da vi fikk det, og vi har ikke gjort noe med det enda. Det står enda på lager i garasjen..vi har likosm ikke funnet den perfekte plassen for det enda..ei heller tenkt på noen farge å male det i..

sologbolig sa...

Det kommer til å bli kjempefint. Malt panel er bare så fint. Gleder meg til å se det når du har fått det heilt ferdig. Ønsker deg ein fin søndag.

Kerstin sa...

Dette kommer til å kjempelekkert HuldaO=)Kosleig med et vindu også, der lyset kan komme inn.
Bare gleder meg til å se det ferdige resultatetO=) Kos dere videre med jobbenO=)

Nyt søndagen Klem Kerstin

Japsee sa...

Så flott det blir Hulda. Det er så moro å totalt forandre rom på den måten. Jeg gleder meg til å se hvordan det kommer til å bli.

Ha en flott søndag klem fra meg

Josefine sa...

Hei:)

Så fint det blir i gangen din! Lyse vegger gjør susen. Vi har nettopp gjort det samme, og det ble så lyst og fint. Og så har du pyntet så fint allerede, herlige små ting. Lykke til med det videre arbeidet:)

Jeg har data trøbbel i dag. Etter at jeg la ut innlegget mitt klikket pc,så nå låner jeg min sønn sin for å svare deg. Ha en flott søndag, klem

HEIDIS KLEINES PARADIES sa...

Das ist aber schön geworden. Das war bestimmt eine Menge Arbeit. Dafür sieht es jetzt richtig romantisch aus.

Einen schönen Sonntagnachmittag wünscht Dir

heidi

Kjeruben sa...

Dette blir lekkert Hulda! Og heilt enig; gulna panel er ikkje akkurat innbydande.
God søndag til deg også!
:o)

Mia sa...

Skal si dere har satt igang med litt av et prosjekt. Men så kommert det til å bli så fint som bare det også da. Jeg er bestandig like imponert over hvor mye noen lag med hvit maling kan gjøre, spesielt på gammel gulnet panet. Gleder meg til det ferdige resultatet.

Herlig vårlig stemning i det forrige innlegget ditt også. Som jeg gleder meg til våren...

My home is my Castle - by Kari sa...

Dette blir bare sååå flott :)
Lykke til med malingen ;)

Klem,Kari

Anonym sa...

Gleder meg til å se gangene ferdig!Skal du male det mørke taket også?Det kommer til å bli DEN forandringen. Kanskje lurt å sparkle litt med sagmott/lim før du maler mer! Hilsen tante.

Hulda sa...

tante: det du ser er bare grunning, taket er også grunnet og skal males ja. Vi har sparklet, både i mur, og spikerhull i veggene. Endel andre steder også. Mye jobb, men det kommer til å bli flott. :)

Crinoline sa...

Hei.Malt panel er lekkert. Tror det blir fint med en brun knaggrekke. Vi malte panelen i stuen for noen år siden og er veldig fornøyde.Trenger også mere lys ettersom årene går,sukk....

Marie sa...

Lyst og lekket Hulda. Det endelege resultatet kjem til å bli kjempebra!

Det ligg eit lite innlegg hos meg som eg håpar du likar + ein award til deg :)

God søndag :)

Hespe sa...

Hei Hulda!
Dette kommer virkelig til å bli kjempeflott!!! Selv om dere ikke er ferdig på langt, viser bildene at det blir lyst og lekkert. Nydelig stillben med speil, madonna og søte lyslykter også. Gleder meg til å se det HELT ferdige resultatet :o)

Ha en fin søndag videre, og en flott og kreativ uke!

Klemmer fra Hildegunn

Malys krok sa...

Her var det allerede stor forskjell, kommer til å bli kjempefint. Når du først planlegger i hodet får du det til. Håper du finner det bordet du ønsker deg. Mamma.

MonaLisa sa...

Flinkisen!! Helt utrolig så kreative og flinke dere er! Også så flott blomst da, duftranke... Mmmm... det var den første blomsten jeg fikk av min elskede mormor når jeg ble voksen. Og den har fulgt med siden!Ønsker deg en superduper søndag

christinasinteriør sa...

Hei!
Så spennende! Skal bli artig å se ferdig resultat!
begynner med påbygg om en mnd vi nå!
Gleder meg!
Ha en fin dag videre!!
Klem

Essemia sa...

Lyckliga dig som har maken med dig på att måla. Här finns inte en chans att måla den gulnande furun. Usch! Men det ser redan bra ut hos er så det kommer att bli riktigt bra när ni är färdiga.
Hoppas ni får en bra vecka.
Kram Elzie

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei hei! Forstår godt at du sier at du har tatt mot til deg, mye jobb å male panel, men lekkert blir det, stor og motiverende trøst er et nydelig sluttresultat.
Klem

Anonym sa...

Hei på deg, Hulda.
Det kommer til å bli kjempeflott i gangen. Kunne ønske at jeg hadde fått "ånden" over meg å gjordt det samme. Vi har også panel i gangen + gulnet vinduer og dører, jeg må bare få gjordt det snart......
Ha en fortsatt fin kveld.
Agathe

Hjerterom sa...

Du har så rett,det blir kjempefint!
Skal bli spennende å se resultatet :)
Håper du finner det skapet du har lyst på :)
Det er såå mye jeg skulle ha malt,men jeg kommer meg ikke i gang :(
Kos deg med oppusingen...

Siw

Frk Mille sa...

Jeg kan fortelle deg at de bollene var knallgode også :)

Gangen din blir sikkert kjempeflott. Hvitmalt panel er så nydelig. Gult falmet panel stjeler så mye lys.

Gleder meg til å se resultatet

moa sa...

god kveld hulda -
..nå får du en vakker gang, malt panel er bare så fint!!
ha en fin ukestart i morgen.

klem

Nooria sa...

Så fint det blir! Jeg glemte å skrive i forrige innlegg at jeg ble inspirert av den krakken med voksduk på. Jeg tenker jeg gjør noe sånt med en krakk eller et bord snart ;-).

Marias skriblerier sa...

Jeg elsker panel!! Det er så koselig og lunt på et vis. Fin kveld til deg!

lavendel mio sa...

Dete blir lekkert!!Malt panel er så fint:)Holder på å male furua ut av huset jeg og:)
Som du la merke til så var det fastelaven hos meg...ugg..ugg.Men det er vist neste søndag det.
ja ja...måtte bare le jeg:)
Ha en fin uke,klem:)

Heidi-anitha sa...

Det kommer ti å bli så koselig der i gangen din:)

Det er så morro med slike prosjekter som ikke tar all verden med tid.. man får vakre resultater innom ganske kort:)

Gleder meg til å se hva du har tenkt ut her:)
Stor klem Heidi-anitha

Marie sa...

Det kommer att bli superfint, blir spännande att få se det färdiga resultatet framöver!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Anonym sa...

Det der kommer til å bli nydelig!!

Men du - istedet for en mørk knaggrekke - få faren din til å lage en av drivved eller kassebord som du patinerer med litt hvitmaling.. knagger finner du alltids på nettet. Det blir fransk inspirert det!!

Gleder meg til å se når dere er ferdig:o))

God arbeidslyst og klem fra mæ..

Randi sa...

Heia Hulda!!

Å hoi....sjå der ja! WOW,så flink dokke er!Å dette kjem til å bli kjempe fint skal du sjå!Ja det er mykje arbeid å sparkle,pusse og måle panel:o)men godt når det er gjort!
Eg og måler,eit skap!Det er litt artigt og,spennande å sjå når ting er gjort kor det forandra seg!
Så eg gleder meg til å få sjå gangen din når dokke er heilt ferdig;)
Ha ein super fin måledag Hulda!
God klem frå meg!

-Mia- sa...

Såå fint det blir!! :-) Beklager at jeg ikke har fått svart på mailen din enda, men det har gått litt i ett, skal få gjort det ikveld! :-) Ha en fin kveld! Klem-Mia

Nygammalt sa...

vad fint det blir! =) Skönt att få det gjort sedan även om det är mkt jobb nu med det.

Vet inte om jag svarade tidigare, men jo jag har decoupagat den lilla asken på mitt arbetsbord. Kul att du såg det.
Kram.

Anne sa...

Så fint det blir:) kjekt med litt forandring! Det blir lyst og fint!
Ha en fin ny uke:)

Susanne sa...

Det blir bare så fint! Utrolig hva litt maling kan gjøre, både med lyset og humøret ;O) Har lys antikk i stuen, og er veldig fornøyd med det.
Takk for koselig tilbakemelding på mitt lille stikkeprosjekt ;O) Skal stikke Barcelona skjerf til 11 åringen. Kanksje ikke like spennende? Eller...

Klem Susanne

Sanna sa...

Gleder meg allerede til å se det ferdige resultatet. Skal følge spent med ;o) Klem fra Sanna

Synnøve Olava sa...

Hei!
Gangen bli kjmepflott..., har utrolig lyst til å gyve på gangen jeg også, men jeg venter vel til det blir vår og varmere ute..., litt lettere å få luftet da!

Takk for de støttende kommentaren på bloggen min, jeg har desverre vært litt dårlig til å blogge å kommenter de siste ukene... , håper det blir bedre nå!

ha en fin dag!

xoxo

Ingrid sa...

Hei! Så fint det blir!! Kjempe stor forskjell - er så artig å se hvor stor forskjell maling gjør.
Takk for at du ville følge meg over i min lukkede blogg - men nå henger jeg likevel med her ute i det offentlige... Vi blogges! :)

Jannicke sa...

Hei hulda.
Ta en titt inn på bloggen min, så kan du se puten du laget til meg .o)
Så flott gang du får!!
J.

Anonym sa...

Så koselig høsthus du ordner til,Hulda. Takk for tipset med Felleskjøpets emaljerte ting. Enig med deg at den kurven med hank var fiin. Harriet