tirsdag, desember 9Inspirert på mårrakvistenJa, man kan få inspirasjon til alle døgnets tider. Jeg har latt meg inspirere fra boka JUL, av Jeanne D'arc Living.

Arbeidsbordet skal pyntes til jul, nå legges arbeidet snart ned, og jeg måtte prøve ut noen små "triks" her i dag tidlig. :)


Et speil, en madonna, hjerter, hyssing, mugge med gran, lys og bok.
Det ble et vakkert stilleben, syns jeg.
En ro og stillhet, hviler over disse tingene.


Et speil gir alltid en dobbel effekt, speilingen er så flott. :) Den viser både ting i rommet, og det man har satt foran speilet.


Men, jeg kan ikke garantere at jeg har det nøyaktig slik når jeg pynter bordet til jul. Men, jeg har bestemt at arbeidsrommet skal få en ren fransk landstil til jul, siden rommet i utgangspunktet har denne stilen. De andre rommene i huset vil få en blanding av fransk landstil og ellers god, gammel norsk landstil. :)Skal sitte her senere og skrive julekort. Mmm, koselig stemning. :)

Nå må jeg sette meg ned og sy litt før jobb. Blir en lang arbeidsdag i dag, med planlegging etter jobb. Men, er jo greit også, så har vi fri i romjula. :)Fin adventsdag til dere som er innom meg!

33 kommentarer:

Nooria sa...

Takk for det og en god adventsdag til deg også :-).

Det med speil er en god idè :-).

Anonym sa...

Hei Hulda!


Ja du verden for ei ro ein får av å sjå inn til deg,du er alltid så flink du til å pynte opp du!Så her må det vere godt å sete å skrive julekort ja!
Ja speil er eit godt triks,eg har mange sjølv.Å det speilet ditt var no kjempe søtt da!!

Ha ein fin (lang)dag på jobb!

Adventsklem til deg!

Frå,
-Randi-

Anonym sa...

Hei.:)
Så utrolig koselig, flott å sitte der å få inspirasjon til div. ting som du er så flink til å lage.
Enig med deg om speil, har selv nesten ingen i huset forutenom på bad og gang, men har tenkt lenge på at jeg skulle ha fått meg noen i stuen.
Ha en fin dag.
Klem

Magny sa...

hei så koselig...
og koslelig er det også å skrive julekort,- nå har eg fått gjort det og alt er sendt avgårde....
skal lage kremmerhus nå, så er det savona for tur~~~
ha en fin dag du også,- klemmer~~~~

moa sa...

nydelige bilder..
ha en fin dag!
klemmer fra moa

Fjordheim sa...

Så flott og delikat julestemning hos deg.
Ha ei fortsatt fin førjulstid :)

Hespe sa...

Ja, det må jeg si- julesteming også på hobbyrommet - så flink du er!! Du har virkelig gjort det flott, og med slike omgivelser går nok julekortskrivingen unna i en fei....

Flott uke videre til deg!

Klem:o)

Nikoline sa...

Her blir ein berre sittande med stooore aukger å sjå og sjå,har knapt tid til å blunka... Så nydeleg og for ein herleg adventstemning eg kom i av besøket her!
Ha ein fin dag vidare.

Nita sa...

Disse bildene var virkelig til å finne roen ja :-) Nydelige bilder, og flott dekor som vanlig.

Ha en fin dag du óg :-)

Hjerterom sa...

Åå,det var bare såå koselig med deg :)
Kjempefint stilleben !!

Ha en kjempefin dag du åsså!!!!

Siw

Anonym sa...

Hei Hulda!
Jeg er en av ale de som ikke har blogg selv, men som koser meg med å titte i andres blogger. Din blogg har jeg lest i over et år, og i dag er første gang jeg skriver en kommentar! Ville bare si at bloggen din er så koselig og at du virker som et fantastisk menneske!Føler jeg har blitt glad i deg, selv om jeg ikke en gang vet hvem du er!Måten du skriver på -og måten du omtaler dine kjære på- vitner om at du må være et godt menneske tvers igjennom! God jul til deg og dine!Tenk at du gleder mennesker du ikke vet hvem er en gang hver dag! Hilsen Christine

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Du har det utrolig koselig, flott stemning i dine bilder...
Den kjolen din blir utrolig flott til jul...

Ha ei super uke og helg...

Anita sa...

Hurra, hurra!!! Jeg er sååå glad! Fik kjøpt meg kjole idag jeg, HELT lik som din! Såååååå fin!!! Og sååååå fornøyd! Tusen takk for at du blogget klær!!!! Gleder meg til å bruke den!!! Store klemmer fra en fornøyd meg!

Lykkelita sa...

Så fine bilder, du må virkelig glede deg til å sitte der og lage julekort... Ha en fin dag på jobb og kos deg med julekort skrivingen senere:)

johanne`s rom sa...

Hm.. ikke akkurat slik mitt arbeidsbord ser ut nå om dagen, ikke ellers heller forresten, men du har det kjempekoselig. Hygg deg med julekortene.

GryNoKa sa...

Koselig adventssteming hos deg Hulda, kos deg med julekortskrivingen!
Klem Gry : )

Kerstin sa...

Dette var vakkert Hulda=) En ro som må være herlig i det rommet du skal være kreativ=)
Nydelig ble det=)

Klem Kerstin

micano sa...

Jeg har en utfordring til deg på bloggen min hvis du er "up for it" nå i julestria.
:-)

Nettelita sa...

Så koselig det ble.. Du er veldig flink til å gjøre det pent rundt deg! Og jeg kan tenke meg du tilbringer endel tid på det fine hobby rommet ditt.. Så da er det jo kjekt å ha litt jul der og.. :)
Klem

Essemia sa...

Vad mysigt det såg ut. Ja, här är det långt ifrån pyntat, men det brukar hinna bli färdigt ändå till jul, ha, ha.
Hoppas du har en skön kväll.
Kram Elzie

Berit sa...

Du har en egen evne til å få fram stemninger. Helt nydelig!

Har en utmerkelse til deg fordi du har slik en fantstisk blogg, en inspirasjonskilde!

Kos deg med julekortskriving, det skal jeg også.

Hulda sa...

En hilsen til Christine

Jeg ble så overrasket og glad over det du skrev til meg her i formiddag. Helt utrolig at du har fulgt meg så lenge, takk for alt det fine du skrev. Det er godt å vite at bloggen min kan glede andre. :) Hulda

Timotei sa...

Det kommer nok til å bli kjempefint på arbeidsrommet ditt til jul! Blir godt å rydde bort alle hobbysakene (følger jo litt rot med sånt) og så lage skikkelig julestemning. Det er en kjempegod ide å bruke speil slik du gjør! Speil kan jo få rommene til å virke større også.
Kos deg videre med juleforberedelsene!

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Sååå nydelig det ble! Ja det ble virkelig en rolig stemning over rommet :0) Her kan man fint sitte og stresse ned og bare kose seg. Ha en fin kveld!

Guttemamma sa...

Bildet hadde garantert kommet rett inn i boken,Hulda!! Nydelig!! Klem

Josefine sa...

Hei.. da har jeg hatt meg en liten blogg pause. Måtte innom deg og se..ble ikke skuffet, herlige og stemningsfulle bilder! Og så tøft det var med signatur på skrivebordet:) Ha en fin uke videre Hulda, og kos deg masse. klem fra Josefine

Huset på toppen sa...

Hulda, du har det koseligste hobby rommet jeg vet om:-)Nydelig!!

Ha en fin uke!
Klem

Anonym sa...

Nydelig, Hulda.
Jeg er fullstendig betatt av den løperen.. hvor var du hadde kjøpt den..

Ha en flott dag i nord.

Karna sa...

Det er slik her også, ideene kommer bare og tar ikke mye hensyn til døgnets tider...selv om det er lengre og lengre mellom hver gang her hos meg...he,he...
Koselige bilder!

Malla sa...

Skuldrene senker seg mange hakk når jeg er innom deg og din blogg! Du har en egen evne til å skape god stemning. Tusen takk for at du deler ditt hjem og deg selv med oss!

Med tid og stunder blir det vel et eget hobbyrom på meg også. I dag er mine hobbysaker inne på et kombinert kontor og rote rom... må jo ha rotet et sted også med 6 store og små i huset. Etterhvert når de største ungene flytter ut kan jeg ha ett eget rom for mine puslerier... Det skal bli herlig!

Ønsker deg en fortsatt fin adventstid!

Japsee sa...

Ja det ble kjempefint Hulda. Du er så flink til å dekorere, og du har sissom alle tingene som skal till for å få det vakkert.

Håper du får en fin dag. Klem fra meg

prinsessa sa...

Å så nydelige Hulda. Det er det som er så kjekt med bloggen din. Man kommer inn hit og blir overlesset med gode ideer, inspirasjon og alikevel har du liksom alltid bena godt plantet på jorda. ME LOVE:o)

lavendel mio sa...

Så enkelt og nydelig.:)
KLem:)