fredag, oktober 31

Vinner av auksjonen
og
En trivelig handel :)
Klokken har passert 21:00 og jeg vil gratulere deg,
Clara H.!
Du har vunnet auksjonen på bloggen min! :)

Vinnerbudet lød på 350 kr.

K
ontakt meg på hulda.lyngmo@start.no, eller mobil 95879343, så ordner vi med betaling og sending av bildet. :) Du kan også legge en kommentar her, sånn at jeg får mailadressen din, og kontakt med deg.

Takk til alle som har deltatt med bud, og takk til alle som har lagt igjen kommentar. Kanskje blir det en ny auksjon senere en gang. :)


****

Jeg har handla hos Emmas Verden denne uka, jeg bor ikke i nærheten av butikken, men innehaver er kjempesnill, og sender de fineste ting rundt om i landet, bare man spør henne. :) Hun er veldig behjelpelig, og sender bilder pr mms, slik at man får akkurat det man er ute etter.

Jeg har vært ekstra heldig med denne handelen, det skal dere få se... :)


House Doctor har lenge vært favoritt hos meg.
Når jeg ser julekuler derfra må jeg bare sikre meg noen. Her kan dere se en av de jeg kjøpte denne gangen. :)


Dere som har fulgt med bloggen min, har nok fått greie på at jeg var veldig uheldig i sommer, og knuste min favorittvase. Også den fra House Doctor. Faktisk har jeg hatt to slike som er blitt knust.... Emmas Verden kunne friste med en ny og hel en. :) Så nå står vasen i et glass skap hos meg.
Trygt og godt. ;)


Kjøpte også flere slike lysholdere, til gammeldagse juletrelys. Syns de pynta fint opp på dette fil de fer-buret. En test av litt julepynt må til, er jo november i mårra, dere. ;)


Kjøpte to av de fine julekulene. Og flere av lysholderne. Har mange planer for dem. :) Hmm, tror faktisk jeg må ha noen flere etterhvert også. ;)


Stemningen er god når man tenner lys, og har noe fint å se på. :)


Jeg vil avslutte dette innlegget med et vers fra Trygve Hoffs vakre julesang;
"Et lys i mot mørketida".


"Det kvile ei natt over landet i nord,
Husan e små der kor menneskan bor.
Men tida e travel i karrige kår,
rokken han svive og vevstolen går
Det leve i løa, i naustet og smia
Et lys, et lys, et lys imot mørketida"God helg, bruk den til noe fint!


22 kommentarer:

silje-sin sa...

Godt det er flere som er like "gale" som meg Hulda;) visste ikke om jeg turte vise at jeg er i gang med juleplanlegging allerede! Så flotte ting du har fått i hus! Godt at du endelig fikk vasen igjen! Tenk at det snart er november! Ønsker deg en flott helg! klem fra silje.

Hespe sa...

Heisann Hulda!
Gratulerer til vinneren av auksjonen hos deg. Bildet er kjempefint, og vil helt sikkert blir til stor glede!

Fine ting du har handlet hos Emmas Verden. Har jo "oppdaget" henne jeg også, og butikken hennes skal jeg definitivt innom om jeg dra til Sunnmøre og Langevågen.

Ønsker deg en flott og kreativ helg!

Klem fra Hildegunn :o)

Emmas Verden sa...

Så hyggelig du er da Hulda :)
Tusen takk for fine ord!! Bra at vasen kom trygt hjem til deg..nå må du passe godt på den (",)
Nydelige bilder..vakker julepynt..
Ha ei fin helg!
Klem Anne ;)

moa sa...

nydelige stemningsbilder!
...fortsatt god hel til deg, klem moa.

moa sa...

...helg skulle det være, hihi :0)

Mona. sa...

Hei Hulda,så koselig med auksjon,det var jo et nydelig bilde du hadde lagd !!! Fine varer du hadde bestillt også,likte de lysholderne veldig godt,og juletrekuler kan jeg jo ikke få nok av.....særlig om de er lagd av fattigmannssølv !! Farlig,farlig....... ! Så trist med vasene dine da,har ikke fått med meg at du har knust to,men jeg husker den du kjøpte her i Bodø.....og at dere måtte snu for å kjøpe en ny. Verset du viser er jo nydelig,han har så mange gode tekster,og poeng.....synd han ikke er blant oss lenger. Ønsker deg og dine,en koselig helg......her venter jeg enda på snøen..... :) Klem fra meg.

Huset på toppen sa...

Koselige bilder fra et koselig hjem,Hulda:-)

Ønsker deg en fin helg!!

GryNoKa sa...

Gratulerer til vinneren av auksjonen. Har ikke vært inne på bloggen på en stund, glemte helt av å følge med.... Har det så travelt... Full jobb, 4 mil arbeidsvei, og så er vi en del damer som driver et utsalgsted på si... vakter og dugnader.. og så prøver jeg å lage ting til utstilling under kulturdagan, og bilder til en utsilling i Bodø frimalerforening begge midt i november.
Så flotte juleting du har kjøpt.
Og den julesangen til Trygve Hoff er en av mine favoriter.
Ha ei fin helg!
Klem Gry : )

KOSELIGE HJEM sa...

Så koselig det var hos deg i kveld. Likte veldig godt at du hadde sitert et vers av Trygve Hoffs "Mørketid". Jeg liker den sangen veldig godt, og mye anna han har laga.
God helg til deg! Bare 1 mnd. til Advent. Gleder meg masse!

Lykkelita sa...

Så herlige ting du har kjøpt. Jeg er ikke helt i julehandel-modus ennå, men må vel begynne snart ettersom den ene bloggeren etter den andre fyller husene med julestæsj;) Gleder meg til å få huset så pass i orden at jeg kan begynne med juleforberedelser! Det er så koselig her på bloggen din, gleder meg alltid til å lese innleggene dine:) Ha ei god helg!!

Alvas hjørne sa...

Som alltid så nydelige bilder hos deg, kan kjenne julestemningen komme snikende på meg...
Og den julesangen er bare så fin!
Ønsker deg en flott helg !

Elzie sa...

Vad skönt att det finns så trevliga affärsidkare. Och att du fått tag i en vas igen. Kanske bäst att den står inom glas då!
Hoppas du får en bra helg.
Kram Elzie

Josefine sa...

God morgen:) Vel blåst med auksjonen! Stemningsfulle bilder her hos deg som vanlig. Fin den lysestaken, har kjøpt meg en lignende.. så fint med sink.

Vil enda en gang takke for den fine kalenderen. Ble overrasket over alle de fine detaljene som var på den. For et arbeid du har lagt ned, og for en glede for meg å ha noe så fint. Ingenting slår hjemmelagde ting...Ønsker deg en fin og koselig helg. Lørdagsklem fra Josefine:)

Solstad sa...

Herlige ting du har kjøpt fra Emmas verden ....en nydelig butikk som jeg kommer til å besøke mer !!!
Deilig julestemning hos deg ....litt tidlig ..men det er lov med en liten smak nå for julen nærmer jo seg med stormskritt :)
Ha ei koselig helg Hulda !!
Klem

Fjordheim sa...

Så fine ting du har kjøpt.
Du er jo så flink til å få det koselig hos deg. Har mange slike juletreholdere for vi brukte bare det på juletre det første årene vi var gifte. Men etter at vi fikk unger som ville "se" på treet, måtte vi bytte til elektriske syns vi. Det er jo koselig å kunne ha lysene på litt mer enn bare når en sitter å passer på.
Ha ei riktig flott helg :)

Viola sa...

Vad glad jag blir när jag hittar en ny vacker norsk blogg igen, det är många norskor som jag bloggar med, jag heter VIOLA är lärare halvitd och resten av veckan driver jag nätbutiken romantiska ting. Du kanske sätt annonsen i Vackre hjem. DU kommer att få höra av mig många gånger, kommer att hälsa på ofta på din underbara blogg, om du har lust är du så välkommen att titta in till mig, ha en skön helg, klem VIOLA

Viola sa...

Var härligt att vi hittade varandra, länkar dig oxå, det gör jag så gärna, vi ses snart igen, klem VIOLA

mali-mo sa...

Så flott julepynt du har gjort klar! Viktig å komme igang ja, hehehe, det er jo ikke såååå lenge igjen ;)Og pass godt på vasen da!

Nydelig bilde du hadde laget under her, der gikk jeg glipp av noe, gitt ;) Heldig kjøper! God helg Hulda!

Heidi-anitha sa...

Hei igjen min venn!

Håper du nyter helgen og at du har fått lantliv i hus! Jeg harmalt 2strøk på kjøkkenet og er rimelig gåen... Skal bli godt å ta kvelden nå, bare å få minsten i seng.

Gratulerer med auksjonen! Bildet var så flott! Vinneren kommer sikkert til å være fornøyd med handelen!

I kveld blir det thai-mat med kongereker og chillisaus. Gleder meg.

Ønsker deg en god kveld, håper du koser deg og tenner lys for dine kjære og nære.-..

Klemmer Heidi-anitha

liven sa...

så koselig stemning hos deg Hulda:o)
Gratulerer til vinneren av auksjonen:o)

Kerstin sa...

Vel overtått auksjon Hulda. Nydelige stemningsbilder du viser. De lysholderene er kjempefine har noen selv også . vasen din må du ta godt vare på nåO=)

Nyt søndagen Klem Kerstin

Torilpia sa...

Så fine ting .. :o)

Bra det er advent om under en måned .. :o) Alle hjerter gleder seg .. hehe ..

Nydelige ord du avsluttet innlegget med ..

Ha ei fortsatt fin helg .. klem!