søndag, august 10
Hobbyrom i landlig stil


Endelig kan jeg vise flere bilder fra hobbyrommet. :) Har vært på hytta flere dager, men fikk satt opp endel hyller og ting før helga.


Slik ser det ut der arbeidsbordet mitt står. Syns det ble fint med to hyller over bordet. I boksene er det forskjellig sømtilbehør.

Siden dette på en måte er en innvielse av hobbyrommet, måtte jeg plukke inn noen blomster og sette på bordet.
Den fine sinkboksen i bakgrunnen fikk jeg i siste runde av gavealongen. :)

Jeg falt virkelig for disse hyllene. Kjøpte hyllebord og knekter. Liker faktisk knektene veldig godt også. Hm, kan man virkelig like knekter?? Iallefall, syns disse var supre til mitt bruk. ;)

Dere ser vel de fine snellene med blonder? :)

Ingen skal vel være i tvil om at det er her Hulda's Homemade holder til. :) Her skal det kreeres masse i løpet av høsten og fram mot jul.
Gleder meg!

Oppbevaring i sink og fil de fer-saker syns jeg er nydelig!


Ved siden av arbeidsbordet kan dere se det innebygde skapet med hyller, som jeg har skrevet om tidligere. På skapdørene skal jeg male en fransk lilje, eller et annet ornament i samme gråfarge som skrifta på bordet.

I en av hyllene står disse to kurvene. Den ene har jeg pynta med en lenke fra House Doctor. Falt for disse kurvene, syns de passa perfekt inn i rommet.


Her er noe av hva kurvene inneholder. Stoffer og bånd.

I en sinkform ligger det flere emblem som jeg bruker til dekorering på diverse ting jeg lager.

Boksene på øverste hylle har jeg selv kledd med papir og pynt. Her har jeg blonder og bånd.
Den hvite boksen med nyperoser, på nederste hylle, fikk jeg da skolen jeg jobbet på ble lagt ned. Den var brukt som kaffeboks før. Jeg syns den var så fin. :)

Klokka har jeg kjøpt fra Creme de la Creme. :) Den er jeg veldig fornøyd med. I det hele tatt er jeg godt fornøyd med rommet slik det er nå, men det er enda ikke ferdig, selvom størstedelen er gjort klart. Det mangler både gardiner og diverse andre ting. Har enda mer å vise dere, etterhvert. :)53 kommentarer:

Jema Rose sa...

Det var verkligen ett vackert hobbyrum du har!

: )

Kram, Jenny

<3

daisy sa...

Hobbyrommet ditt er nydelig! Der går det virkelig an å sitte å pusle, ja! Alt passer så godt sammen! Virkelig flott!

chevostar sa...

Her er det bare til å drømme seg bort! Kjempe flott hobbyrom du har laget til hulda!
Gleder meg til fortsettelsen!

Ha en flott uke!

Kerstin sa...

Kjære Hulda:=)

Først en stor gratulasjon til overstått bryllupsdag:=) Så roamntisk feiring. Nydelig dekket piknik tur!!

Så Hulda! Dette hobbyrommet ditt er alldeles nydelig! Du har vært så flink. Så ryddig og oversiktlig! Her er damen som har orden i sysaknene sine.=)
Gleder meg masse til å se alle de fine tingene du kommer til å produsere i dette rommet.
Innrømmer at en smule misunnerlig, bare pga av jeg ikke har et slikt rom. Jeg jobber på kjøkkenet. Det fungerer bra det også. Men noen ideer kan jeg vel ta med meg fra deg ???
En god klem til deg=)

Berit sa...

Her vil du nok storkose deg, dette var virkelig nydelig. Ideene står nok i kø når du setter seg inn her.
Lekkert med sinken, og de boksene du har pyntet. Skal være på utkikk etter spoler til å ha blonder på, det var så fint.
Elsker hobbyting, og det er alltid noe som er kjekt å ha, i tilfelle... ikke sant?

Kos deg og la kretiviteten blomstre!!

borghild sa...

Her var det kjempefint, både selve rommet og oppbevaringsmulighetene dine!!:-) Likte stoffene og båndene dine også, og kunne nok kost meg mange timer her, jeg også!;-) Ha en riktig god uke! Klem B:-)

Trollkåno sa...

Oi! Det var eit fint hobbyrom.
So mange fine detaljar.
Har drive med kaoskontroll på mitt ei heil stund, og i innlegget på bloggen min i går utbasunerte eg at no skal det snart visast fram. Må berre fikse (sy) nokon småting fyrst.
Ha det bra og kos deg på "nyerommet".

Sisselle sa...

Kjempefint hobbyrom !
Det er viktig å ha et eget rom til kreativitet,..for det tar jammen plass !
Kjedelig er det å måtte rydde bort alt fra kjøkkenbordet hver gang det skal spises...og med små barn sånn som her er det håpløst å okkupere kjøkkenbordet:/...
jeg har et hobbyrom...men...der er det ikke plass til meg lenger...min bedre halvdel har sine interesser og lidenskaper også..som fiske og jakt..og dermed ble sysaker og maledingser byttet ut med laddesaker og fiskesnører og gud*vet*hva...;D
..men noe sier meg at min halvdel snart blir gjenerobret:D...planlegger bakholdsangrep...

Grattis med hobbyrom og bryllupsdag Hulda:)

Anita sa...

For ett harmonsik og vakkert hobbyrom!!!!! Speiler veldig deg syns jeg!! Her kommer det til å bli laget masse nydelige ting, tror jeg! Ha en flott uke!

Guldkant På Livet sa...

En sån fin hobbyhörna du har gjort dig! Många fina detaljer såsom korgar och de banden och tyget låg så inbjudande! Fin text på bordet, det är liksom ditt nya företag: ) Och klockan var skitsnygg! Grattis till 3-årig bröllopsdag! Vilken trevlig picnic ni hade ordnat! Mari.

Karna sa...

Så flott du har fått det Hulda, og ikke minst har du det ryddig...mer enn jeg kan si om mine stoffer...Her kommer du nok til å kose deg i løpet av høsten!

fru Pink sa...

Så fint det ble!! Kos deg:)

Viola sa...

Hejsan, vilken härlig hobbyhörna du gjort med då många mysiga saker. Risken är väl att jag skulle vara där alltför ofta. Grattis till utmärkelsen, kramar Viola

Hespe sa...

Åh, Hulda - jeg er misunnelig!!! Så utrolig flott hobbyrommet ditt er blitt!!! Lyst og delikat og oversiktelig - ganske enkelt nyyyydelig.... Kan jeg bestille deg til å komme å få orden på mitt hobyrom også.. :o) Her ble jeg iallfall kjempeinspirert!!

Ønsker deg en strålende uke!

Klemmer fra Hildegunn :o)

Lyst på livet sa...

Så fantastisk lekkert rommet ble! Og for en orden!
Ja, jeg har jo skjønt etter at jeg begynte med blogging at mitt kontor/hobbyrom har en lang vei å gå før det blir brukanes :-). Det er mitt prosjekt i høst det; kontoret og tv-stuen på låven...

Klem Torunn

prinsessa1976 sa...

Nydelig hobbyrom. Jeg velger å tro at ikke dette er alle dine stoffer for her hos meg har jeg skapvi og i ikke så avstemte farger. Litt rødt, lilla, orange osv. Men jeg fikk en fin ide. Jeg kan jo sile ut de fineste og legge dem ut for pynt. Ser du! Det kan være smartå komme innom Hulda for da får man plutselig non kjempegode ideer. Hei hopp jeg har et hobbyrom som må ryddes og styles. Klem:O)

Magny sa...

skulle så gjerne hatt noe sånt... og så fine saker du har til å ha utstyr i! inviterer til å sette seg ned og grisle med det samme!! Du er heldig som har et eget rom til dette, og huldas homemade er er flottt varemerje! Du skulle fått det brodert på små merkelapper og sydd på det du syr, stemplet på det du lager...( det siste har du visst?)
Er så koslelig å snoke etter små stoffbiter og blonder i butikker,- men selv vet eg ikke hva eg skal lage... Var innom en butikk i Grimstad i fjor, der var det kurv på kurv med små stoffbiter, en opplevelse å bare titte innom,-
klem , drar til byn i siiiiilregnet nå....

Magny sa...

mente varemerke...
og slike små madonnaemblem er såååå stemningfullt!
skulle komt til deg istedet for å dra på bytur idag ;O)

Elzie sa...

Vilket härligt rum du fått till. Kan tänka mig att det blir mycket donat vid det bordet.
Hoppas du har en härlig dag.
Kram Elzie

anne - moseplassen sa...

duverden så flott et rom da, så deilig å ha det fint rundt seg når man skal lage ting :)

ENGEL sa...

så utrolig vakkert!ååååå,jeg og ønsker meg!!!!!

Minime sa...

Du har virkelig fått et fint hobbyrom. Gleder meg til å se de neste bildene når du har fått på plass resten. Et hobbyrom kunne jeg tenkt meg og. Jeg sitter ved enden av spisestuebordet og har alt lagret i et hjørne der. Når vi bruker spisestuebordet (noe som heldigvis ikke er ofte) må jeg flytte på tingene.

Klem:)

Butterfly sa...

Åh så fint rommet ditt er blitt!!!

Her må det jo bare være koselig å være kreativ!!

Kjenner igjen hyllene.... og knektene.... mine er bare ikke malt - ennå ;-D

Likte dette veldig god!!

Ha en flott dag :o)

Bak en Sky sa...

Detter var utrolig pent!!!Er en smule misunnelig ja!!!!
Du har virkelig god smak!

Helene sa...

Hei
Her var det masse fin inspirasjon og hente.
Jeg holder på å rydde ut av et rom som skal bli mitt sy/hobbyrom bare jeg får orden i sakene. Derfor har jeg full jobb med å sortere og hive med hard hånd, slik at jeg slipper å ha andre ting der enn det som er hobbyrelatert.
Gleder meg til å bli ferdig, for da slipper jeg å rydde vekk alt hver gang jeg har sydd.
Rommet ditt var slik jeg håper og drømmer om at mitt skal bli:o)

Sol sa...

Kort og godt kjempelekkert! Virkelig en inspirasjon til å få gjort noe med mitt eget syrom. Ønsker deg en fin sensommer Hulda ;-}

lykkehuset sa...

Så inspirerende og flott blogg du har:) Hvordan har du fått til så fin bakgrunn da??
Ha en fin uke:)
Nybegynneren...

mali-mo sa...

For et nyyydelig hobbyrom! Utrolig fint innredet, akkurat etter min smak ;) Morsomt å se det fremste stoffet i kurven din, det kommer til å dukke opp her inne hos meg om en stund... ;)

Og du, gratulerer så mye med bryllupsdagen!

Shabby Chic sa...

For et kjempekoselig hobbyrom- drømme seg bort!!! Et sånt har jeg også lyst på, men på vårt "hobbyrom" står den ene pc'en etter den andre, og alt er bare helt stappfullt. Men jeg har et lite skap der jeg har alt mitt stæsj da;) Håper du får mange fine hobbystunder utover høsten! Hilsen frk ny i blogglandia:)

Petunia sa...

Så utrolig lekkert!

Min verden sa...

Det ble kjempekoselig Hulda (som vanlig ;)) Jeg er en stor fan av deg, som du kanskje vet - dvs. jeg er fan av veldig mange her og koser vettet av meg når jeg ser alle gode ideer rundt forbi. Kos deg med rommet ditt! Hanne

Linda Gjerde sa...

Å så lyst og triveligt!
Skulle gjerne hatt et sånt ja:)

~♥~bagateller~♥~ sa...

Nydelig hobbyrom, sån ser det ikke ut hos meg! Jeg skylder på at jeg altså ikke har noe hobbyrom... og så at jeg er kreativ, du kan ikke forvente at jeg skal være ryddig også;-P Den som kunne hatt et eget rom for alt en styrer med, men når en bruker både stue og kjøkken så blir det litt sån hulter til bulter ganske så fort... vel og merke med god hjelp fra de to "hotellgjestene" som bor her..

Synnøve Olava sa...

Så utrolig flott og velorgnaisert hobbyrommet ditt har blitt. Og så lyst og fin!

Gleder meg til å se alt det flotte du kommer til å lage uteover høsten...

ha en kreativ dag!
xoxo
synnøve

Therese sa...

Åh, dette er jo virkelig drømmen. Et eget hobbyrom med masse jentestæshj :) Det ønsker jeg meg også. Det, og tid og evner til å kreere noe *ler*

Takk for en kjempekoselig kommentar på bloggen min. Håper du får en fortsatt fin tirsdag.

Moderncountry sa...

Så flott du har gjordt det på rommet Hulda! Nydelig klokke, skjønner du er godt fornøyd med den. Kurvene var så robuste og vakre. Fint å balnde hvitt og røft sammen.
Gratulerer forresten med Bryllupsdagen som var, koselig bilder fra pikniken!

Ps: Hvor kjøpte du den vakre sinkformen med emblemer i?

Klem Aina

Hobbyhuset-Merete sa...

huff..nå har eg hatt problem med blogspot i dagevis og ha dermed ikkje komme inn på bloggen din før nå...og hr har det skjedd mykje sidan sist!
Utruleg lyst, triveleg og innbydande hobbyrom du har laga deg, Hulda :o)
Det er jom så fint der at det fristar å berre setje seg ned der, tenker eg..
Gler meg til fleire bilder kjem!

SOFIESHUS sa...

For et drømmerom du har har fått deg. Du og du. Og så mye kjekt du har som du kan lage diverse med. Gleder meg til å følge på hva du lager utover høsten.

Lovise sa...

Heia Hulda.

Rommet ditt ble nydelig.

Jeg regner med at du får mange kosestunder der inne:)

Klemmer.

My Lovely Things sa...

Hej!!
Åh vad vackert!!
så fint du har gjort ditt hobbyrum!!
så många vackra ting..Vilka fina tyger..

Allt är bara så fint och genomtänkt!!

där skulle jag vilja sitta och pyssla!!

kram anna

Mia sa...

Så utrolig flott det har blitt på hobbyrommet ditt, Hulda. Det må da være et deilig sted å pusle med alle de kreative syslene du er så glad i og flink til. Og jeg er virkelig imponert ovar allee de flotte kurvene og diverse oppbevaringsboksene. For her gjelder det tydeligvis å ha orden i sysakene... Nydelig er det, alt sammen, rett og slett.

Ida sa...

Flott rom med mange fine detaljer.
Her kan du KOSE deg ja! :)
Fortsatt god og kreativ uke til deg.

Timotei sa...

Så fint det har blitt! Likte veldig godt hyllene over arbeidsbordet ditt. Og så er jeg så svak for kurver. Dine var nydelige! Synes sånne kurver skaper en litt røff kontrast til det hvite. Kjempeflott!

Flower Power sa...

Åhhh, så lekkert det har blitt Hulda!
Jeg har sagt det før, og jeg sier det jammen igjen; du er en mester i å dandere og gruppere ting så det ser smakfullt å flott ut. Hele rommet oser ro og skaperglede. Her her tenker jeg du kommer til å få noen flotte stunder framover. jeg gleder meg til å se mer.... og jeg gleder meg også til å se hva du skaper her inne etterhvert. Det høres fint ut med franske liljer på skapdørene ja....

Synnøve sa...

Herlig Hulda! Den som hadde hatt et slikt hobbyrom, sukk... Da skulle det stadig vekk blitt kreert både det ene og det andre! Liker veldig godt stolen og bordet :) Og så fint å oppbevare alt man trenger i fine bokser og flotte kurver, I like! Gleder meg til å se fortsettelsen også :)

sologbolig sa...

For eit flott hobbyrom du har fått deg. Og så praktisk og ryddig. Kurver og bokser er nesten uunnverlig på et hobbyrom. Her kommer nok inspirasjonen og kreativiteten fykende. Ha ei fin og kreativ veke.

Katarina sa...

Åh,for en koselig krok du har laget deg!Skjønner godt at du blir inspirert her ja. Du har også inspirert meg så nå går jeg å lager noe:-) Gratulerer med 3 års bryllupsdag Hulda:-) Klem fra København

Anniche ♥ sa...

Så flott hobbyrom du har laget deg Hulda !! Her får du det som plommen i egget :) Tipper vi får se massevise flotte kreasjoner herfra snart ja !!

klem

Marie sa...

Så fint du gjort i ditt hobbyrum, jättemånga fina detaljer! Där skulle man ju gärna velat sitta och pyssla!

Kram Marie

Hulda sa...

Tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger på hobbyrommet! Det gleder!

Marie sa...

Kjempelekkert Hulda! Det er ein fryd å sitte her og kose meg på det nye arbeidsrommet ditt :)

Nå skal eg innom Huldas homemade og sjå der også :)

Klem :)

Ingunn sa...

Flott hobbyrom og veldig fin blogg. Hit kommer jeg igjen. God helg.

Anonym sa...

Hei! Så fint hobbyrom dere har. Du som er så kreativ, blir sikkert å få mange fine timer inne på det rommet,Hulda. Jeg gleder meg til vi starter med vårt kontor/hobbyrom. Jeg har mange tanker og planer for. Gjør dagen fin. Hilsen Harriet