søndag, august 3

Blåklokkene i speiletVi er hjemme igjen fra noen herlige hyttedager. Dro opp tidlig fredag, og kom ned sent i kveld. Har vært der flere dager i uka også, men ikke overnatta da.


Blåklokkene i speilet smilte så fint til meg, jeg lot meg friste og foreviget dem med kameraet. :)


"Langt inn i skogen den grønne.. " som det står i sangen.
Blåklokkene i speilet er som et bilde i en ramme.
Med skogen som vegg skinner de ekstra flott i blått.


Jeg plukket disse blåklokkene i helga, de har pynta så fint opp inne i hytta, som forøvrig er 45 år akkurat i dag, 3. august.
Speilet har jeg knytt fast til trestammen med hyssing. Jeg elsker å ta bilde av blomster og ting som reflekteres i speil, syns det er så nydelig.


Blåklokken på det hvite fatet er et vakkert blikkfang.

Krakken som morfaren min har laget er av eine. Han har laget flere slike som vi har inne i hytta. Jeg syns de er så flotte. :)


Dette bildet måtte jeg bare ta med til slutt. Ser dere hunden i speilet? Det er Tuva. :) Hun sitter her og koser seg på teppet sitt. Var helt tilfeldig at hun ble med inne i speilet.


Ønsker dere ei fin augustuke. :)28 kommentarer:

Benedicte sa...

Hei, takk for fin kommentar på min blogg=) Guri malla så masse flotte bilda du har på bloggen din!! Utrolig fine stilleben du har rundt omkring, og æ misunne dæ hagen! Har selv bare noen blomsterkrukke....bygde huset ifjor, så hagen er ikkje helt kommet enda=))

Sisselle sa...

Du er så oppfinnsom Hulda!beundrer deg for alle de flotte ideene du kommer med!vakre stilleben og nydelige ord!

Ha en hyggelig søndagskveld som snart går over i mandag...

Anniche ♥ sa...

Så vakkert Hulda :)

prinsessa1976 sa...

Ei hytte på 45 er ikke noe å kimse med. Ta godt vare på henne( gjør rekning med at hytta er en hun)
Takk for den koselige kommentaren på bloggen Hulda. Masse gode klemmer fra Elin:O)

Hespe sa...

Hei Hulda!!!
Så herlig du må ha det på hytta - koselige bilder av nydelige blåklokker!!!

Selv nyter jeg fortsatt dagene i Portveien. Åh, det er deilig!! Har vel bestemt meg nå, om å sette meg på liste, så da er det bare å smøre seg med tålmodighet...

Ønsker deg en herlig uke!!

Klemmer :o)

SOFIESHUS sa...

Du og du for noen lekre bilder av blåklokkene. Ser ut som en helt fantastisk plass dere har hytte på. Takker for koselig kommentar forresten. Vi bor på et lite bruk som min svigerfar har. Foruten høns, kyllinger og haner, bor det noen sauer her og 2 hester. Helt herlig. Nå er det tid for å lage playdo til guttene mine. Ha en fin dag

liven sa...

Nydelige bilder Hulda:O)
Blåklokken er min absolutte favoritt!!! Synest den er sååå nydelig:O)

Været har ikke vært så aller verst i helgen. Det har vært både sol og regn........
Ha en fin ny uke:O)

Trollkåno sa...

Hei!
Tusen takk for kommentar, vert so kjempeglad når nokon "nye" har oppdaga meg.
So kreativt med blåklokkene og speilet, er imponert over den fine hagen din òg.
Litt artig at du òg driv og pussar opp hobbyrommet. Eg har drive på ei heil stund,men mange andre ting må prioriterast innimellom.
Ha ei god veke!

fru Pink sa...

Så koselig med blåklokker, det tror jeg nesten ikke jeg har sett siden barndommen faktisk. Uff, må komme meg mer ut i skogen jeg tror jeg..
Herlige bilder i hvertfall!!

Lynetmor sa...

Hei, så mange fine bilder :-)

Tove sa...

Hei !

Koslig blogg du har - mange fine bilder. Hobbyrommet ditt ble fint -jeg må nok ta meg sammen å få mitt ferdig. Orker ikke gjøre noe når det ikke er ryddig og funksjonelt.

Monica sa...

Blåklokker er utrolig vakre:)

Sisselle sa...

Plukk opp en award på bloggen min..den er til deg...:O)

Stine ☆ sa...

Å ja, blåklokker er så vakre! Og du har foreviget dem flott i speilet ditt!

Mia sa...

Nydelige bilder av de vakre blåklokkene. Sommeren er en herlig tid, og du er så flink til å fange øyeblikkene med kameraet ditt. Men du, pleier dere ikke å overnatte på hytta...? Det er jo slik et herlig sted og jeg gikk utifra at der kunne man være i dagevis...? Det hadde jeg ihvertfall gjort hvis jeg var dere.

Guldkant På Livet sa...

Så vackra blåklockebilder du har fotat! Det blev verligen läckert med naturen runt hörnet och vilken fin vit nur i inlägget under! Ha en fortsatt bra vecka! Mari.

Tove sa...

Hei !

Tusen takk for hygglig tilbakemelding på min blogg, er fersk, men kommer meg vel etter hvert.
Synes bildene dine er så fine.
Ha god ferie. Hilsen Tove

Anonym sa...

Så nydelige bilder - for en fin måte å forevige blåklokker på! Det er som du sier; ser ut som et bilde, vakkert! Fin augustuke til deg, også. Klemmer**

mali-mo sa...

Nydelige blåklokker! Og rosa blomstring er det hos meg også for tiden, jeg har bare ikke fått tatt bilder, så jeg nyter dine isteden.

Her er ferien over og vi (dvs JEG) har overlevd første tilvenningsdag i barnehage. Alt man skal igjennom...det er ingen spøk med disse små ;)

Ser ut som du nyter sommeren ennå, for oss blir det ike hyttebesøk for neste helg, fordi jeg har lovet å jobbe ekstravakter i helgen (jobber vanlgvis kun dagtid og aldri helg)...men hva gjør man ikke for å være grei med andre når de ber så pent ;)

Ha en fortsatt fin uke Hulda!

Kerstin sa...

Gratulerer så masse med overstått bursdag:=) Og du helt nydelige bilder av blåklokkene dine. Og den krakken din er jo bare helt fantastisk flott:=)


Klem :O=)

Mona. sa...

Hei på deg,kreative Hulda :) Du er en mester med kameraet,som så mye annet.......det speilbildet var bare nydelig !!!! Morsom krakk din bestefar har lagd,må være koselig å minnes denne fingernemme mannen.......han har nok gitt deg noen kreative gener,det er jeg sikker på.... ! Dere må vel ha den mest sjarmerende hytta,i hele Harstad......ser ut som Tuva koser seg der,med god grunn :) Ha en fortsatt fin uke :)

Marie sa...

Hei, hei!
Ser du nettopp var inne hos meg, takk for kommentar :)

Eg kom nettopp frå besøk, ein time å køyre kvar veg. Har storkosa meg :) Likar å roe ned nokre minutt før eg legg meg, men eg skal på jobb klokka åtte i morgon så eg må nok finne senga.

Ha ein fin onsdag :)

Marie sa...

OJ; Eg gløymde å skryte av dei nydelege bilda!

Du er så flink å lage det koseleg rundt deg :)

God natt :)))

LISBETH---<-@ sa...

Hei på deg! Åhh Hulda , jeg elsker blåklokker, de er så yndige og fargene er bare uimotståelig vakker.
Ja sant en kan lure... synes bare ikke det er riktig at de norske interiørbladene holder kortene tett til brystet, må bare bety en ting..vi er en trussel for salgstallene deres. Merker selv at behovet for interørblader er redusert etter at jeg fant blogglandia. Svenskene derimot opplyser om hvor en kan finne tips og inspirasjon....spiller på lag og dermed gjør hele sin interiørbransje sterkere ,Hvorfor skal ikke folk opplyses om at blogglandia eksisterer, de er jo sulteforet på inspirasjon, slett ikke riktig at man skal finne interiørbloggene ved en tilfeldighet..som de fleste gjør. Jaja, i mellomtiden klistrer jeg neimen ikke en reklame for norske interiørblader på min side, IKEA sammen med Lantliv derimot kan få mange spalteplasser, de tar jo virkelig oss bloggere på alvor og er med på å gjøre dette gamet enda morsommere så får vi se da om de norske dilter etter(som vanlig alt for seint) ;o) Vet du, de norske interiørbladene presenterer nye varer i bladene sine som vi har kjøpt oss for et halvt år siden, vi har ikke engang bruk for at de skal presentere oss nyheter, de finner vi selv på produsentenes nettsider! Vårt lille samfunn vil bestå uansett om de velger å satse på sine nettutgaver tror jeg ikke at vi taper "markedsandeler", de har ikke sjangs i havet til å konkurrere med bloggerne, til det er det altfor mange dyktige bloggere som ligger foran i løypen.
Ha en flott uke
klem

Synnøve sa...

Nydelige bilder Hulda, blåklokker er jo så vakre... :) Og kan tenke meg at Tuva storkoser seg der ja! Kos dere videre, jeg er inne i min siste ferieuke nå, og den ser ut til å regne bort, sukk... :/

Marie sa...

Vilka vackra bilder, du är verkligen duktig på att fotografera! Blåklockor är så söta, så fin färg på dem!

Kram Marie

Anonym sa...

Nydelig bilde av blåklokker som speiler seg! Tante.

Anna Lisa sa...

Blåklokka er den vakkraste sommarblomsten eg veit om!!
Nydelige bilder!!
Klem