mandag, juli 28
Jeg er i gang!Endelig kan jeg vise noen bilder fra hobbyrommet som jeg holder på å pusse opp.
Så gøy! :)


Jeg er ferdig med maling av rommet i dag, og har satt inn "kosekroken". :)Akkurat nå ser det slik ut her jeg sitter. Dvs jeg sitter i andre enden av rommet nå, der databordet står. Det er ikke klart for fotografering enda. :)

Men, her er min deilige lille krok. Her kommer jeg til å kose meg masse.
Det er enda litt tomt på veggene, men det kommer seg nok etterhvert, har ikke fått ordnet alt enda.


Til høyre i bildet ser dere litt av skapet med hyller, som er bygd inn i veggen. Det er foreløpig tomt, men skal inneholde hobbytingene mine. Stoffer, sytilbehør og scrapsaker.På bildelisten over bordet, står to blomsterplansjer fra Mirabell. Her er også to lysglass. Alt for å skape den riktige stemningen. :)

Dette er det største av de tre bordene som jeg kjøpte på Fretex. Det minste står enda ute, mangler andre strøket.


Den fine lysestaken i sink kommer fra Bloomingville. Har sett på den flere ganger, på ulike blogger. Syns den er så stilig!! Vi var en tur på Senja før helga, da fant jeg denne i en fin interiørbutikk som heter Den lille gavebutikk.Dette lille kortet har jeg også kjøpt på den samme butikken. Kjøpte mange slike, syns de var kjempesøte. :) Ble så fint å ha det liggende på staken. Det morsomme med den er jo den lille skuffen som den har, der kan jeg legge fyrstikkesken.


Det føles HERLIG å ha satt deler av denne "oppussingsdrømmen" min ut i livet. :) Har funnet mye inspirasjon rundt omkring i bloggverdenen da jeg gikk i gang med dette. Bl.a tenkte jeg på deg Mari, og på din fine Lillstuga. :) Ble også inspirert av deg, Posidriv. :)

Det kommer flere bilder fra rommet etterhvert som jeg blir ferdig med ting. :)Ha en fin kveld!

28 kommentarer:

fru Pink sa...

Så koselig hobbyrommet ble! Kjenner jeg deg rett kommer du til å bruke det flittig også:)

Kerstin sa...

Så flink du har vært! Rommet ditt ble bare så koselig og fint. Kan tenke meg du kommer til å bruke masse tid der inne med hobbyene dine. Mange syprosjekt kommer nok til å se dagens lys nå:=):=)

Klem til deg:=)

Anja-Elin sa...

Tusen takk for det :) Er svært glad i å skrive. Godt å få tid til sånt inni mellom også :) Har lagt deg til på bloggen min, då bloggen din er så fin :)

Grip dagen sa...

Hvis noen har bruk for et hobbyrom så må det vel være deg!
Tenker du skal kose deg der når høsten setter inn og vi går mot jul! Da putrer nok symaskinen og saksa går...

Toppen av luksus for meg er alenetid på syrommet mitt, kjekt håndarbeid og god lydbok til arbeidet. Da STORKOSER jeg meg!

Ha det fint da! Marit

Hespe sa...

Så fint hobbyrommet ditt har blitt Hulda!! Stort og godt ser det ut til å være, og ikke minst koselig :o) Blir nok mange gode hobbystunder der...!

Herlig sommerdag til deg!!

Klem :o)

Guldkant På Livet sa...

Hej Hulda, nej men så mysigt det blev i ditt hobbyrum! Och vilken fin tavellist med vackra blomstermotiv! Den ljustaken är ju bara så fin, den har man andvändning utav överallt, den passade bra där! Tack för att du nämner mej och va kul att du gillar min Lillstuga!!! Soliga hälsn fr mej, Mari.

Fjordheim sa...

Der ser det koselig ut ja. Kan tenke meg at du kommer til å ha mange flotte stunder der utover høsten. Gleder meg til å se resten av rommet. Går ut fra at det blir like koseligt.
Ha en flott dag :)

Anita sa...

Såå utrolig nydelig å ha sitt eget rom sånn, har jo det jeg også, selv om mitt nå ser ut som det har vært med på noe urolig;o)Har store oppryddingsplaner bare været svikter!! Kos deg!

posidriv sa...

Tenkjer du kjem til å kose deg der, ja! Det er utruleg godt å ha ein slik stille krok der ein kan gruble over alt og ingenting - og planlegge nye prosjekt! Gler meg til å sjå resten av rommet ditt!

Stine ☆ sa...

Så koselig hobbyrommet ditt blir! Deilig med et eget rom, og en flott kosekrok. Skulle gjerne hatt et slikt rom, men da må jeg kjøpe ny leilighet først...
Det gamle putevaret var også flott, syns det passet fint over kurvstolen.
Kos deg på ditt nye rom!

Kathrines Quilte Stue sa...

Hallo :o)

Vi takker for hyggelig kommentar på sommerbloggen vår! Ser at du er kreativ i sommervarmen :o)

Ønsker deg mange solfylte dager!!
Ha en flott dag :o)

Sol sa...

Her får du til et koselig syrom....Og det er jo flott, du som er så kreativ ;-} Mitt syrom skal også til pers, men nå er det alt for varmt til å gjøre noenting. Men i løpet av høsten håper jeg at vi greier å få til noe. Ønsker deg en fortsatt fin sommer.

christinasinteriør sa...

Så fint du har det!!
Ønsker deg en nydelig sommer videre!

Monica sa...

Så deilig med et eget rom der du kan pusle med ditt:) Det skulle jeg også gjerne hatt... Blir kjempefint!

Butterfly sa...

Hobbyrommet ditt blir så fint!!
Ser allerede nå at dette blir et produktivt rom!!

Gleder meg til å se det innebygde skapet med ting i :o)

Jeg holder også på med å lage hobbyrom, men litt igjen før det kan fotograferes i det hele tatt.
Og veldig lite i forhold til ditt ;-D

Ha en fin kveld!!

Synnøve sa...

Så trivelig hobbyrom!! Ikke verst altså, der kunne jeg nok ha kost meg ja :) Likte spesielt godt den skjønne krakken og de to fine bildene... Klem :)

prinsessa1976 sa...

Ja det var litt av en forandring der inne. Herlig krok og fin lysestage. Håper du koser deg og nyter sommeren:O)

borghild sa...

Det ser ut som om du får et luftig og herlig hobbyrom, og den innebygde hylla så kjempesmart ut! Så for meg scrappearkene i de små hyllene med én gang, jeg;-) Håper du får mange fine stunder i kosekroken! Klem B:-)

ENGEL sa...

så flott rommet ditt er!gleder meg på flere bilder;)
-engel-

Timotei sa...

Så fint det blir på hobbyrommet ditt! Lyst og koselig. Synes det har så mye å si når en skal være kreativ at det er fint rundt en. Det er jo noe som heter kreativt kaos, men det passer ikke helt for meg i alle fall. Her kommer du nok til å få mange fine hobbystunder. Synes det innebygde skapet var smart! Falt med en gang for de små hyllene, passer jo ypperlig til oppbevaring av hobbysaker!
Kos deg videre med oppussing. Gleder meg til å få se flere bilder!

Krabat sa...

Her vil du kose deg!

Koselig koselig sa...

For det første du er kjempeheldig som har ditt eget hobbyrom! Mitt er kombinert data-/stryke-/hobby- og gjesterom! jepp og jeg deler det med gubben også :)

Hobbyrommet ditt ser ut til å bli kjempeflott! Du er jo så flink Karna å skape stemning rundt deg!!! Absolutt!!

Marie sa...

Så fint ditt hobbyrum blir, fiffigt med det inbyggda skåpet. Kommer ju passa perfekt att förvara tyg och annat i hyllorna.
Blir kul att få se fler bilder framöver!

Kram Marie

Lynetmor sa...

Hei, så fint rommet ble :-) Og den lysestaken likte jeg kjempe godt. Ønsker deg en fin dag :-) Vi lurer forresten på en tur til Lofoten neste sommer hvis det blir Bodø tur da. Da må jeg nok bruke deg for å få tips om butikker etc he, he.

Lovise sa...

Ja, der blir det nok koselig å sitte og jobbe. Men det spørs nå om du holder det så ryddig og fint? Her hos meg tyter koserommet mitt over av garn, stoff, mønster, blyanter, penner sysaker, pc, utskrifter,osv...
Av og til vet jeg ikke hvordan jeg skal finne fram...

Elzie sa...

Vilket härligt rum du håller på och ordnar till. Ska bli kul att se fortsättningen.
Hoppas du har en skön kväll.
Kram Elzie

Livet er heeerlig sa...

Hei hei

Takk for hyggelig kommentar på siden min, det gleder!
Så fint det ble her inne :)
Su er kjempeheldig som har et så stort hobbyrom
Kos deg masse der fremover

Sommerklem fra Siv

Anonym sa...

Kjempefint hobbyrom du har, venter på fortsettelsen. Jeg blir inspirert til å gjøre noe med mitt som er både hobbyrom og gjesterom. Det må jo være både innbydende og inspirerende.

God sommer videre.

Hilsen Tove