torsdag, april 3


En titt på noe nytt :)I går og i dag har jeg malt det vi snekra, det ble ikke helt tørt, så jeg kan ikke vise dere hvordan det egentlig skal bli. Men, jeg viser dere litt, så får dere se resten når alt er klart. :) Klarer ikke vente lenger. ;) Det var jo den tålmodigheta da, som jeg ikke har så mye av, he he..

Er også litt annet småsnacks i dagens innlegg.

Først til småsnackset. :) Jeg fikk pakke fra Annas Rom i dag. Hadde bl.a kjøpt denne hyssingholderen. Syns den er så stilig!! Den kommer garantert ut i sommer, men den gjør seg godt her den står for øyeblikket også.

Så til prosjektet. :) Arnt Håvard har snekra et oppheng til meg. Jeg har malt. Det ligger til tørk på en søppelsekk nå. Gleder meg til å få det hengt opp. Planen er at det også skal være ute. Men, skal finne en plass inne til det før jeg kan henge det ut.

Øverst har jeg malt på en fransk tekst. Den observante leser av bloggen min, husker at jeg har et brett og en kasse med denne teksten. Syns det var lurt å male det på her, så blir det en serie. :)

Grunnfargen er vanilje, etter at den tørka har jeg hatt maling på en svamp. Jeg har brukt svampen på kantene og litt midt på planken. Prøvde å få til en slitt look. Syns det ble ganske bra. Krokene jeg skal bruke er disse hvite, med fransk lilje. De kjøpte jeg på Kid. Gleder meg til det blir helt ferdig. :)

Her en liten reprise. :) Brettet med samme tekst. Jeg tegnet teksten av på matpapir og overførte den til opphenget.

Her er kassen med samme tekst. ;)
Gleder meg til å få alt ut til våren.


Kjøpte meg en nydelig lys lilla strikkajakke i dag, herlig gammeldags fasong, minner litt om de nydelige klærne fra Odd Molly. Er kommet så utrolig mye fine klær i butikkene nå. :)

25 kommentarer:

silje-sin sa...

Så flink du er til å male! Du får til den slitte look'en skikkelig bra! Tenker du får det kjempefint ute når våren kommer! Jeg har også vært i byen i dag,SÅ masse fine klær ja! Fikk lyst på veldig mye.. Ha en flott kveld,kjære deg:) klem fra silje.

Lovise sa...

Spennende prosjekt, Hulda.
Gleder meg til å se fortsettelsen:)

Fjordheim sa...

Så flott oppheng. Så et liknende på en blogg tidligere og fikk lyst på en slik. Må nok få han snekkermannen min til å lage det til meg.
Du er nå så flink til å male, det ble flott. Lykke til videre.

Hobbyhuset-Merete sa...

Så spennande!! trur ok det blir eit vindu/oppheng liknande det eg kjøpte hos annas rom???
dåke er flinke som klarer å snikre det heilt sjølv :o)

christinasinteriør sa...

Hei! Tusen takk for fine ord! Så masse fint dere har laget. Nå blir det fint ute!
Ha en flott kveld Hulda:0)

borghild sa...

Javel!!:-) (Som vi sier på Sørlandet, og som betyr både hei, hvordan går det, og hadet). Flotte ting fra Annas Rom! Var ute hos Anniche i går, og vet du hva jeg kjøpte? Akkurat et slikt oppheng du har snekret og malt:-) Hun var selvfølgelig tomme for hvite (solgt samme morgen som jeg kom, grr..), men de trehvite var også kjempefine, da, og jeg kan jo alltids male...
OG, i dag var jeg innom Oasen Hageland og kjøpte en hvit trekasse med grå skrift, lik de som du viser i innlegget!!:-) Litt vittig!
Jeg hadde også tenkt å snekre selv, men når jeg begynte å telle knagger, og ikke minst gange prisen med antallet, så ble det langt billigere å kjøpe opphenget ferdig til 259,- Men det var jo genialt å bruke de krokene fra Kid, det hadde jeg aldri kommet på... Ha en fin kveld mens du venter på at malingen skal tørke! Klem B:-)

Mita`s hjørne sa...

Nydelige ting du viser her... og rammen ble jo knallfin...
Har ei ramme her som henger i gangen, vurderer å male den hvit, vi får se...
Det ser så koselig ut med skrift på, men jeg aner jo ikke hva det betyr da... men flott er det...

Ha en koselig kveld...

Anna Lisa sa...

Fint det blir det opphenget:) Fine bilder og ting ellers! Ha en fin kveld. Klem

Hespe sa...

Så flink du er Hulda, snekrer og står i... Nydelig oppheng!!

Fortsatt fin kveld til deg!

Fjordheim sa...

Hei igjen.
Takk for koselig komentar.
Håper det er greit at jeg linker til deg.

fru Pink sa...

Wow, som du står på! Kjempestilig ble det, og smart å lage en serie:)

Ååå ja, det har kommet så masse fint i butikkene. Jeg var innom Bryn senteret i dag bare for å kikke.. Uff, skjønner ikke hvorfor jeg utsetter meg for sånt når kontoen er, vel.., halvfull? Fant to sommerkjoler, masse fint barnetøy og det var ikke måte på. Men må pent vente til den 15;/

Lys lilla strikkejakke hørtes nydelig ut!

:)ann helen

Pulsatilla sa...

Hei Hulda! Jeg har lagt inn de funksjonene i sideboksene med å bruke blogger-beta, altså jeg logger på bloggen min via beta.blogger.com istedenfor via blogger.com - da har du muligheten til å legget il masse forskjellige "gadgets" som ikke er helt ferdig utprøvd ennå. Synes spesielt den blogglisten var smart :-)

Så fint oppheng dere har laget, heldig du som har en slik kreativ og hjelpsom mann.

tinemor sa...

Så flink du er, -maler og står på.
Gleder meg til å få se "hele" bildet!

lillemy sa...

Spennende prosjekt du holder på med! Du er så kreativ ! Og så masse flott som du viser! Skikkelig koselig å besøke bloggen din hulda!

Ha en flott fredag!

Mona. sa...

For et godt team dere er,du og mannen i huset,resultatet ble jo knallbra !!! Tenker du kommer til kose deg mye,når det skal styles......og jeg gleder meg selvsagt til å se !! Artig med den teksten på ,jeg holder på med noen knagger,men idag har jeg brukt store deler av dagen på og lete etter akkurat de rette krokene.......typisk at de er tomme overallt ! Må nok ut på jakt i helgen igjen,er jo sååååå utålmodig......hater og vente !!! Men jeg kom meg en liten tur innom Plantasjen....og fikk med meg to lyserosa geraniumer og en stor potte med stemor !! Så dagen ble reddet.......og på Nille fant jeg nydelige fugler til å ha i hagen,ehhh...verandaen !! Skal vise dem på bloggen,de er kjempesøte,og 34 kr for en,det var de jammen verd :O) Nei,ha en fin fredag imorgen,og ei god helg ;O)

Storeflittig sa...

Her er det virkelig kreative krefter i sam"kok"! Det blir jo bare skikkelig stilig!!

Lurte på om du kanskje kunne gi meg et pip på epost: post@flittiglisene.com har et aldri så lite hjemme hos spørsmål:)

prinsessa1976 sa...

Helt siden blogspot kom med BETA blogger har jeg hatt problemer. Jeg var BETA blogger i nøyaktig 2 dager så hoppet den tilbake og kunne ikke gjøres om. Jeg fikk bare en slik gul varsel trekant på siden om at det var feil men jeg klarte å lage innlegg. Å dette er snart to år siden. Nå var det på tide. Det var enten å bytte blogg på bloggspot eller til en ny leverandør. Jeg trodde jeg skulle løse problemet i fjor sommer med å opprette en ny blogg men så lenge den bare på lagt til kontoen min s gikk ikke dette. Heller ikke når veslehusets blogg ble laget. Jeg måtte rett og slett bytte mailadresse og opprette alt fra starten av igjen. Nå vet du, nå ser jeg både bilder, kan velge farge på bokstavene, velge skrift type og alt det dere andre kan. Nå sitter jeg å tester for dette er jo en helt ny verden for prinsesse Elin:O)

Marie sa...

Herleg å komme inn til deg. Så nydeleg opphenget blir! Kjekt med fleire ting i same serie, blir meir heilskap då. Så flink du er som lagar det sjølv. Griet når mannen likar å ta snekringa. Skal bli kjekt å sjå det ferdig.

Tuva er ei lita prinsesse :)

God helg :)

Randi sa...

Se her ja den blir jo kjempefin!!
Må visst innom Kid en tur jeg også..:)
Har planer om å lage ett sånt oppheng jeg også..i løpet av helgen. Men ikke i nærheten så fint som dette. men en må prøve seg frem.

Ha en fin fredag

liven sa...

Den rammen ble fin!! Du får godt til det med å lage "gammel look"
Hva betyr disse ordene da??
Skulle hatt et aldri så lite franskkurs her inne:)
Ha en fin helg:O)

Miriam sa...

Å, så heldig du er som har en slik handy mann! Det opphenget blir jo kjempefint. Så greit å få litt maletips også :) Den hyssingholderen og klokka var kjempe sjarmerende..
Ønsker deg ei god helg.
Klems Miriam

Marja Kristiina sa...

Hej Hulda! Det är alltid lika härligt att kika in hos dig och se allt vackert och duktigt!

Ha en skön helg!

Ella sa...

Ja du noen spennede på gang.
Skal blir fint å se det ferdige resultatet.
God helg !!

Guldkant På Livet sa...

Så många läckra lådor med farnsk text och din man är så duktig på att snickra och fixa, så bra det blev! Läcker trådrullehållare från Anniche och den väckarklockan bredvid, så snyggt ihop! Trevlig helg! Mari.

Anita sa...

Åh! du er bare såå flink til alt!! Skulle ønske jeg kunne male bare litt! Bokstaver! Men.... Ha en strålende helg! Klem!