onsdag, april 16
En stol i veikantenI
går da vi skulle en tur til foreldrene mine kjørte vi forbi en mann som sto ved veikanten og bar mange saker og ting inn i en varebil.
For å være helt ærlig; det første jeg la merke til var ikke mannen, men en gammel kurvstol som sto i veikanten.

Å, sa jeg til Arnt Håvard, du må stoppe! Jeg må spørre om han skal kaste den. Det er jo akkurat en slik jeg har hatt lyst på så lenge!!!
Mannen skulle kaste stolen, jeg kunne bare ta den hvis jeg var interessert. ;)
Gjett om jeg var!!
Jeg ble jo helt vill! ;)


Jeg har sett på dyre slike stoler på møbelbutikker, er VELDIG glad for at jeg ikke har kjøpt. Denne er dessuten mye gamlere, og i en finere modell enn de jeg har sett på tidligere. Dette var virkelig ukas kupp for meg!


Stolen skal jeg ha ute på terrassen i sommer, den skal også spraymales hvit. Det har jeg selvsagt ikke fått gjort siden i går kveld, dere får se den som den er. :)

Slik ser den ut i stua hos meg. Her står den foreløpig, men den skal, som sagt være ute på terrassen når det blir sommer. Den er fin i brunt også, men jeg har liksom hele tida sett for meg en slik stol i hvitt, så det blir nok til at den får hvit drakt, denne da. :)

Syns at stolen passa fint i dette hjørnet av stua også. Men, egentlig har jeg en annen stol, fra Fretex, stående her. Måtte flytte rundt litt. :)

I den gamle potetkassen i hylla, har jeg Vakre Hjem-bladene mine.

Slike kurvstoler er faktisk veldig gode å sitte i. Det var jeg ikke klar over, denne kommer jeg nok til å kose meg masse i framover.

N
år vi får oss eget hus skal denne stå på glassverandaen sammen med et hvitt bord og mange blomstrende granium.God-boka, er kommet på plass i stolen allerede. ;)
Jeg er kjempefornøyd med stolen!

Vanligvis blogger jeg ikke før jobb, men i dag måtte jeg bare vise fram denne herligheten snarest mulig, hi hi..

Ha en fin dag!
45 kommentarer:

Moderncountry sa...

Ååå, så vakker den er!! Kan godt skjønne du ble helt vill :)) Jeg flyr også i taket for mindre kupp mens samboeren bare står og undrer hva slags skapning jeg er, hihi..
Men du, jeg synes den var super som den er jeg, jeg hadde ikke malt den. Flott kontrast til alt det hvite. Men den blir selvfølgelig sikkert fin i hvitt..
Fin til terassen!

Her det forresten herlig vær i dag, fuglene synger i kor og det er 13 grader. Herlig med vår Hulda!!
Klem :)

Hespe sa...

Gratulerer med kuppet - flott stol. Blir en sikker vinner på terrassen det der... Ufattelig hva folk får seg til å kaste!!

Fin dag videre til deg!!

Randi sa...

FYFLATE!! så heldig du var!!! jeg skal kjøpe meg to sånne på Ikea....syns de er sååå fine, så kan jeg bruke de inne på vinteren. Med godt saueskinnspels oppi..og ett lite bord..
Men du...spraymale dem? hvordan gjør du det, får du kjøpt spray boks på maler butikken?

Ha en finfin dag.

Klem

Hilde's rom sa...

Jøsses, så heldig du har vært! Skulle ønske jeg også kunne treffe på personer som skal kaste slike skatter! Jeg har 2 korgstoler selv, som jeg har beholdt i sin opprinnelige brunfarge, men det frister å male de hvite.. jeg må bare "manne" meg opp :) Skal bli spennende å se hvordan din stol gjør seg som hvit!

Synnøve Olava sa...

Kjempeflott kurvstol.

Jeg har to stk som er nesten lik din(litt større) og jeg kan skrive under på at de er kjempegode å sitte i. Mine er også brune, men jeg har store planer om å male de hvite til sommeren..

Jeg er kjempeglad for at jeg har funnet frem til bloggen din, her er mye inspirasjon å hente!

Håper det er greit at jeg kikker innom igjen!

....... sa...

Gratulerer med stol-kuppet. Så gøy når du har ønsket deg slikt så lenge...som en drøm som ble virkelighet. Positive tankers makt;))
Jeg har en kurv-salong..sofa,stol og bord i ca samme stil. Den har jeg hatt siden jeg var lita jente. Egentlig har jeg ikke funnet noe passende sted for den her i vårt nye hjem..men den kommer nok. Er jo en god i de å ha den på veranda..i en vinterhage-lignende stue. jeg har også en kurvstol i en litt annen fasong..mer svai i rygg og sete og absolutt mer behagelig å sitte i. Den står nå fast foran den store svarte ovnen i stua..deilig å forsvinne ned i når man skal slappe av...Katten vår har også funnet ut det samme, og det på et vis blitt hans stol;))

Lena sa...

Herlig stol!
Tenk at noen kaster sånt...blir helt oppgitt:)
Men godt at det kom deg til gode da!
Har to hvite kurvstoler fra ikea på terassen, og de er flittig i bruk:)
Kos deg masse!
Klem fra meg

Anita sa...

Der var du jammen utrolig heldig!! Så bra at du var "freidig" nok til å spørre!! Kommer langt med litt pågangsmot! Stolen var mye flottere enn noen av de nye jeg har sett, så enkel! Kos deg med stolen og våren! Klem!

tinemor sa...

Ja, der må jeg si du var skikkelig heldig!
Så bra du ikke hadde rukket å kjøpt en da.
Koz deg med stolen!
Ha en strålende uke.

liven sa...

Så heldig du var da!! Du kjørte forbi akkurat i rette øyeblikk!!Hihihi...
så fint hos deg og den kurvstolen kommer nok til å bli flott i hvitt også!!
Ha en fin kveld:O)

borghild sa...

Åååh den var kjempefin, da!!! Så utrolig godt gjort at dere kjørte forbi akkurat da!! Nydelig var den, og så hadde du gjort det så fint rundt! Men jeg likte den veeldig godt som den er, jeg da *kremt*:-) Klem B:-)

fru Pink sa...

Så flotte bilder og stol! Må le, vi ofrer alt for interiør!:)

Her skal vi ha fotografering ifm salg i morgen, så jeg har vært rundt omkring overalt for å få tak i peoner.. Hadde bestemt meg for at det SKULLE jeg ha. Vi får det som vi vil til slutt;)

Lilla Blanka sa...

Hej Hulda!
Åh vad fin stolen är! Och vad den passar bra där vid den fina fina byrån!!!
Kram
Mia

Min verden sa...

Dette var jo strålende. Det var nok meningen at du skulle ha den stolen :-) Gratulerer. Gleder meg til å se den i hvitt! Hanne

Timotei sa...

Nei, men tenk å kaste en så fin stol da! Det er så koselig med kurvmøbler og denne var jo riktig flott! Ser jo ikke slitt ut i det hele tatt. Synes den er fin som den er jeg, men den blir sikkert fin i hvitt også.

Grip dagen sa...

Så snill mann da!
Kan du ikke spørre om du og jeg kan komme å ta en orntlig opprydning ho han?!?
Tenker vi kunne funnet både det ene og det andre som var verd å dra med hjem... He, he.

Husker du kommenterte min hvitmalte kurvstol en gang. Vet du hvordan jeg fikk den?
En nabo flytta ut av leiligheten sin. Etter noen dager stod enda denne hvite kurvstolen utenfor huset. Jeg trodde hun hadde glemt den, men ho kom aldri tilbake etter den! Stakkar stolen kunne ikke stå der, så den fikk nytt hjem i hagestua mi!
Jeg er veldig glad i den. Den er god å sitte i - og den ser koselig ut.
Ha det fint i DIN kurvstol, og kos deg i de franske hager...

Vårhilsen fra Marit

Heidi sa...

Så skikkelig heldig du var Hulda. Flott at du stoppet, det ville jeg også ha gjort. Stolen er jo knallfin, og blir nok lekker i hvit drakt også. Gleder meg til å se den på terassen din.:o)

Magny sa...

dtte var da utrolig flaks... virkelig heldig var du!

Mona. sa...

Takk for fine ord om tegningene og akvarellene mine ;) Kjære deg så heldig du var,snakk om å være på rett plass,til rett tid !!!! Stolen var jo nydelig,jeg er også på jakt etter sånne,men har ikke funnet noen på loppis enda. Blir nok fin i hvitt,hadde malt den,jeg også !!! Og det drømmehuset ditt hørtes veeeeeeldig koselig ut,akkurat som jeg skulle sagt det selv,glassveranda,geraniumer,hvite møbler.....ja du vet,stilen er allerede klar :) Ha en fin dag imorgen,nattaklem fra kalde,våte Bodø.

Anonym sa...

Så hærlig rett og slett at en stol gjør deg så glad :)

Anitas hus sa...

Oi! For ett kupp. Stolen var kjempe koselig, synes den passet godt der du har satt den også jeg. Men den blir helt sikkert lekker i hvit på verandaen også. Ha en god natt;)

Tove sa...

Ja, det var virkelig et kupp!! Så heldig du var, for det var en utrolig fin variant:)

klem

Lappesola sa...

Der var du jammen heldig. Jeg synes den ubehandla stolen gir en fin kontrast mot alt det hvite.

Ida sa...

JA! :) Det var ukas KUPP! Kos deg i stolen! :)

christinasinteriør sa...

Såpass ja Hulda! Du var jammen meg på rett sted til rett tid! Artig at du fant noe du har lett etter i en veikant! Jeg syns også at den absolutt ikke trenger å bli hvit. Kjempefin!
Klem!!!

chatrine sa...

Men denne var jo flott da! Så heldig du var, og at du kom kjørende forbi i rette øyeblikk! Noen ganger skal man rett å slett ha litt flaks!:)
Ha en super dag!
Klem fra chatrine:)

Anitas hus sa...

Hei, Hulda. Båndene er kjøpt i en lokal garnbutikk, så de er sikkert å få tak i flere plasser. Ha en strålende vårdag:)

Storeflittig sa...

FOR EN FLAKS!!!!!!!

Sunnsykt fin stol, du er kul:)

Marja Kristiina sa...

Stolen är jättevacker! Igen måste jag säga att det finns såååå många fina saker att beundra på din sida!

Anna Lisa sa...

Du var kjempe heldig!! Kjempe flott stol. Blir nydelig i kvitt.Eg er veldig glad i slike kurvmøblar. Den blir fin på terrasen i sommar men står fint i kroken der også. Ha en flott dag. Klem

Butterfly sa...

Åh, er det ikke fantastisk å gjøre sånne kupp??? Den ble veldig fin!!
Kos deg masse!!

Konstant strikkekløe sa...

Flott blogg du har, huldra. Sitter her og koser meg med kaffe og leser. Kommer snart på besøk igjen. Ha en kjempefin kveld.

~♥~bagateller~♥~ sa...

Den som intent våger, tenk om du ikke hadde turt å spørre da. Den er nydelig som den er, så tenk deg godt om før du maler den, gjør seg med litt naturfarger sammen med alt det hvite.

Trønderpia sa...

Du og du, du har virkelig sansen for å snuse opp skatter :)

Men hvordan i all verden visste du at han skulle kvitte seg med den?
Tenkt om han bare skulle kjøre et flyttelass, også kommer det en gal dame ut av den bil, for å spørre om å få kjøpe møblene, tjihi.

Det var en kjempefin stol, kommer nok til å ha mange fine sommerkvelder i den.

Marie sa...

Vilken tur du hade! Jag är också på jakt efter en korgstol, tycker de är så vackra! Jag hade nog gjort som du tänkte, målat den vit!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Anonym sa...

Gratulerer med din "nye" kurvstol! Jammen hadde du flaks.Tante.

christinasinteriør sa...

Hei! Ikke kommet enda! De sa de skulle sende det denne uka.
God helg Hulda!!

Guldkant På Livet sa...

Vilken fin stol och vacker hörna!!! Vaerkligen mysigt med lådor, bok och kudde! Fina bilder, ha en skön helg! Mari.

micano sa...

takk for hilsen på bloggen min!
har sett litt på din blogg nå.. den er kjempefin!!!
Håper det er greit at jeg har lagt deg siden din til mine linker. :-)

veldig koselig hjørne!!

Hespe sa...

Hei på deg!
Stikker bare innom en snartur for å ønske deg god helg!

Værutsiktene er gode for store deler av landet, så håper solen vil skinne på deg også... Koos deg masse!!

Klemmer fra Hildegunn :o)

Siri sa...

Så utrolig kult at du fikk den stolen! Kjempetøft av deg å spørre da, synes jeg...
Og den var veldig fin!

krinkelkroken sa...

Så heldig du var Hulda, er så flott når man kan ta i bruk ting som andre ikke vil ha lenger!
Stolen var kjempefin, gleder meg til å se den i hvit;)
Ønsker deg en fin helg:)

Hobbyhuset-Merete sa...

Flott kurvstol!! Trur nok den blir enno flottare med litt kvitmaling..
Flotte boksar under stolen :o)
Ønsker deg ei fiiin helg!! her er våren verkeleg kommen!

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Så gøy!
Der var du heldig som kjørte forbi på rette tidspunkt.
Minner meg om at jeg har en gammel kurvstol i garasjen som skal inn! Den er hvit, men jeg skal spraye den på nytt og finne/sy noen puter til den.
GOD HELG!

Frida sa...

En sån fin korgstol. Tror säkert den blir fin vitmålad.Men den är fin brun också. Vilken tur du hade!
Ha en trevlig helg!
Kram frida