fredag, mars 28
Franske stemninger på fredagI stua i kveld har det vært stemning, med tente lys og vakre ting.
Det er godt å hvile øynene på slikt.
Ei venninne av meg sa nylig at når hun kom på besøk til meg ble hun så rolig og avslappa. Atmosfæren var så fin, sa hun. :) Godt kompliment å ta med seg det, syns jeg. ;)


Håper du nyter fredagsbildene fra meg. :)

I kveld har jeg satt fram noen nye ting. På sinkbrettet står en dame og to lysglass i fattigmannssølv. Lysglassene er fra House Doctor. Jeg fikk både damen og glassene fra tante med familie, til bursdagen min. Det var flere ting også i pakken, det får dere se ved en senere anledning. :)
I bakgrunnen står et bilde jeg fikk fra Anniche.

Jeg føler at jeg blir rolig til sinns når jeg ser på slike ting som dette.
Så enkelt, men likevel så stilfullt og sjarmerende.

Kanskje damen kan komme ut sammen med noen blomster til våren.
Måtte bare vise dere et bilde tatt forfra også.
Jeg liker så godt sinkfatet også. Legg merke til den herlige kanten. ;)

På kjøpmannsdisken har hjerteranken kommet med mange nye blader, den er grønn og frisk. Jeg har sånn sansen for glassfatet som står under sinkkrukka, er det ikke nydelig? :)

Pelargoniaene mine har kommet seg godt siden jeg klippet de helt ned i slutten av februar. Men, det blir garantert kjøpt noen lyserøde, som står i blomst, så snart de er i salg. :)
Den fine kassen kommer fra Veslestua, som forøvrig har MASSE fint! Blomstene står vanligvis i vinduet, men bilder foran et vindu, er ikke så enkle å ta, så derfor står de her for øyeblikket.

Til slutt en fugl i et fil de fer bur. :) Krona fikk jeg til jul.

Lekre detaljer som skaper en helhet.

Ønsker dere ei god helg!


32 kommentarer:

Anonym sa...

Kjekt at du likte det jeg hadde kjøpt til 32-årsdagen din! Hilsen tante.

Butterfly sa...

Så koselig du har det. Gaven du fikk gir virkelig innbydende atmosfære :o)

At andre finner ro når de komme hjem til deg er helt klart et flott kompliment!!! Ingen ting er bedre.....

Likte fugleburet ditt ;-D

God helg til deg også!!

silje-sin sa...

Jeg er HELT sikker på at det er veldig avslappende,inspirerende og koselig å være på besøk hos deg Hulda! Du er jo så flink til å skape stemning:) Skulle vi hatt et blogge-treff noen gang,burde vi hatt det hos deg:)
Ha en flott helg! mange klemmer fra silje.

Fru Pink sa...

Så nydelige ting. Skjønner godt at andre finner ro hos deg, det gjør mye med meg også å være i harmoniske og estetiske rom. Faktisk har det ikke så mye med stil og gjøre heller når jeg tenker meg om, men stemningen i rommet. Og stemningen hos deg ser så lun og varm ut.

Jeg gleder meg også til pelargoniaene kommer!!! elsker spesielt dronning ingrid arten, så sart og vakker rosa.

Ha en finfin fredag, Hulda:) Er stadig innom hos deg.

:) ann helen

Timotei sa...

Ja, sånn tenker jeg også, Hulda, at det er en rolig atmosfære hos deg. Jeg har jo aldri vært hos deg, men det er i alle fall det bildene dine formidler. En god stemning rett og slett!
Ønsker deg en riktig fin helg!

Hobbyhuset-Merete sa...

ja, her var det mykje fint å kvila augene på :o) lyst og fint med mange herlege detaljar..du har sansen for å setje saman ting som passar saman. ønsker deg ei super helg, Hulda!!

Mona. sa...

Heisann i Oldra ! Det var et skikkelig koselig komplement å få,av venninna di,ja......og at det stemmer er jeg ikke i tvil om !!! Liker så godt den hvite kassen din,og ser for meg de rosa geraniumene allerede...så fine atte :O) Måtte le litt da jeg så at du hadde et "fransk innlegg" idag,for det har jo jeg også......morsomt !! Ha en flott helg,du også :)

My Lovely Things sa...

åh så vackra bilder du visae..
buren är så fin..
kram anna

elin1976 sa...

Nydelig som vanlig min venn.
Ønsker deg en fin lørdag. Masse klemmer fra Elin:O)

Ida sa...

Ja, jeg er helt sikker på at det er en god atmosfære hos deg Hulda. :)
Du viser jo litt av den gode stemningen her igjen. Fint!
Ønsker deg ei god helg. :)

christinasinteriør sa...

Hei! Så koselig å høre sånn! Når man er intressert i hus og hjem er det godt med gode tilbakemeldinger og at du er den du er gjør bare atmosfæren enda bedre!

Ønsker deg en fin helg videre!!
Ps..fine stemningsbilder hos deg!

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Innom og ønsker deg en flott hleg Hulda ! Masse flotte ,harmioniske og stemningsfulle bilder her :)

Moderncountry sa...

Koselige bilder fra ditt hjem Hulda! Og så moro at mennesker rundt deg også setter pris på at du setter ekstra energi inn i det å lage det hjemmekoselig.

Ha en riktig fin helg!
Klem fra Aina

Magny sa...

Så vidunderlig vakkert! Særlig de første bildene! Men alt var vakkert! du har så mye som er "godt for øye".
Fikk høre fra en bekjent igår at bloggen min er kun en utstillingsblogg... og jeg som er så glad i slitte vakre ting! ville bare vise det til dere andre som forstår seg på det!
Ha en koselig helg, takk for titten innom meg, ble glad for det!

Donna D sa...

HEI HEI

NYDELIG SERVISE DU HAR KJØPT:) JEG HAR KIKKET PÅ GREEN GATE MANGE GANGER, OG NÅ SKAL JEG ØNSKE MEG SERVISE DELER TIL BURSDAGEN MIN. MEN ALLE MØNSTRENE ER JO SÅ FINE! VANSKELIG Å BESTEMME SEG FOR ET.

HA EI KJEMPEFIN HELG:)

Hespe sa...

Hei på deg på en lørdag formiddag!!

Så nydelig innlegg du har laget - et skue for øynene.. :O) Kan så absolutt "kjenne" den rolige og avslappende atmosfære. Alltid så koselig å stikke innom deg Hulda!!

Ha en superflott lørdag videre!

Klemmer :o)

Anonym sa...

Fine bilder! God helg:0)

Lykke sa...

Så koselige bilder! Skjønner godt at det er flere som liker det du gjør i hjemmet ditt.
Ha ei kjempefin helg:)

Lovise sa...

Lys gir alltid god stemning, men jeg antar stemningen er god hos deg uansett, Hulda:)

Lovise sa...

Det stemmer. Mønsteret er på et hjerte, men jeg har bare brukt selve broderiet foreløpig. Noen ganger plukker jeg bare deler fra noe og bruker det i helt andre ting. Det er gøy å finne på noe helt annet:)

Magny sa...

Takk Hulda... Jeg tror på alt du sier! ;o)

Trønderpia sa...

Så nydelig ting, og nydelige bilder!
Har ingen problemer med å tro at det er en koselig og avslappende atmosfære hjemme hos deg, du er jo så flink til å skape det vakkert rundt deg.

Ha en strålende helg!

Mia sa...

Vakkert, vakkert, Hulda! Du kan dette med å skape stemning, og ikke rart din venninne synes det samme! Deilig med slike fat, stearinlys, vakre bilder og det hele.

Vakre var også de Green Gate-tingene dine i det forrige innlegget. Jeg er jo så svak for det meste fra Green Gate, men foreløpig har jeg kun prikkete skåler og mugger derfra... Men det nye de kom ut med i vårens kolleksjon frister jo litt...

mali-mo sa...

Du lager som vanlig nydelige sammensetninger og små grupper, Glassfatet under sinkbøtten var vakkert, helt enig. Kan godt forstå kommentaren fra venninnen din, sånne ting er jo så hyggelig å høre og det må du bare ta med deg. Du er flink til å skape stemning!

borghild sa...

Så mange fine ting, altså!! Du er kjempeflink til å sette sammen, og jeg kan godt tro en får litt sinnsro hjemme hos deg! Mye fint å hvile øynene på iallfall...:-)
Ha en fin helg, det som er igjen av den! Klem B:-)

Solveig sa...

Når jeg ser disse bildene får jeg følelsem av at du har et harmonisk hjem, hvor det er godt å være både gjest og beboer:)

Håper du har en fin helg,og nyter av både gave fra tanten din og Anniche:)

Jeg er stadig inne på sidene dine, og de er alltid like inspirerende. Takk for en flott blogg, hvis en kan skrive det da, hihi!

Sol

Karna sa...

Mange koselige stillben her Hulda, håper du har kost deg i helgen, jeg skal snart ut på tur med hundene, og jeg tror jeg må kle meg godt, for det er ikke så veldig pent vår vær her for tiden...men heldigvis er nå all snøen borte igjen...

Berit sa...

Virkelig flott, det er klart at en finner roen her!
Ha en fin søndag.

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Skjønner godt at venninnen din liker atmosfæren hjemme hos deg! Jeg kjenner også at jeg blir rolig av å være inne på din blogg. Du viser nydelige ting, med sjel :-)
Smart med glassfat under sinkpotten, den idèen tror jeg at jeg låner av deg. Har et par slike glassfat jeg ikke får brukt til noe. Håper du får en fortsatt fin søndag! Klem fra Britt :-)

Magny sa...

måtte bare innom og se på de vakre bildene dine...

NinaS sa...

Flotte bilder!
Likte så godt den hvite kassa, og ser for meg den med rosa pelliser i! ;)
Driver og tar stiklinger av mine så jeg kan bytte ol. Har ikke så mange sorter, men så er jeg heller ingen samler. Samler bare på de jeg syns er pene....!

....... sa...

Jeg kan godt skjønne denne venninna di som føler en ro når hun besøker dere to;) Du er flink med detaljer!!
Nå er helga over..og helga har vært god;)) Det regner godt ute akkurat nå..og det gir løfter om at våren nærmer seg , syns jeg..iallefall kommer den nærmere når noe av snøen forsvinner. jeg har gått masse på ski i helga, så nå blir jeg ikke trist om noe av skiføret forsvinner.
Takk for alle gode stemninger og flotte bilder du deler!!