søndag, februar 17Lappebilde og Vinterglede


I formiddag gikk vi tur til Kilbotn, der traff vi Kjersti og Emma. Emma er veldig glad i å hoppe i snøen. Det er Tuva også, så de kosa seg ute i lag. Det har vært en fin vinterdag, med sol innimellom snøbygene.


Dere får også se et lappebilde, eller en lappequilt, jeg er i gang med. Jeg syr så mye for andre nå, men det er artig å holde på med noe som jeg skal ha selv også. Må ha litt av det innimellom. :)
Her er Tuva i dressen sin ute i snøen. Det er kommet endel snø her nå, men annenhver dag regner det, så nesten alt blir borte igjen.
Hvis dere vil se bilder av Tuva og Emma som leker i snøen, kan dere gå inn på Kjerstis Hjørne, der ligger det mange fine bilder som søsteren min har tatt av dem. Det er forresten hun som har tatt dette bildet av Tuva også.
Her ser dere lappene som jeg skal bruke i mitt lille sømprosjekt. Syns disse fargene er så skjønne, de får fram vårlengselen i meg. :) Den beige har en rosa blomst som jeg syns ligner en stokkrose.
Her er en liten forsmak på motivet. Det er ei husrekke med fire hus, mellom hvert hus er det et gjerde. Jeg har brukt lyse, vårlige stoffer. Gleder meg til å sy rundt alle disse små delene.

De to sirklene skal bli blomster etterhvert, med stilk og det hele. Jeg har også planer om å brodere små blomster som vokser opp langs gjerde.

Jeg fant ei tegning på nettet av disse husene, jeg har forstørra den og bruker den. Jeg bruker å brodere litt av og til mens jeg ser på tv. Så dette blir nok et kveldsprosjekt. :) Det er to hus til, men de skal dere få se en annen dag.


Ha ei fin uke!


38 kommentarer:

Kjerstis Hjørne sa...

Hei Hulda, så artig at du har laget link til meg.. Det der du holder på å lage så veldig fint ut.

Lindas Hus.. sa...

Hei Hulda!Sarte vårfarger hos deg.
Trivelig å sy hus.Jeg har sydd husteppe til minsrejenta,hun fikk
velge farger.Lise Bergene har hus i en av sine bøker,det var der jeg tok ideen fra.Nydelige blomsterstoffer hos deg.Kos deg med sømmen!Ha en fin søndagskveld!
Hilsen Linda :))

Marie sa...

Ser du har kosa deg ute saman med Tuva. Nydeleg bilete du lagar! Puta med monogram under her er nydeleg også!

Fin kveld til deg :)

Koselig koselig sa...

Så fine bilder fra tur ute i snøen! Personlig er jeg bare glad for at det ikke er noe snø her hos meg, det er snø nært nok (et par timer unna oss).

Sy prosjektet ditt ser veldig flott ut, gleder meg å se resultatet. Du er flink og kreativ du Hulda, jeg er litt misunnelig hi hi :) Jeg har alle bøkene til Tone Finnanger om Tilda, men jeg klarer knapt å sy ;) *ler*

mona sa...

Hei,og takk for rosende ord om mine skilt !!! jeg bruker godt,gammeldags matpapir,til skriften......veldig tidkrevende,men jeg har ikke funnet noe materiale å lage sjablong av,som varer......har brukt kontaktpapir før,men det krøller seg,og blir bare tull......og enda mer jobb. Likte godt det hus-bilde du skal sy,herlige farger,og stoffer !! "Limer" du stoffbitene på,før du syr ? Ser veldig bra ut,blir spennende å se det ferdig ;) Ser ut som dere har hatt en fin dag i Harstad,vi har ikke stukket nesen ut engang,helt ufyselig her......haggel og sklett,ushhhhhh ! Kos deg,og ha en fin uke. Herlig bilde av Tuva,forresten...hun var jo så søt i parkdress....hihihiiii :)

borghild sa...

For noen deilige vårlige lapper du bruker, dette blir kjempefint!!
Litt gøy å se hunden deres i dress også, de på nabogården til mamma og pappa hadde også en bichon frisé før, og den het ikke Tuva eller Emma, nei, men Felissa Dorothea von Silverblumen!!! He he... Synes nå det var litt kult også jeg da...
Ha en fin kveld!
Klem Borghild:-)

Timotei sa...

Oi, dette blir fint! Så artig med de husene. Lurt å ha litt håndsøm også innimellom. Jeg liker stoffene dine veldig godt. Det er virkelig vårstemning i dem!

Tonje sa...

wow for ett vakkert prosjekt du har begynt på...det kommer helt garantert til å bli nydelig når det er ferdig.
Koslig bilda av Tuva med den nye dressen=)

Den puta du har lagd er akkurat en slik jeg har sett for meg,jeg vil gjerne bestille en av deg hvis det er ok??

RedRobin sa...

Hei på deg! For et kjempeartig syprosjekt du har på gang :o) Spent på å se det ferdige resultatet av dette!

Ha en fin mandag og en trivelig uke!

Lilla Blanka sa...

Hej Hulda! Åh vad fint du har gjort med lappar..härlig kreativitet!
Mia

Ida sa...

Skjønt motiv. Virkelig skjønt! :)
Og mange fine stoff. Lekkert!
Kos deg og ha en fin fin mandag.

Anita sa...

Såå Spennende å få se! Ser nydelig ut, gleder meg til å få se resultatet! Selv kommer jeg ikke igang med å skjære lapper til teppet jeg skal lage!! Syns lissom det er litt skummelt!
Ha en strålende uke!
KLemmer fra Anita

Hespe sa...

Titter innom deg for å ønske deg en flott uke!!

Lappeteppet du jobber med ser ut til å bli helt nyyydelig!! Flink er du!!!

Kos deg masse!

Klem :O)

Emmeline sa...

Dette blir knallkoselig Hulda.

Jeg vet jo at du har quiltet en del før, men det er lenge siden jeg har sett noen av disse prosjektene på bloggen din. Utrolig flott med de to husene og gjerdet. Dette kan jeg ingenting om, men det ser så lekkert ut, og jeg syns at du er UTROLIG flink!!!

Monogramputen i innlegget under her er også utrolig flott. Du er så flink med hendene dine:)
Jeg må innrømme at jeg ikke har laget så mye i det siste, kjekt å komme innom på besøk her hos deg for å få inspirasjon i så måte!
Ha en fin uke Hulda, kjekt at du stakk innom bloggen min i går. Tusen takk for koselig hilsen!

Emmeline sa...

Glemte helt å si at det skapet som du syns var så fint er et vanlig nittitalls syrelutet skap/seksjon som jeg har malt hvitt for mange mange år siden. Så erstattet jeg dørene med noen vindusdører som jeg hadde på et annet skap og satte gardiner i. Det fungerer helt greit. Har faktisk ikke funnet noe annet som jeg syns er finere eller mer praktisk noen andre steder, så da duger TV reolen helt supert for min del:)Billig var det også, mye man kan gjøre med litt maling og stoff! Ha en fin uke!

Mita`s hjørne sa...

Så flott dette bildet du holder på å sy blir, koselige farger på de stoffene du har valgt også... Blir artig å se det ferdig... Og du, noen ganger MÅ en lage noe til seg selv også...
Artig bilde av Tuva i snøen, vår hund nekter å gå ut når det er minusgrader - hun gjemmer seg over alt - må hale henne ut for at hun skal gå på do i disse tider...
Kjempeflotte puter du viste i forrige innlegg...

Ha en koselig kveld...

Mia sa...

Herlig lappebilde du holder på å lage, Hulda! Virkelig vårlige og vakre stoffer. Gleder meg til å se deet hele ferdig. Så ser jeg at dere har en god del snø også. og Tuva som koser deg i snøen med "vinterfrakken" på. Her hos oss er deg veldig vårlig om dagen, med nesten 10 varmegrader og snøfritt. Men det spørs hvor lenge det holder... det er jo fortsatt "kun" februar.

Mia sa...

Jeg glemte å si at puten i det forrige innlegget ditt var utrolig vakker. Du er bare såååå flink, altså.

Hobbyhuset-Merete sa...

Så søt Tuva er i dressen sin :o) og lappeteppet du syr er fantastisk!!!! Stoffa du har sett saman er nydelege ilag og klart du må sy noko til deg sjølv inimellom og :o) ha ein fin mandag, Hulda!

Nallebrum sa...

så fint du gör!!!
älskar ochså att sy och allra mest med lappar och applikationer!!
så nu blir jag inspirerad!!!
jätte fin sida du har!!!

Guldkant På Livet sa...

oj jag önskar jag hade hälften av dina sykunskaper! Så fint det kommer att bli, ljuvliga vårfärger! Så söt Tuva var i sin dress ute i snön! Mari.

Randi sa...

Så søt en liten voffse du har. Hun var riktig så stilig i dress.
Kjempeflott bilde du har laget.!!

Klem Randi

Lille Maison sa...

For en søt liten hund du har :) Og nydelige farger på teppet ditt her, det blir lekkert! Og så så jeg nå puten med monogrammet på under her, helt nydelig, dette kan du...! Ha en fin mandagskveld! Synnøve :)

Lovise sa...

Hei på deg. Artig å se at Tuva koser seg i snøen..
Det var litt av et teppe du har begynt på. Husene blir nok veldig søte, men jeg ser for meg mye arbeid før det der er ferdig:)
Kos deg med dette, Hulda:)

Kattfot sa...

Så söt Tuva är i sina vinterkläder :) Ditt nya syprojekt ser jättefint ut. Ska bli kul att se resultatet. Ha en fin vecka!!

Inredningsfanatiker sa...

Hejsan!
Wow vilka vackra tavlor du gjort!Och tyget är ju så romantiskt och lantligt.
Har ni så mycket snö??? Här är det vår på gång!
Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Hilde sa...

Helledussen, så søt Tuva var i dressen sin, da du!
Det er jo bare så koselig med hunder..
Men altså, jeg blir så imponert av deg, du er bare så flink til å sy, gleder meg til å se prosjektet ditt ferdig..
Ønsker deg en fortsatt fin kveld!!

Lene sa...

Hei, Hulda :)

For et flott prosjekt du holder på med - og nydelige farger i stoffene dine.

Og Tuva kan virkelig kunsten å sjarmere :))

Så koselig at du vil bli med meg på nybloggen min :) Ja, vet du - jeg liker meg veldig godt på blogger som ikke er annonyme. Og det er igrunnen derfor jeg vil lage en blogg som ikke er annonym selv. Gleder meg masse til det. Jeg kunne kanskje gjort det samme på min åpne blogg, men har blitt veldig inspirert av en annen bloggvenn som har lukket blogg og føler at dette er det rette for meg :) Men som sagt - kjempskoselig at du følger meg, Hulda :) Jeg ville nok stadig vært innom her og fulgt med hos deg og Arnt Håvard uansett, jeg :)

Ha ei god natt :))

Annettenett sa...

For et herlig teppe dette kommer til å bli!!! Digger motivet, har selv tenkt å sy noe sånn hus-aktig, enten veske eller teppe...men jeg skjønner meg ikke helt på hvordan...applikasjon er jeg ikke noe særlig på:)
Men jeg gleder meg til å se hvordan dette blir, så søtt med gjerde mellom og DE fine stoffene da!

Marie sa...

Wow, vad du är duktig på att sy! Vilka vackra tyger, ska bli jättespännande att få se det färdiga resultatet!

Ha en bra tisdag!
Kram Marie

Tonje sa...

pssst!!!
Har sendt deg en mail=)

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Så flott at dere har vært ute og kosa dere i snøen, vofsen er nydelig:))

Ditt nye prosjekt ser fint ut !!

Flott at boken er kommet til nord, vi snakkes !! klem

Moderncountry sa...

Så nusselig Tuva var da, med dress og alle greier :)
Her har det blitt kaldere de siste dagene, i går natt var det -3, og det er kaldt til å være her det!! Så pelargoniaen jeg satt ut for ett par uker siden måtte inn i varmen igjen.

Dette ser spennende ut Hulda!! Lappeteppet mener jeg. Skikkelige fine motiver og farger. I rene Caroline Zoob stil. Har planer om å lage et teppe til meg selv jeg og, men har det som deg. Først andre..

Ha en fin uke!

En Doft Av Danmark sa...

Tuva är ju bara såååå söt! Tur att hon har kläder på sig, annars vore det svårt att se henne i snön ...hi hi.

Klem fra Dorthe

Hanne sa...

Å, så fint teppe og pute! Du er jammen flink :-) Nå fikk jeg også litt inspirasjon til putetrekket jeg skal sy - takk!

Legger link til deg så jeg kan følge litt med på prosjektene dine!

Lisbeth sa...

Fy fem flate så skjønt, du er fantastisk flink. Har et prosjekt liggende men får for sjelden tid til å ta det frem, synd, for det er egentlig utrolig koselig arbeid. Tuva er herlig i sin genser. Her er det ikke det fnugg av snø men heller vår i luften i regnet.... Ha det godt så lenge .
Klem

Kjerstis Hjørne sa...

Hei Hulda.

Nå må du gå og se på katastrofen jeg har blogget.

Katarina sa...

Dette ser da spennende ut Hulda og ikke minst så er det da spennende med den boken. Må få høre hva du synes om den :-)Klem til dere i Nord. Ps: Du må være en fantastisk god kjæreste og ikke minst HA en fantastisk kjæreste :-)