fredag, februar 29
Et snev av Engelsk Country
I dag har jeg hatt fri! Så herlig! :)

Arnt Håvard har også vært hjemme, vi har handla og vaska huset i dag. I helga skal vi bare kose oss, og ha litt bursdagsfeiring på forskudd. Jeg har bursdag tirsdag, da skal jeg ta avspassering og bare kose meg. ;) Iallefall; i morgen kveld skal vi kjøpe Peppes Pizza, og se på tv. Søndag har vi invitert søsteren min på middag. Det skal bli koselig. :)

Med alt dette i vente, måtte jo bare huset ordnes i dag.
Jeg har bytta ut litt tepper og putetrekk, stua fikk et preg av engelsk country, syns jeg. :)

Nytt quilta teppe over den ene sofaen. Dvs. så nytt er det ikke, jeg har bare ikke brukt på denne siden tidligere. Jeg liker så godt dette stoffet, nydelig hvit bakgrunn med små roser.

Slik ser denne delen av stua ut i kveld. Jeg har også lagt på nye duker. Den beige duken har jeg kjøpt fra Stoff&Stil, det er en linvoksduk. Linlooken går igjen i putene og i selve sofaen. Syns det ble stilig. :) Løperen sydde jeg for et par år siden.

Ved sida av sofaen står denne kurven med utvalgte bøker og blader. Bøkene som står der for øyeblikket er "Sommerhusliv hele året" og "Franske Stemninger". :)

Blondeputene passa så fint til det quilta teppet.

Her ser dere mer av løperen. Denne er fin og vårlig, men den måtte likevel komme på i kveld. Vi er jo i mars i morgen, og sola skinner så fint om dagene, så litt vårfølelse har jeg fått. :)

Denne puffen står også i stua. Den sydde jeg i fjor en gang. Jeg har brukt et tykt gardinstoff fra KID. Puffen er fyllt med slike kuler som er fyllmasse i saccosekker. Denne er fin å varme føttene på når jeg sitter i lenestolen. :)

Nå er smijernsvedkassen bytta ut med denne kassen som pappa snekra til meg i fjor vår. Dette ble jo bare så mye finere, og passer MYE bedre inn her hos oss. Til våren skal den på ny fylles med fine blomster. Men, det er jo godt å kunne bruke sommertingene til saker og ting innendørs om vinteren.
Veden er jo faktisk ganske så dekorativ også. :) :)


Ønsker dere ei strålende god helg!
Klem fra Hulda.
31 kommentarer:

Anita sa...

Åh! Så flott dere har ordnet! De kasssene som faren din snekrer er bare såå flotte! Kos dere masse nå da heeele helgen! Klemmer fra Anita

Hespe sa...

Hei på deg på en fredagskveld!
Så koselig du har det hjemme hos deg - flotte bilder!

Høres ut som du har planlagt en veldig hyggelig helg! Selv skal jeg bare slappe av og kose meg. Har vært en stressende uke på jobb, og da er det ekstra godt bare å kunne gjøre INGENTING når helgen kommer!

Ha en kjempefin helg!

Klem :O)

Tussilago sa...

Ønsker deg og mannen en koselig fredagskveld...og ei kjempetrivelig helg. Stua ble flott nå...men var jo fin før også. Skjønner ta det kan være gøy å forandre litt. Godt å kune ha en fridag og ordne med slikt når det er godvær og dagslys ;))
gos bursdag...på forhånd, siden du skal feire litt i helga!

Ingrid sa...

Hei Hulda! Det var mange koselige bilder fra stua di! Tenker dere sitter der og koser dere nå! :) Fredag er den beste kvelden i uka synes jeg! Sitter nå og strikker og ser på TV.. måtte bare ta en liten tur innom data'n..
Høres ut som dere har ei koselig helg i vente da.. besøk på søndagen blir vel trivelig!
Ønsker dere ei god helg!

mali-mo sa...

Hei! Det var en koselig stue du hadde! Den lyse og litt rosemønstrede stilen er så deilig å se på nå når jeg bare lengter mot vår og sommer, fikk en skikkelig sommerfølelse av sofakroken din!Ønsker deg god helg!

Lille Maison sa...

Så koselig stuekrok du har da :) Lekkert quiltet teppe, jeg er også svak for sånne... Og så heldig du er som har pappa som har snekret så flott vedkasse! Det var ikke verst...! Ha en flott helg! Synnøve :)

Petunia sa...

Høres flott ut å ha huset rent og pent til helgen. jeg skulle hive meg over det etter jobb....men så begynte jeg å blogge og her sitter jeg;) Men det er jo en dag i morgen også da!
Flotte bilder du har lagt ut av hjemmet ditt.
Ha en fin helg!

Turid Mari sa...

Heia :)
Så koseli du har ordna te helg :)

Håpe at du får ei fin feiring og kose dæ masse! :)

Klem fra Turid.

Anki sa...

Hei, og takk for hyggelig hilsen hos meg. Så deilig å nyvasket hus til helgen da, jeg er alltid på etterskudd når det gjelder sånn. Jeg var hjemme fra jobben i går, men dagen ble tilbrakt på sofaen, for jeg har pådratt meg en vond halsbetennelse. Men i dag er alt bedre!
Ønsker dere en fin helg!

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Så koselig med blonder og blomstret stoff! :O)
- og fint med røff kontrast til alt det blomstrete med kassen med ved.
Ha en fin-fin helg!
c",)

Annettenett sa...

Koselig og fint du har det. Kassen funker perfekt som vedkasse også den ja! Ha en fortsatt fin helg:)

EVA AGNES sa...

Det är vackra saker du gör Hulda. Lapptäcket och duken och för att inte tala om puffen.
Ha det nu så bra i helgen och Grattis på födelsedagen på tisdag.
Kramar EvaAgnes

Lilla Blanka sa...

Ojojoj Hulda vad fina saker...den där quilten är underbar!
Och trälådan som din pappa gjort är så fin...
Kramar
Mia

borghild sa...

God kveld til dere! Jeg antar pizzaen er forsvunnet nå, og at dere bare koser dere!!:-)
Gode helgeplaner, spør du meg!! Selv sitter jeg i sofaen foran tv'en med laptop'en i fanget, og med smågodtposen ved siden av:-)
Så koselig du hadde gjort det i sofakroken, gøy å blande noe 'gammelt' og nytt. Og den kassen kan jo brukes til alt, det gjelder bare å komme på det, og veldig god idé med ved..
Ha en fortsatt fin helg!
Klem B:-)

Millas hem sa...

Tack för kommentaren! Blir så glad!
Dina täcken och vovven är så söta!
Kram Camilla

Line sa...

Gratulerer med dagen som var! Koselig stemning i stua di med lin og quilt! Kassen som faren din snekret er så fin, passer like godt inne som ute (¨,)
Ha en fin og vårlig søndag!

Berit sa...

Så koselig du har det. Jeg likte aviskurven veldig godt.

Anonym sa...

Sååå flott vedkasse! Den er jo nesten for fin til det...

Guldkant På Livet sa...

Du är ju så fantastiskt duktig på att sy opch en sån ljuvlig soffhörna, fina kudden och täcken och gullig puff!! Din Pappas vedlåda, så snygg!! Mari.

krinkelkroken sa...

høres ut som en fin og koselig helg:)
vedkassen var utrolig flott!!!
Så fint du hadde gjort det i stuen ,med lekkert teppe og søt løper:)
kos deg på bursdagen på tirsdag!

Magny sa...

Hallo,- skjønne puter i sofaen din!
Og en virkelig dekorativ vedkurv!
Har vært innom bloggen din så mang en gang,- alltid noe vakkert å finne...
Har nettopp opprettet min egen blog,- velkommen innom...
Kos deg godt med gjestene i dag!
Klem, magny

Andrea sa...

Hei hei. Den vedkassen din var kjempe fin, du pynter og står på ser jeg, snart bursdag. Det er jo alltid gøy å ha, mange fine gaver. Jeg er helt enig med deg, Bichon Frisè hunder er det aller beste i hele verden. Så snille, rolige og glad i mennesker og bryr seg om små barn. Også er de så snille å ha med å gjøre. Ha en kjempe fin uke Hulda. Mange klemmer...

Hobbyhuset-Merete sa...

Kjekt med litt forandring..og koseleg vart det iallfall hos deg nå, Hulda! det var jo der før og, altså ;o)
Eg har samme teppet som deg..brukar det oppi ein gammla stol som byrjar å bli slitt på trekket, men den r så god å sitte i så eg har ikkje hjerte til å hive den..kjekt at ein kan ha teppet på begge sider..litt foandring innimellom då og..flott vedkasse du har fått deg ..og duken på bordet er kjempesøt!
Ønsker deg ei flott kommande veke :o)

Lisbeth sa...

Skikkelig koselig hos deg! Synes den vedkassen er nydelig sjarmerende, elsker sånne shabby kasser, like fine inne som ute. Quilt tepper får jeg ikke nok av, gjør alle rom varme på et vis.
Klem

Aina sa...

Det ble kjempefint på stuen din, vårlig og gjennomført. Likte så godt den kassen faren din har snekret til deg, hadde ikke gjort meg noe å byttet ut smijernskassen vår mot en slik nei;-)
Fin puff også, lekkert gardinstoff...mon tro om de har noe lignende enda...
Ønsker deg en fin uke!

Inredningsfanatiker sa...

Åh så mkt vackra bilder du visar! Så lantligt och romantiskt! Kram Petrea
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Tone sa...

Så koselig det ble i stua di, mange fine ting du har. De kassene som pappan din lager er bare supre. Kos deg masse på Tirsdagen, da. Moro med bursdag, og er du heldig får du noe av det du ønsker deg også ;-) klem.

Bo med barn sa...

Høres ut som om du har hatt en flott helg. Kos deg videre! Den er ikke slutt ennå...:)

Hilsen
Lena :))

Marie sa...

Så mycket fint du syr, det ser jättemysigt ut i soffan! Trälådan som din pappa gjort var verkligen jättefin!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Marie sa...

Nydelege bilete frå heimen din Hulda. Her ligg alt til rette for koseleg fødselsdagsfeiring. Håpar du har hatt ei kjekk helg.

Kos deg på tirdag :)

Tove sa...

Fyameg..sååå utrolig flott stue du har!!
klem