lørdag, januar 26Fin oppbevaringI dag har vi vært på en liten bytur, noe som resulterte i noen småkjøp. :) Viser litt av det her i dag. Jeg var også heldig å få pakke fra Molly's Heaven, tusen takk skal du ha! :) Hun hadde sendt meg noen fine kors og en nydelig duftepose med bilde av en engel. Fikk også kopier av monogram fra Beth. Tusen takk til deg også. Gleder meg til å gå i gang med det jeg har planer om. Viser bilder av det jeg skal sy etterhvert som det blir ferdig.


Jeg har hatt disse to eskene stående til pynt under denne stolen. I eskene har jeg servietter. En dag jeg kom hjem fra jobb kjente jeg en ekkel lukt da jeg gikk opp trappa. Jeg så meg rundt i stua, og til min store forskrekkelse lå det en hundebæsj på den rosa eska. Helt ytterst, på kanten hadde Tuva lagt fra seg et aldri så lite visittkort....
Skrekk og gru!
Hunden er vel ikke renslig, tror dere nok. Men, joda, det er hun, og tur får hun før jeg drar på jobb. Men, må man, så må man, om det så er på toppen av ei eske...
Underlig plass å gjøre fra seg, he he..

Jeg gnikket og gnudde på eska, noe som resulterte i at den ble våt, dermed ble papiret som den er trukket med ødelagt. Det var jo så dumt... Den er jo så søt. :) Men, i dag var jeg altså så heldig å finne en prikk lik på salg på den samme butikken. Jeg fortalte hundehistorien til hun som sto bak disken, hun fikk seg en god latter.
En god latter forlenger jo livet, så da så. ;)

Se bare på dette nydelige motivet. :)

Her er den blå som står på toppen.
Mens jeg er i gang med å vise litt oppbevaring får dere se denne kassen som jo har figurert på bloggen utallige ganger. ;) Nå er det Vakre Hjem i den.
Til sommeren kommer den nok ut.
Da må jeg nok olje den godt slik at den tåler det.

Denne matta kjøpte jeg forrige lørdag, da var vi en tur i Narvik. Syns den passa så fint foran kommoden og stolene her.

En detalj fra matta. Liker så godt beige og naturfarger.

Til sist en liten tag jeg laget og sendte med en pakke nylig. Ble den ikke søt? :) Her ser dere også et håndarbeid jeg skal gå i gang med i neste uke. Men, hva det skal være, se det forblir en hemelighet inntil videre.


Ønsker dere en super lørdagskveld. :)
27 kommentarer:

liven sa...

Koselige esker og godt at du fikk tak i en ny da!! merkelige disse dyrene....Våres katt var renslig og gjorde aldri fra seg inne. Men plutselig en dag satte den seg godt til rette og tisset på vesken min. Nå ler jeg av det men jeg lo IKKE da. Ha en fin lørdagskveld hulda:)

Lovise sa...

Hei Hulda.
Kikker innom for å ønske deg ei god helg. De var jammen nydelig de eskene dine. Artig med historien om hunden, jeg kunne nok ha opplevd det samme her hos meg!! Det er ikke lett å holde det en ikke har i hånda, selv ikke for en hund:)
Klem.

Landliv sa...

Har ikke fått med meg hvor du har fått tak i den franske trekassen?!?

Anonym sa...

Takk for hyggeleg helsing hos meg! Dentaggen du laga var kjempefin. Ønsker deg ein fin kveld:0)

Lykke sa...

Hei Hulda.
Jeg har fått pakken fra deg i dag og gjett om jeg ble glad! Tusen takk for de nydelige tingene og kortet som jeg vet at du har laget selv. Det var en presang som var midt i blinken for meg:)
Jeg har laget et lite innlegg om det på bloggen min.

Ha ei fortsatt fin helg:)
Klem fra meg.

Emmeline sa...

Akkurat når jeg har presentert deg som Den franske landstil jenta, ja da viser Hulda frem noen Country inspirerte bokser....
Hehehe
Ja ja de var utrolig fine iallefall, og ikke minst var det flaks at du fikk tak i en ny blå boks! Men hva har du oppi her da?
Så gøy å se kassen din med blader denne gangen, du klarer alltid å bruke tingene dine til så mye forskjellig.--- Ikke verst, god helg til deg også!!

Anne-Berit sa...

Ja,de dyra,de dyra,fant vel den fineste plassen da vet du,å gjøre fra seg på.Synd med den fine eska,for de var virkelig kjempeflotte de eskene dine.Godt at du fant en ny.Flott den kassen din også.Håper du får en fin søndag:)

Marie sa...

Stakkar Tuva. Er ikkje greit når ein er åleine heime og ein berre MÅ. Du var heldig som fann lik eske. Eskene er nydelege! Stolen dei står under er også vakker!

God helg! KLEM :)

Anna Lisa sa...

Huff sjønner godt at du vr fortvilt over esken. Den var nydelig. Ha en flott søndag. Klem

Ida sa...

Søte esker. :) Det er bra at du tilgir Tuva så lett. ;) Må man, så må man. Hehe. Og ekstra kjekt var det jo at du fant en ny i butikken.
Super søndag til deg! :)

Lene sa...

Hehehe... Bare ordet hemmelighet er det dummeste man kan si til meg. Hehe, alltid så fryktelig nysgjerrig. Men da er det jo bare å snoke innom her, så får man svar etterhvert.

Søt liten hundebæsjhistorie, ja, hihi.. Men duuu, så heldig du var å fikk tak i en maken. Kjempesøt var den, så jeg skjønner deu ble glad :)

Ha en finfin søndag, Hulda :)
Hils ArntHåvard og hundene :)

Anonym sa...

De eskene var jo ett funn, synd at jeg aldri kommer over sånt.

Joda hunder finner ut hvor de kan legge visittkortene igjen ja. Leste en eller annen plass at hunder finner frem til forhøyninger for å gjøre fra seg, fordi da sprer de sine dufter bedre. Sånn at vis det kommer andre hunder så skal de kjenne duften med en gang. Vår hann hund gjorde det stadig vekk, opp på store stubber og små trær.Så det var vel det din hund tenkte, her er en unik mulighet til og få spredd mine dufter.:))
Kjempefin tag du laget!

Randi

http://blogg.hobbyboden.com/randi

Lindas Hus.. sa...

Hei Hulda! Flotte esker du har,sarte fine var de.Er spent på nesre ukes prosjekt.Ser ut tilå bli noe med blomster...
Ha en fin uke.Hilsen Linda :))

Lillian sa...

Jeg scrolla og scrolla, men fant ikke et eneste bilde av lille Tuva... Hun hadde gjort seg som motiv hun! :)

Tone sa...

Virkelig vakre esker det der. Godt at du fant en ny. Historien minner meg litt om hunden vi hadde en gang. Når han skulle gjøre fra seg ute, gjorde han det ofte oppå en høy stein eller lignende, og det så unektelig litt komisk ut...Skal bli spennende å følge det hemmelige prosjektet ditt, stoffet var ihvertfall kjempefint. Ha en fin uke, klem :-)

Home sweet home. sa...

Hei:)
Du e kjempe flinke å lage kort, må kikke litt å sjå om ej kansje kjøpe et en dag:) Ha en flott søndag:)

Anita sa...

Kjære Hulda!! Jeg er ofte innom bloggen din, men har sett at du har en store tilhengerskare og har derfor tenkt at du ikke har "tid til lille meg*ler* og har derfor ikke kommentert noe!! Flott blogg har du! KOmmer gjerne tilbake, med m\kommentar!!
KLem fra Anita

Anita sa...

Linker deg også jeg!! Vet jo selv at selvom jeg får mange kommentarer på¨et innlegg, så er det kos med hver og en!!
Ha en flott uke!!

MiaMaria sa...

Hejsan!
Ja, tänk att de gillar dödskallar......

Och vilka vackra askar.....
Och vad fin lådan är som du har tidningarna i ....super!

Ha´det så gott!
Miamaria

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Hei du!

Ska swi den voffsen vet å gjøre fra seg på "vakre steder" , er man en pen dame så bør man vel det !!
Nydelig eske var det iallefall så det var fint at du fikk tak i en ny !!

elin1976 sa...

Her var det jammem mange flotte bilder i kveld, Hulda.
Eskene elsker jeg men det var en merkelig plass å dri..på. Men så skjønner jeg meg ikke alltid på Dina heller. Hun finner på mye rart men holde seg det kan hun.
Kassen er nesten helt lik min bare på min står det BOSTON på. Stempla det på med vanlig akrylmaling. Kasssen fant jeg på en bruktbutikk. Å den inneholder vakre hjem...he he
Tagsene dine er alltid fine. Godt at jeg har deg for her er du inspirator nr.1 når det gjelder liksom litt sånne franske landlige kort og tags. Ingen over ingen ved siden av. Ha en fin kveld. Masse klemmer fra Elin:O)

Karna sa...

Veldig flotte esker, bra du fikk tak i en ny en.....Har noen "ulykker" her jeg også av og til....Slik er det vel med disse 4 bente, vil markere seg litt....

Ha en fin uke!

Donna D sa...

hei hei

Så kreativ Tuva var, imponerende å klare å gjøre det på toppen av esken, he he.

Blir spennende å se hva du lager, blomsterstoffet var i hvertfall veldig søtt:)

Ha ei fin uke

Flower Power sa...

Så synd ikke stoffene rakk hjem til deg før helga.Håper postmannen finner ut av det med postnummeret.

Nydelig sted den firbente gjorde fra seg på! Hunden har nok estetisk sans, den vil ikke nedlate seg til å gjøre fra seg på et vanlig gulv....hehe. Bra du fikk fatt i en ny, det var jo flaks at de i tillegg var på salg:)

Er spent på hva du skal lage av de lekre rosebitene du viser.....Tagen var nydelig også.....:)

Lisbeth sa...

Måtte le litt for meg selv, vi har også gått og kjent på en uggen lukt,tror du ikke katten hadde lagt fra seg et lite visittkort oppi en bastkurv, hele kurven gikk i søppelet, barnene har nok ikke tatt signlet om at nå vil pus ut, og det med en gang!!!, gjett om mor har innprentet at når pus går til døren skal pus ut! Nydelig tag og herlige esker!
Klem fra Lisbeth

Guldkant På Livet sa...

Hi, hi Tuva gillade nog inte den rosa asken och tänkte att den passar utmärkt som toalett!! Rosa och kvinnlig: ) Vilken tur att du fann en exakt likadan ask då! Din bruna trälåda gillar jag, jättefint att ha tidningar i och den mattan du köpt var snygg. Verkligt snygg tag du har gjort, ser köpt ut, mycket vacker!!! Mari.

En Doft Av Danmark sa...

Wow....trälådan är ljuvlig...Vill ha ;o)

Kram
Dorthe