fredag, januar 18Detaljer fra et skap


I dag skal jeg vise noen bilder fra et skap som henger i stua. I dette skapet hadde jeg "hjertetapet" til jul. Nå er alt av julestemning borte, og skapet har fått inspirasjon og ideer fra boka "Franske Stemninger på nordisk vis". Jeg er helt hekta, det må jeg bare si. :) En herlig stil, med innslag av det lyse, hvite, samtidig som det rustikke og brukte balanserer det hele.

Må også oppklare en liten ting. Veska i forrige innlegg er ikke det de to som vant konkurransen får. Denne er til salgs i butikken min.
En gammel madonnafigur som jeg fant på et loppemarked i høst, to lysestaker i fattigmannssølv og et gammelt brev danner en fin gruppe. :)
Hvite mugger, en liten figur og en olivengren.
Den største mugga kommer fra en bruktbutikk. Merket er Figgjo. Syns den er så enkel og fin. Til jul hadde jeg en grangren sammen med de hvite lysene. Et rød og hvitrutet bånd var knytt rundt mugga. Det er artig å gjøre små forandringer etter årstid og sesong. Om sommeren har jeg ofte blomster i mugga. Lilla syriner er favoritten i denne. :)

En vakker lysestake med prismepynt sammen med en søt vase fra House Doctor. Denne fyller jeg ofte med blomster vår og sommer. Å, herlige sommer! Nå begynner jeg å glede meg. :)

En hvit krukke med ornamenter og en fugl som ser gammel ut. Men, den er ganske så nyinnkjøpt. :) Fikk tak i den i fjor vår. Den kommer forøvrig fra Husbruket/Hverdagsliv, link finnes i linklisten min.

Dører på klem..
Jeg titter ofte inn her når jeg går forbi. Som et titteskap, som Mari, i Guldkant på livet, snakket om tidligere denne uka.
Nå er det helg! Jeg skal kose meg med Dalziel og Pascoe ganske snart. :)
Vi har tent opp i ovnen, det er varmt og koselig i stua i kveld.

Ønsker dere alle ei god helg!30 kommentarer:

Tonje sa...

hei Hulda!
Så flott du har dekorert i titteskapet ditt=)
Var mange vakre gjenstander der. Håper du får en flott helg!

elin1976 sa...

Fuglen er nydelig. Kan jeg spørre om hvor du fikk fatt på en slik? Jeg er så glad i fugler og denne er jo så flott at den kan stå fremme hele året. Min nyinkjøpte sia due har mistet nebbet og jeg må si det sliik at den er ikke fullt så sjarmerende uten nebb. Så nå ligger den i en skuff og jeg går til stadighet rundt å leter etter nebber.
Ønsker deg en fin kveld. Jeg skal sy noen vår puter til tv stua. Masse gode klemmer fra Elin:O)

mona sa...

Tror jeg må investere i denne boka altså.....jeg er vel den eneste i bloggverdenen,som ikke har den !! Det ble skikkelig fint i skapet ditt,koselig som du sier,at man ofte ser inni,når man går forbi..det samme gjør jeg ,med JYSK-hylla mi....skulle så gjerne hatt flere "utstillings-steder",men plass er jo som kjent,mangelvare.......og ja,det er min skyld....!! Kan jo nevne at jeg var på loppis idag,og der ble det gjort et kupp....bilder kommer snart,for "detta har jeg venta på så lenge,ja så lenge"......huff,hvor skal dette ende....NÅ MÅ MAN FINNE ET BILLIG,TOMT OG GAMMELT HUS,umiddelbart.....samler jo på meg alt,skulle tro jeg eide iallefall to tomme hus,allerede...!! Ja,ja.....det går nok bra,du får kose deg med dine,i den gode,varme stua :)

Lindas Hus.. sa...

Hei Hulda!Ååå,så masse fint i skapet ditt.Morro å få nye ting,men jeg synes det et ekstra stas med ting som er gammelt og har sjarm.God helg til deg! Hilsen Linda :))

Olstad sa...

Så utrolig flott det var i skapet ditt. Boken franske stemninger på nordisk vis er en god inspirasjon men jeg har gjort en tabbe jeg har begynt å avdekke et golv som skal bli slik gammelt franskt golv men for en jobb.. Ja ja en skal jo lide for skjønnheten eller hva det heter.

Hulda sa...

Elin: fuglen har jeg kjøpt fra Husbruket/Hverdagsliv, du finner linken under butikker, men er ikke sikkert de har den fortsatt. Har forresten skrevet at jeg kjøpte den der. ;)

Karoline sa...

koselige og flotte bilder fra skapet ditt. masse flotte skatter der!!!
ville ønske god helg til deg!!!
klem fra Karoline

My little footprints sa...

Hei!
Ja denne stilen liker jeg virkelig, så flott du har satt det opp og så mange fine ting du har. Jeg håper å få kjøpt inn en del til meg selv snart, men det kommer vel etterhvert. Man kan jo ikke kjøpe alle ting på en gang!
Ønsker deg en aldeles nydelig helg!
Klem fra Beth

Lilla Blanka sa...

Men Hulda vilken fantastiskt skåp...underbara saker..!
Kram o ha en bra weekend,
Mia

Karin A sa...

Så många fina saker du visar! Härligt skåp. Ha en fin helg! Kram Karin

Tone sa...

Så vakre bilder, du har virkelig mange vakre ting. Jeg likte i likhet med Elin fuglen spesielt godt. Ha en herlig lørdag, Hulda. Klem :-)

Ida sa...

Vakre stemninger og ett flott skap. :)
Ønsker deg ei god helg Hulda! :)

Anne-Berit sa...

Hei,og takk for hilsen til meg,og Titti,så fint du har laget det i skapet ditt,likte de muggene du har i skapet,kjempesøte,og flott fuggel.Skikkelig god fredagsstemning hos deg,håper resten av helga di blir like fin,klem fra meg:o)

Mita`s hjørne sa...

Flotte stemningsfulle bilder hos deg...

Ha en koselig helg...

Koselig koselig sa...

God helg til deg også Hulda. Håper dere koser dere masse :)

Marie sa...

Takk for kikken inn i eit skap med nydelege fine ting!

God helg til deg også :)

elisabethj sa...

Nyyyyyyyydelge bilder kjære venn....

Ha en deilig helg...

Elisabethklem

M&Co sa...

UTrolig lekkert! Den fuglen din forelsket jeg meg i!!

Lynetmor sa...

Hei, så mye fint du viser fra skapet ditt :-) Ønsker deg en fortsatt fin helg.

Lisbeth sa...

Elsker å se i andres skap,sånn på lovlig vis altså, så mye lekkert du har!! Nettopp ferdig med den hersens tapeten, glemte rent hvor tidkrevende slikt er når man må ta hensyn til lister og krinkelkroker, jaja skal prøve å få med meg resten av Med hjartet på rette staden, så får jeg følelsen av litt lørdagskveld jeg og!
Ps, ikke noe kort nei, tapeten lett henslengt på sengen med pynteputer rundt,;o))))))
Klem fra Lisbeth

Marie sa...

Så mycket fint du har i skåpet! Ett riktigt tittskåp!

Kram Marie

liven sa...

Så fint du hadde pyntet i skapet ditt. Der fikk jeg inspirasjon til mitt skap. Kan se for meg lilla syriner i muggen din ja....nydelig!!!!

Donna D sa...

heisan

Skapet ditt er nydelig innredet, du har virkelig fanget den franske landstilen.

Ha en kjempefin søndag:)

Berit sa...

Nydelig som alltid!!
Du er virkelig dyktig å få det til!

En annen ting: jeg får ikke linket deg!
Er det noe spesielt?
Har prøvd SÅ mange ganger, men når jeg da skal inn til deg kommer jeg alltid til en islansk. Så jeg må alltid gå inn via andre....
Ha en fin søndag.

Berit sa...

Jippi, nå har det ordnet seg!
Har skrevet feil hele tiden, manglet en L, det kan bli skummelt, for det har jeg gjort en gang før på et annet navn, og stakkars Marie fikk sjokk!!
Da ble det fart å ordne opp i "sysakene". Svarer og sjekke en ekstra gang....hehe.

Lene sa...

Aldeles nydelig titteskap, Hulda. Behagelig, fredfult og vakkert. Det forresten tanker jeg alltid har når jeg titter innom her: Behagelig, fredfult og vakkert :)

Ha en herlig søndag :)

Moderncountry sa...

For et vakkert dekorert skap Hulda!
De muggene skulle gladelig fått en plass her hos meg og, Samt fuglen din synes jeg var sååå vakker. Så en hønelignedes fugl fra "Comptoir de Famille" i helga som var, men jeg var ikke helt sikker om jeg skulle ta den med hjem. Leter egentlig etter en spurv jeg da. Fine detaljer!

Huset i Hagen sa...

Jeg også likte spes. fuglen veldig godt. Ha en fin søndagskveld! :0)

Guldkant På Livet sa...

Oj, ett inlägg jag missat! Så mycket vackert!! Och fint tittskåp, tack för att du nämner mej, jag blir så glad!! Underbara ting och madonnan, sååå vacker!! Mari.

Hulda sa...

Takk alle sammen, for koselige og søte kommentarer. :) Ha ei fin ny uke!