onsdag, januar 30Dagbok med new look
og vinduskreasjonerJeg har gjort noen små ting nylig, mens jeg venter på at jeg kan gå i gang med å gi badet new look. :) Siden vi leier, vil jeg ikke legge for mye i det, vi skal male skap og lister, og jeg skal forandre interiøret totalt. Har allerede gått til innkjøp av noen hvite kurver og en herlig hvit badematte. Nye håndklær, gardiner og forheng skal det også bli. :) Men, alt dette skal dere få se når rommet er ferdig. Skal begynne neste uke når Arnt Håvard er hjemme igjen.


Først i dag skal dere få se dagboka mi. Jeg har laget en søt forside til den. Ble så lei av den røde permen, så da måtte jeg til med saks og papir og lime sammen noe fint. :) Jeg har, som på kortene jeg lager, brukt dataprogram til å redigere til slutt.

Noen detaljer fra bildet.

I dag skal dere også få se vinduet mitt i stua. Jeg gjorde det enkelt og "rent" her etter jula. Her er bare noen få ting, for øyeblikket, men tenker nok at det kommer noen små bilder i klipsene etterhvert.

Dette nydelige bildet fikk jeg av Anniche til jul.

Dette kortet passer godt på andre siden av hylla sammen med den hvite lysestaken.


Har også hengt opp noen hjerter og en olivenkvist.


Nå venter jeg på at Arnt Håvard skal komme hjem, i overmorgen er han tilbake. Det er rart med det, selvom det ikke er mange dagene vi har vært fra hverandre, så savner man den andre masse. :)


Kos dere i kveld! :)
32 kommentarer:

Inger Marie sa...

Så flott du har pynta og framsiden på dagboken ble jo utrolig flott.

Klem fra Inger Marie

Virre sa...

Ja, det er egentlig rart hvor fort man savner hverandre. Men så gjør det jo så ekstra godt når man treffes igjen da :) Det er så deilig når jula er over å bare rydde bort alt og tone ned hele stua. Blir spennende å se hvordan det blir på badet etter at du har svingt tryllestaven din der inne!

Berit sa...

Så mye fint du har laget nå igjen. Dagboken var helt nydelig, ja alt du viser.

Det er godt å savne den man er glad i, da er det så fantastisk når han kommer hjem. Har godt av det å være litt fra herandre av og til, og kjenne på savnet litt. Vi tar hverandre litt for ofte som selvfølge tror jeg...
Ha en fin kveld iallefall mens du venter.

Timotei sa...

En fin måte å fornye dagboka på! God ide!
Klart du savner mannen din. Jeg har mannen min og eldstesønnen i England i disse dager. Gleder meg til å få dem hjem igjen jeg også.

Lovise sa...

Jeg likte den dagboka di, den ble veldig personlig.
Artig å gjøre noe med de tingene man bruker hver dag. Pynte litt på hverdagen, det gjør det koselig:)
Nyt livet, Hulda.

mona sa...

Tusen takk for ordene du la igjen hos meg !! Så du skal til med ekstrem forvandlig på badet ? Ja,det er litt vanskelig når man leier,det er helt sant. Jeg har sååååå lyst å male vårt,som er ubehandlet panel,akkurat som HELE leiligheten,grrr.....blir aldri lyst nok,uansett hva vi gjør. Blir spennende å se hos deg,men jeg tviler jo ikke et sekund på at det blir bra,bare for å si det !!! Dagboken din ble jo så søt,skulle nesten tatt et datakurs hos deg,når jeg ser hva du presterer.....! Liker også godt det vinduet ditt,er så koselig at pappaen din har lagd det,syns jeg :) Og du pynter det så fint.... Jeg har lyst å lage noe lignende,som jeg kan ha ute på verandaen,av all rekveden jeg har,tror det kunne blitt litt stilig ! Praktisk til å henge ting på.... Nei,nå skal jeg i seng,du får kose deg,så blir det nok SÅ BRA når din kjære kommer hjem,kjenner meg veldig igjen,man blir jo så avhengige av hverandre....men det er jo litt bra,er det ikke ? -klem fra meg :)

Anne-Berit sa...

Fin dagbok,blir noe helt annet med pynt på.Vinduet ditt var koselig,nydelige bilder.Ha en fin dag:)

Ida sa...

Flott dagbok med ett personlig preg. :)
Gjetter på at du samler gode minner der også, slik som på bloggen din. :)
Ikke lenge til ett gjensyn nå. ;)
Jeg mener at det er sunt å være litt fra hverandre innimellom. Man kan oppdage mye gjennom det å savne noen man er glad i.
Fin fin torsdag til deg Hulda! :)

EVA AGNES sa...

Dagboken har du gjort underbart vacker. Och det måste bli mycket roligare att ha den liggande framme.
Du tackar för idén med kudden hos mig och jag tackar dig för idén med dagboken.
Kramar Eva Agnes

elin1976 sa...

Å nå gleder jeg meg veldig til at dere skal gå igang med badet. Jeg trenger nemlig litt inspirasjon til mitt:O)
Hadde jeg hatt tid skulle jeg også skrevet dagbok men det får holde med bloggen og kalenderen på mobilen. he he. Ønsker deg en fin dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Randi sa...

Så tøft det var med det vinduet!!
Utrolig stilig den permen. Skal virkelig se om jeg kan få laget noen kort jeg også. Takk for tipsene du kommer med. Jeg kommer nok ikke til å lage i så stor stil som deg. Men hyggelig og lage kortene man skal gi bort selv.

Ha en flotters dag!!

Flower Power sa...

Hei Hulda!
Så nydelig dagboken din ble, den må jo nesten ligge framme så den kan beundres.....:)Vinduet ditt i stua ble så fint pyntet også, det er deilig å flytte litt rundt på ting, det er ikke mye som skal til for å få en oppfriskning.

Vi prøver å spore pakken din Hulda....posten må da kunne få den fram til deg selv om du skrev ett siffer feil. Vi undersøker hos posten nå.......

Ha en fin dag:)

Emmeline sa...

Det er ingen tvil om at Arnt Håvard er den store darlingen din iallefall Hulda, han får jo både hilsen på hvit stein og ikke minst får han koselig omtale.. Sikkert i den fine dagboken din også! Ser at jeg har fått samme type bilde pluss kort av Anniche som du har. Knallfine ting på vindushyllen din:)
Her er det et elendig vær og dagen har vært så som så, men litt etter litt blir det vel bedre vil jeg tro? Ha en fin kveld og en god helg når du kommer til helgen i morgen. Hils Darlingen:)

Hobbyhuset-Merete sa...

kjempefin dagbok med personleg preg.. det vinduet ditt er bare såå flott og eg blir aldri lei av det! spennande å sjå kva for pynt du har på det for kvar gong ;o) ha ein fin torsdag, Hulda!! bare 1 dag igjen nå, så kjem mannen heim!!!

~ Skorpion ~ sa...

Så flott dagbok, nydelig motiv! Og mange flotte stilleben i huset!! :)

Du er herved utfordret av meg :) Du kan sjekke i min blogg hva det går ut på!

(Slik lyder utfordringen: Link til den som har utfordret deg. Fortell 7 sannheter om deg selv. Utfordre 7 personer. Legg igjen beskjed hos de du har utfordret)

Klem, Eli Kristin

Butterfly sa...

Hei, hei

Dagboken din ble kjemepfin!! Hvordan kan man unngå å bli inspirert........ :o)
Skjønner hva du mener med å være fra hverandre...... Liker ikke å måtte være uten, selv bare for noen få dager!!

Ha en riktig god kveld

Den Savnede sa...

Hei

Her kommer en liten hilsen fra den savnede.

Tenkte bare å si at du ikke er den eneste som savner.....

Hilsen den savnede Arnt Håvard

Marie sa...

Dagboken blev så fin, du är så kreativ! Vad vackert du har arrangerat i fönstret, många fina detaljer!

Kram Marie

Anna Lisa sa...

Mykje fint på bloggen din som vanlig:) Og masse fint du har fått stillt ut. Daboken var sjønn. Du er virkelig flink til å få til slike koselige saker og ting. Ha en fin kveld. Klem

Hespe sa...

Så flott dagboka di ble! Og så likte jeg "vinduet" ditt så godt, det kunne jeg ha tenkt meg :-)

Ha en fortsatt fin dag og en herlig helg når så langt kommer :-)

min sin lille tue sa...

Hei på deg:)
Så flott den dagboka ble, og jeg har jo sett kortene dine også. Det der har du dreisen på:)
Ønsker deg ei god helg.

Petunia sa...

Kjempeflott!
God helg til deg!

Sublim Design sa...

Jag visste inte riktigt om jag hamnat rätt:)
Så fint du gjort här på bloggen din!
Du gjorde helt rätt i att förvandla din bok med inspirerande bilder och text.
Ha, en trevlig helg
/S

Annemariesquilt sa...

Hei Hulda. Jeg er god venn med Lindashus. Fikk snusen i mørlefsene dine fra henne. Håper ikke du gjør noe av at jeg laget de og lagt de ut på min blogg sammen med din oppskrift.
Tusen takk for at du så snill å dele med oss andre bloggere....

En Doft Av Danmark sa...

Åååhhh så fin din dagbok är! Måste vara ett rent nöje att skriva i den :o)

Kram
Dorthe

Olstad sa...

Åhh så hyggelig dagbok du har og så mye annet fint du viser. Lykke til med baderoms ansiktsløfningen. Det hadde vært noe for meg også. Jeg tenker å ta en liten innkjøpsrunde i morgen etter nye kurver osv. Kunne jo hjelpe litt.

Annemariesquilt sa...

Sorry!
Klem fra Anne Marie

Fru A sa...

Åhh vilken tjusig bok!

Lille Maison sa...

Hei hei, takk for koselig kommentar hos meg :) Så mye fint du lager, og nydelige blonder og monogram under her... Får veldig lyst til å prøve det selv, men har tenkt at det sikkert er veldig vanskelig. Vakkert er det i hvert fall :) Ha en fortsatt fin helg! Synnøve

Guldkant På Livet sa...

Oj så duktig du är, vilken framsida på dagboken, så fin!!! Helt unik. Och vackra madonnor och där en liten olivkvist från mitt olivträd! : ) Ha en fortsatt skön helg! Mari.

Mita`s hjørne sa...

Nydelg dagbok...og koselige bilder hos deg...
Spennende med oppussing av badet, blir morro å se hvordan det blir...

Ha en koselig helg...

Lisbeth sa...

Sååå mange skjønne bilder, og boken ble nydelig! Gleder meg til å se hva du finner på av nydelige kreasjoner på badet! Ha en nydelig helg!
Klem fra Lisbeth