tirsdag, januar 15Bloggbursdag og pakke


I dag, 15. januar 2008, har jeg vært blogger i 2 år. :) Helt utrolig så fort tida går! Den gamle bloggen min viser at jeg skrev mitt første blogginnlegg 15. januar 2006. Da var jeg rimelig ny i gamet. :o)
Etterhvert som jeg har blogga, har jeg lært mye om fotografering; lys og skygge virkning på bildene, fine vinkler å ta bilder fra, og lignende. Blogginga er utrolig lærerikt, faktisk bare mer, dag for dag. :) Vi er en fin gjeng som lærer mye av hverandre, og som inspirerer hverandre både innen håndarbeid og interiør. :) Det er også veldig artig å se hvor mange som er begynt å blogge i løpet av disse to årene.

Bloggere er veldig hjelpsomme, dere skal få se en flott stoffpakke jeg fikk fra Lisbeth for noen dager siden. :=)


Her er et lite kort til alle mine medbloggere! :)
Siden jeg har "bloggbursdag" vil jeg gi to av dere som skriver kommentar under dette innlegget en liten overraskelse. :) Jeg trekker ut de to heldige når jeg skal lage nytt innlegg.

Her er pakken jeg fikk fra Lisbeth, flott innpakket. Et nydelig kort fulgte med. Det har hun laget selv.
Lisbeth fortalte at hun ryddet i et skap, og hadde masse Laura Ashley stoffrester liggende. Hun spurte om jeg ville ha de. Det ville jeg jo, selvfølgelig. :)


Her var det mange fine stoffer, i herlige vårlige farger. :)

Gleder meg til å bruke noen av disse stoffene neste gang jeg skal sy noe til meg selv. Har tenkt litt på en duk til kjøkkenbordet, mulig jeg får gjort det en dag.

Ruter, striper og blomstrete stoff passer så fint sammen.

Det kan nok bli mye fint av dette. :)

Tusen takk skal du ha, Lisbeth! :)

41 kommentarer:

Virre sa...

Tenk at det er gått to år allerede. Jeg har fulgt deg fra dag en og håper du fortsetter i mange mange år framover. Vi begynte omtrent samtidig å blogge vi da :) For en kjempe pakke du fikk da, det var mange fine sommerlige stoffer i den haugen! Det kommer nok til å bli tryllet fram mange fine saker utover våren tenker jeg :)

Lilla Blanka sa...

Grattis på 2-års-dagen!!!
Åh vad fint paket du har fått av Lisbeth, jättefina tyger...!
Ja det är så roligt att blogga tycker jag också, jag har bara hållt på i 4 månader än, men hoppas att jag fortsätter lika länge som du :)
En överraskning? Det är ju DU som skall ha överaskningar nu när du har Blogg-födelsedag :) Men jag är självklart jättegärna med om jag får.
Stor kram
Mia

EVA AGNES sa...

Grattis till tvåårsdagen kära Hulda. Måtte du vara kvar i bloggvärlden länge ännu.
Och vilken fin gåva från Lisbeth.
Tänk vad du kan göra med så fina Laura Ashley-tyger.
Kramar i massor
Eva Agnes

Vivian sa...

Gratulerer med bursdag, din blogg var den første jeg kom over, da åpnet det seg en ny verden for meg, tenk så mange som liker det samme som meg?? Tenker du tryller fram mye fint av de lekre stoffene, Hulda!

Alex sa...

Heia og takk for kommentar . I to år :) Gratulerer så mye med bloggbursdag. Jeg håper jeg blir en flink blogger...og lærer masse. Tar i mot alle gode råd :) Jeg har holdt på kun i 2 dager....så har visst mye å se fram til !
Måtte vi alle fortsette å blogge i mange år. Og kos deg med stoffene :)....hørtes krimminelt ut ;)

lillemy sa...

Gratulerer med 2 års dag som blogger! Jeg har vært blogger i litt over ett år nå! Og ja det er helt sant at man lærer mye av det!

Flotte stoffer du har fått tak i da! Gleder meg til å se hva du skal lage av dem!

Ha en flott kveld hulda!

Shyme sa...

Grattis på 2-årsdagen! Det är alltid trevligt att titta in i din blogg. Vilket härligt paket du fick!

mona sa...

Gratulerer så mye med blogg-bursdagen !! Og du,så heldig du var som fikk pakke,likte veldig godt det rosa,småblomstrete tøyet,på det siste bildet ! Gleder meg masse til å se hva du og symaskinen lager ut av dette :) Kos deg,og ha en fin kveld ;)

Marie sa...

Grattis på 2-årsdagen! Det är alltid lika roligt att titta in här på din sida. Vilka fina tyger du fått av Lisbeth, vad snällt av henne! Spännande att se vad du ska använda dem till.

Ha en trevlig kväll!
Kram Marie

Emmeline sa...

For en flott gave, lekre lekre stoffer og du som er en dreven sydame kommer til å lage knallfine ting det vet jeg:)
Gratulerer med 2 års bloggdag Hulda. To år er jammen kjempelenge--jeg nærmer meg mitt ett års jubileum og syns mange ganger at jeg har holdt på med dette en evighet... ER helt enig med deg, det er kjempekjekt å blogge--og så lærer man masse om fotografering og styling. Inspirerende er det også, får tusen impulser fra alle kanter. Jeg er jo i gang med HEKLING??? Hvem hadde trodd det for noen måneder siden?? Kun på grunn av bloggimpulser faktisk:)
Du må kose deg på jubileumsdagen og gratulerer atter en gang.

Butterfly sa...

Gratulerer så mye med 2 års dagen!!! Det er som du sier noe nytt å lære hele tiden når man blogger. Ikke minst alle gode ideer og all inspirasjon det er å hente i bloglandet. Dette er et godt sted å være!! Du var dessuten veldig heldig med de stoffene du fikk!! Ypperlig til et vårteppe e.l
:o)

Ha en kjempefin uke!!

Kine sa...

Gratulerer som 2 åring i bloggeverden!Må si at du har en kjempefin blogg her da,og SÅ mye lekkert!!!!En inspirerende blogg:)

Lisbeth sa...

Næmmen Hulda da ,at du skulle bli SÅ glad...blir helt rørt jeg, der ser man, den største gleden en kan ha er å gjøre andre glad ;o))))))))
Og gratulerer så mye med 2-års dagen, har noen dager igjen før bloggen min når en såpass anstendig alder!
Stooor bursdagsklem fra Lisbeth

Huset i Hagen sa...

Gratulerer med 2 år med blogging! Du er jo så flink å oppdatere og viser sååå mye fint som du lager. Og etter disse kjempefine stoffene du fikk, tryller du nok også fram noe vakkert ut av dette. :0)

Marie sa...

Gratulerer med toårsdag! Nydelege bilete av pakke og stoff! Innlegget under med st. Paulia-ane var også vakkert!

Ha ein god kveld og ein fin onsdag :)

Lindas Hus.. sa...

Hei Hulda!
Gratulerer med "bloggbursta".
Skal si du var heldig med gaven fra Lisbeth.Det er morro å blande blomster/ruter osv. Har en UFO liggene med blomster og ruter,det skal bli sommerduk...Lykke til.
Ha det bra.Hilsen Linda :)

Moderncountry sa...

Gratulerer så mye Hulda! Jøsses, visste ikke at du hadde holdt på så lenge. Kjempemoro selvfølgelig!!
Du fikk ikke kake? Ler..

For en deilig stabbel med vårlige stoffer, vakre farger!
Har kjøpt nye jeg og, og driver og lager til noen nye ting til Aina`s Charm. Skal bli spennende å se hvilken respons det blir på det.

Ha en fortsatt fin uke og kos deg i kveld. Klem

Lena sa...

Gratulerer så mye med bursdagen:) Nydelig blogg du har, alltid like koselig å kikke inn til deg;)

Karoline sa...

gratulerer med 2 års blogg bursdag. glad du er i bloggverden, du er så kreativ og flink, atte!!!
flotte stoffer, og så pent inpakket da!!!
takk for hyggelig hilsen på blogn min.
ha en fin dag og uke videre.
klem fra Karoline

Jorunn sa...

Gratulerer så mye med toårsdagen!
Du, som bidrar så mye i blogglandia, med fine bilder, herlige ideer, flotte blomster hele sommeren, nydelig håndarbeide, DU skulle hatt kort og kake og masse blomster fra oss som besøker deg synes jeg! Tusen takk Hulda! Og måtte du blogge inn i evigheten! Klems

Ingrid sa...

Gratulerer med bloggbursdagen! Min blogg har toårsdag om fem dager faktisk.. vi starta jo cirka samtidig. Husker godt den tida vi var ferske og ikke hadde så mange som skrev kommentarer hos oss ennå. Nå har du jo bygget opp en kjempefin blogg som har mange trofaste lesere! :) Gleder meg til å følge deg videre!

Mia sa...

Gratulerer sååå masse med bloggbursdag! Tenk at du har to-års dag idag! Sååå fantastisk, for det er jo ikke så mange av oss som har hold på så lenge. Og at du er "still going strong", full av energi og idér er bare helt fantastisk. Og alltid koselige kommentarer å dele ut til oss andre. Jeg gleder meg til maaaange flotte innlegg fra deg i framtiden også.

Så heldig du er som har fått så mange flotte LA-stoffer også! Det var da veldig snillt av Lisbeth.

Berit sa...

Hei Hulda!!! Gratulerer med to-årsdagen din!!! Du som er så flink til å blogge har all grunn til å feire!!!Har vært stille i fra meg siden april, men nå håper jeg at det blir mer fræs over blogginga mi!!! Men har vært innom sia di selv om jeg ikke har blogget selv. Blogget faktisk i kveld for første gang siden 26.april!! Trudde faktisk ikke det var så lenge siden jeg hadde blogget. Ha en fin dag (når du leser dette i morgen) Hilsen Berit!

Lene sa...

oi så spennende :o)
sant t blogging e lærerikt, og veeldig vanedannende ;o)
lykke t me di to neste åran, og alle ettr der igjen :o)

nabbmo sa...

Gratulerer med dagen Hulda!
Og takk for at du fikk meg til å bli kreativ og drive med håndarbeide igjen!

Ønsker deg masse lykke til videre, og håper du fortsetter blogginga i maaange år til!

Klem, klem fra Hege!

elin1976 sa...

Har sjekka hennes blogg og den er kjempefin. Må inn å titte etterpå.
Grattis med to år. Det har eh....er en sann ære å få ha blitt kjent med deg. Synes alltid du er så positiv og det smitter på oss andre bloggere.
Gleder meg til å følge deg videre i mange mange på.....tre ganger hurra for Hulda. HURRA HURRA HURRA

Lovise sa...

Hei og hå og gratulerer med dagen. Du snakker om at du har fått fin pakke altså. Det gjør du nok mye fint ut av regner jeg med.
Når jeg blar bakover i bloggen din, ser jeg at du har utviklet deg mye gjennom disse to årene. Du har vært kjempeflink, Hulda.

HARMONI sa...

Nydelige stoffer du har fått! Det er selvfølgelig alltid inspirerende å ta en titt innom bloggen din. Har noen sider jeg er innom daglig, og din er en av dem!
Gleder meg til å se hva du finner på å bruke disse stoffene til!

Mita`s hjørne sa...

Gratulerer så masse med 2-årsdagen... Så lenge dette er morro så holder man jo på også... og det er jo sant som du sier - bildene er blitt bedre - jeg har iallefall lært masse om lys og skygge i bilder... sletta min første blogg - noe jeg angrer på, hadde vært morro å samenligne før og nå...
Utrolig mange flotte stoffer du har fått - skal bli morro å se hva du tryller fram...

Ha en koselig dag...

Lykke sa...

Gratulerer med 2-årsdag!
Takk for mye inspirasjon og hyggelige kommentarer.

Bloggen din var en av de første jeg kom over da jeg selv begynte å orientere meg i interiørbloggeverdenen og jeg setter stor pris på de mange vakre bildene du viser:)

Ha en kjempefin dag:)

Marte sa...

Gratulerer med to års dagen!! Jeg er jo bare så fersk i forhold til deg;)

Såå masse nydelige stoffer du har fått!! Du er heldig! Gleder meg til å se hva spennende du lager ut av de!!

Jeg har nå informert andre om at de kan bruke Mozilla og da er det flere som får det til:) Jippi!!
Takk til deg og din snille mann!!

Ha en super dag!!
Klem fra meg

Hespe sa...

Hei!
Tusen takk for hyggelig melding på bloggen min, óg gratulerer så mye med bloggebursdagen!

Selv er jeg en skikkelig "fersking". Kjempegøy å bevege seg inn i alle de hyggelige og inspirerende bloggene. Kjenner at energien kommer og inspirasjon til å komme igang med egne prosjekter sprenger på.. Skulle bare hatt litt bedre med tid!!

Takk for all inspirasjon jeg finner på siden din :-)

PS - jeg har linket deg på bloggen min, og håper det er ok...

Ellie sa...

Gratulerer så mye med bloggbursdagen! Din blogg var en av de første jeg var inne på, husker jeg, du har alltid hatt så mye flott å vise fram. Så koselig å få stoff, da. Tviler ikke på at det blir mye fint av dette! Må også få si at den nye kassen din var veldig fin! Ha en koselig onsdag!

Ida sa...

GRATULERER med "Bloggbursdagen" Hulda! :)
Hurra for deg.

Du verden for en flott pakke du har fått da! Både innpakningen og innholdet! :)
Kos deg med den og ha en fin fin onsdag.
Klem fra meg.

siripirisiri sa...

GRATULERER så mye!
Ja det er sykt så fort tiden går!
Regner med du fortsetter i mange år til ;)

Siri:)

Metteflette sa...

Gratulerer så mye med 2-års dagen!!!! Og så superheldig du var med de stoffene!!!! Ha en flott dag! Klem fra Mette

Annettenett sa...

Gratulerer med 2 fine og inspirerende bloggeår, Hulda!

Tida flyr ja, har faktisk blogga en stund jeg også, trur ca siden november 2005?
Begynte på sprayblogg med elendige bilder og blir litt småflau når jeg ser innom den ja...tihi!
Ikke det at jeg er noen proff blogger nå, men man lærer jo litt da:)

Masse fint du fikk av Lisbeth der ja, sikker på at du fortjener det:)

Hobbyhuset-Merete sa...

Gratulerer med 2-års bloggbursdag!!! Du har ein av dei flottaste bloggane og eg må innom kvar dag for å sjå etter oppdateringar! Så flotte stoff du har fått deg..det blir spennande å sjå kva du skal lage av dei ;o) du har nå alltid så mange gode idear på lur!

Tonje sa...

så koslig av lisbeth da...var jo masse flotte tekstiler der...du legger vel inn bildet når du har lagd noe??

Må også få gratulert deg med 2års bloggdag...håper det blir mange år til med deg og bloggen din.

Jeg har ikke fått lev landlig..det var jeg som så feil da jeg var innpå siden deres,jeg trodde det skulle komme ut den 10 januar,men det var bare den dagens dato som var på siden...hehe *kremt*

My little footprints sa...

Gratulerer med da`n
Gratulerer med da`n
Gratulerer kjære Hulda med 2-års blogge-bursdag
Gratulerer med da`n!

Så morsomt da! Jeg er virkelig enig med deg i det du skriver. Jeg har ikke vært blogger så lenge, men jeg føler allerede at bloggingen har lært meg mye og gitt meg mye inspirasjon! Og ikke minst glede!
Det var en fin pakke du hadde fått av Lisbeth, det var jo snilt av henne!
En fortsatt god dag ønskes til deg!
Klem fra Beth

Katarina sa...

Gratulerer så masse med 2 års dagen Hulda! Det har vært en fornæyelse å fulgt med deg. Koselig at du enda er med i gamet av oss "gamle" :-) Fin veske forresten :-)