lørdag, desember 15Vi nærmer oss den store dagen


Det er allerede blitt 15. desember, og det er ikke lenge igjen til julaften. Jeg er fortsatt forkjølt, håper å være helt fin igjen til jul. Er forresten veldig kjedelig å gå med snørrete nese nå i adventa, man blir jo litt slapp av det. Men, litt ble det gjort i dag, likevel. Vi har blant annet vært ute og kjøpt juletre. Et høyt, tett tre, som vi tror blir å passe fint i stua vår.
I dag får dere se nissefamilien min som jeg laget av fimoleire for 2 år siden. Jeg syns de er skikkelig søte. :) De passer fint sammen med adventstaken i kjøkkenvinduet.
På kjøkkenhylla har jeg satt opp litt andre ting enn før, dette lille lyshuset har fått en julerød sløyfe. Noen av dere husker kanskje at jeg hadde en blomstrete voksduk bak hylla i sommer. Den er nå bytta ut med denne tekstilvoksduken fra jysk. Den er jo ordentlig julete. :)
Arnt Håvard tente lysene i lyskrona da vi spiste lørdagsgrøten i dag. Veldig koselig. :)
Dagens adventskort har første vers av "Det lyser i stille grender" som tekst. Det fine bildet har jeg scannet fra ei julesangbok.

Nå skal vi spise pizza.
Ønsker dere en fin adventskveld med tente lys. :)
17 kommentarer:

Timotei sa...

Hei Hulda!
Håper du blir kvitt forkjølelsen snart. Slitsomt å være dårlig sånn like oppunder jul. Her i huset er det minstemann som ligger på sofaen med feber og sår hals.
Nissefamilien din er så fin! Ordentlig koselig! Det blir så fint hos deg etterhvert som all julepynten kommer fram! Vi skal reise til foreldrene mine og være der i jula, så jeg tenkte ikke å pynte så mye her hjemme, men litt må jeg vel finne fram likevel, tror jeg. Det hører liksom med...Ha en riktig koselig lørdagskveld og kos dere med pizzaen!
Og igjen: God bedring!

Hulda sa...

Takk skal du ha, Timotei! Ja, jeg håper virkelig denne ekle forkjølelsen gir slipp snart. God bedring til gutten din også!

Leah sa...

Ja nå er det ikke lenge igjen, vet ikke om det er bra eller skummelt, jeg ;-) Så koselig det blir hos deg, kos deg mase fremover :-)

Kattfot sa...

Tomtarna är ju jättesöta, ser ut att vara gjorda av ett proffs :-) Ha en fin helg!

Metteflette sa...

Det er så koselig å følge deg i dine forbredelser mot jul Hulda. Ønsker deg god bedring og en fin lørdagskveld. Og ja, vasen jeg fikk av deg var som skapt for svibler :-) Kjempefint.

Emmeline sa...

Koselig koselig koselig... Jeg smiler for meg selv når jeg kommer inn til deg. Arnt Håvard tenner lys og du pynter så koselig. Dere må jo virkelig nyte hvert minutt av adventstiden. Bare synd det med forkjølelsen..får håpe den slipper taket ganske raskt.
Skikkelig koselige FIMO leire nisser du har laget, søte ansikt de hadde. Du er utrolig flink!

silje sa...

Hei Hulda! Så skjønne figurene i fimoleire var! Hylla var også veldig koselig pynta! Håper forkjølelsen gir seg snart,og at du får en rikitg fin 3.søndag i advent! klem:)

Line sa...

Måtte en tur innom bloggen din for å få julestemning! Som alltid...her er det jul i hver krok :) Ønsker deg en fin søndag Hulda. Håper du blir kvitt forkjølelsen snart

Ellie sa...

Så koselig det blir hos deg, Hulda! Synes det lille lyshuset er så skjønt. Veldig hyggelig med lys i lysekrona. Arnt Håvard har sansen, han :-) Håper du får en fin 3. søndag i advent!

Lindas Hus.. sa...

Hei Hulda! Koselig å titte inn hos deg som alltid. Masse flotte ting.
Flotte julekort du har laget...
Ha en fin adventsøndag. Linda :))

Sanna i huset bortenfor sa...

Nå begynner huset ditt å få riktig "julefølese" synes jeg - du er så flink til å pynte vakkert. Gleder meg til å "besøke" deg her inne hver dag og se hva morsomt du har funnet på. Hvordan rekker du alt spørr nå jeg ? Skulle ønske jeg av og til hadde bare en flik av din energi til å gyve løs på nye prosjekter. Kan tenke meg at husbonden din er fornøyd med resultatet. Vakkert adventskort også i dag ;o) Klem fra Sanna - http://sannasverden.sprayblogg.no/

Guldkant På Livet sa...

Sån gullig tomtefamilj!! Och den lyktan, sååå snygg!! Ha en bra ny vecka, utan julstress : ) Mari.

Hobbyhuset-Merete sa...

Så søte nissar du har laga!! ellers må eg sei at det julepynta vinduet i innlegget under er fantastisk fint!! mange flotte detaljar og kan studerast i evighetar :o) ha ein fin søndag..og håpar formen din straks er betre!

Lovise sa...

Dere koser dere skikkelig ser jeg. Håper du blir fort frisk igjen:)

min sin lille tue sa...

Aller f�rst god bedring til deg. Regner med at du ikke har tid til � v�re syk n�.
Det er koselig � finne igjen pynt som man bare m� ha fram, de nissene dine var veldig s�te.
Og n� skal jeg tenne 3 lys.
Ha en fin 3. s�ndag i advent.

Ida sa...

Koselig. :)
Skjønne nisser.
God søndagskveld til deg og god bedring. :)

elin1976 sa...

Hallo kjære Hulda.
Disse figerene som du viser er så skjønne. Liker slike og det må være ekstra hyggelig å ta frem slike ting når man har laga dem sjøl.
Her er du en mester. Innleggene dine oser av kreativitet å måten du forteller det på her på bloggen, gjør at jeg nærmest føler den gleden du har av å lage disse tingene og ikke minst lage det fint rundt deg og Arnt Håvard.
Takk for titten og god kveld. Klem fra Elin:O)