torsdag, desember 13Luciadagen


I dag har jeg gjort litt forskjellig, har bl.a sydd putetrekket av postsekken jeg fikk av søskenbarnet mitt i høst. Det ble stilig! Har også rukket å pynte litt i huset. Det får dere se en annen dag.
Dagens adventskort har et stemningsfullt bilde av Luciafeiring, det er Carl Larsson som har malt det.
Fikk lyst til å vise dere denne lille hjertelysestaken. Det er bare juletrelys som passer i den. Jeg kjøpte den i fjor fra Hjem kjære hjem. Jeg har pynta den med to kunstige grankvister og et julebånd.
Her er putetrekket jeg sydde av en postsekk, ble fornøyd med det. Det passer også godt til det rødrutete fleeceteppet som jeg kjøpte på KID i går.

Jeg blir veldig inspirert av interiørbladene jeg leser, og tipset om å bruke sekker av ulike slag for søm, syns jeg var skikkelig lurt. :) Pleddet blir godt å tulle seg inn i til jul når jeg sitter og koser meg med en god film, har tente lys på bordet, og spiser twist. Mmmm, så koselig. Twist er julekonfekten for meg. Den har vi bare til jul her i huset. :)13 kommentarer:

Annettenett sa...

Åh, den postputa er bare helt skjønn:))) Og julete...og ja, rett og slett råfin!

Ingrid sa...

Koselige bilder! Puta ble jo bare så artig og sjarmerede! Og den lille staken var skikkelig søt. Artig å følge med på adventskortene dine også.
Kos deg masse disse herlige førjulsdagene!

Ellie sa...

Puta ble kjempefin! Og så flotte gaver du har pakket inn, for ikke å snakke om de nydelige julekorta med selvskrevet dikt. Hva du får tid til! Nydelige dekorasjoner også!

Emmeline sa...

Så flott dette ble Hulda. Hadde ikke trodd at postputen skulle bli så tøff:) Kjempegøy ble den. Den passer jo perfekt både til stolen og det lune pleddet fra Kid. Her har du virkelig fått deg en koselig krok, sååå deilig! Ja Twist er en favoritt, eller det er jo flere favoritter i en pose, og min er banan..hehehe... Koselig å ha noen juleting som man på en måte sparer til høytiden. Gløgg og julebrød er vel i grunnen de matsortene som jeg kun har til jul. Sjokolade har jeg desverre hele året; her er hver dag en fest!

Marie sa...

Mysiga bilder! Säcken blev ju jättefin som kudde. Helt underbara paket du visade i förra inlägget också. Nej, jag har inte fått något paket. Hoppas det kommer imorgon, jättespännande!

Kram Marie

Lappesola sa...

Ingenting er som Twist fra ei treskål hos farmor på første juledag, ikke sant?!!?? Trist å tenke på at det ikke blir jul i farmorhuset i år.

den gode feen sa...

Så fantastisk fin den puta vart!!! Åh, slik kunne eg verkeleg tenkt meg sjølv :) Hm, eg trur eg må skaffe meg litt fleire raude tekstilar til å pynte stova med. Putene frå Jysk ligg på spisestovestolane nå, og det passer ikkje heilt til dei lyseblå putene i sofaen. Klem frå Linda

Marie sa...

Vakker lysestake og pute. Det ser så koseleg ut hos deg!

Klem :)

Huset i Hagen sa...

Puten av postsekken ble superfin Hulda!!! Så gøyt med norsk postsekk til dette! :0)

Torill sa...

Stilig pute! passe perfekt i stolen din! Å så mange nydelige julekort og pakker du har laga! De er jo julepynt i seg selv:) Å twist MÅ jeg også ha i jula!!!

Nygammalt sa...

Postsäcken är bara sååå vacker! Vad fint du har dekorerat din lilla hjärteljusstake.

Jag har letat efter gamla trälådor länge, din Bonjour är jättefin.
Kram.

My little footprints sa...

Hei!
Ja det var en lur idè med postsekken! Det var helt nytt for meg. Det ble jo så koselig! Morsomt at man kan bruke så mye rart. Jeg har akkurat lagd kjøkkengardiner av noen gamle pyntelaken. Tenk; laken som gardiner ;)
Ønsker deg en god 3.adventshelg!
Klem fra Beth

lappquri sa...

Gosj for noen flotte pakker du har laget. Den puten av post sekken var rå tøff.
Ha en kreativ uke :-)