onsdag, desember 26Julepresanger


Så er julaften over, pakkene åpnet og vi er kommet hjem til Oldra igjen. Vi har hatt noen koselige juledager hos foreldrene mine, nå skal vi være hjemme noen dager. I morgen blir det bytur og besøk av ei venninne på kvelden.
Jeg fikk MASSE flott i julegave, har så vidt rukket å ta ut noe etter at vi kom hjem i kveld. Men, måtte jo få orden på noe, slik at jeg kunne vise dere. :) Mer kommer nok etterhvert som dagene går. :)

Jeg hadde ønska meg glassklokker, og var heldig å få disse to. Syns begge er nydelige! Den ene har fil de fer bunn, den andre glassfat. Den med fil de fer kommer fra Annas Rom, Arnt Håvard kjøpte flere julegaver til meg derfra. Det er jeg glad for. ;)

Denne med CHOCOLATE kommer fra Kremmerhuset. Den fikk jeg av søsteren min. For øyeblikket ligger det noen marsipanstenger og kokosmakroner her.

Her har jeg lagt mandariner. Men, jeg tenker disse glassklokkene blir brukt til mange små stilleben utover vinteren. Det er jo bare så fint!
Det lille sinkhuset fikk jeg av Arnt Håvard. Så fint. :)


Nyyyydelig bord på denne glassklokka. :)


Til slutt i dagens innlegg må jeg vise dere denne flotte sølvkrona jeg fikk av svigerforeldrene mine. Fikk også ei kjempefin matte som svigermoren min har vevd, men den kommer det bilder av senere. Skal legge den på etter jul.

Det fine sinkfatet fikk jeg av søsteren min.Nå skal vi kose oss med litt snacks og se "Jul på Saltön"

Kos dere videre i jula. :)
Klem fra Hulda, som koser seg masse. ;)
22 kommentarer:

Emmeline sa...

Så fine presanger du fikk Hulda, heldige jente men det var jammen vel fortjent.
Jeg fikk vel ikke så mye smått, men jeg fikk jo flotte store ting da;) Sofaene som jeg skal kjøpe i morgen på Ikea, og ikke minst nytt digitalkamera sånn at det skal bli litt finere bilder her på bloggen. Stor stas med begge deler.. Selvfølgelig fikk jeg noen søte småting også. Har bloggfri nå i noen dager, forsøker å stikke innom hos bloggvenner og legge igjen en liten julehilsen men det tar jammen lang tid å komme igjennom alle:) Hvis jeg skal klare det så må jeg nesten ha et system tror jeg.
Jaja, du må kose deg med dine fine glassklokker. Jeg ønsket meg også Chocolad glassklokken, men jammen santen var de utsolgte;) Helt utrolig men sant. Men jeg har jo to glassklokker fra før, så egentlig går det jo ganske greit likevel. Du må ha fine romjulsdager Hulda--kos deg!

silje sa...

Så flotte gaver! Har arnt håvard plukket ut tingene han ga til deg selv? Da er han flink:) Er tydelig at familien din kjenner stilen din,og det er jo kjempekoselig! Ha en fin romjul videre! klem

Lovise sa...

Heisann, og GOOOOD JUL til deg, Hulda.
Det var mange fine ting du har fått. Her er det også masse fint, og jeg som feiret stor bursdag også. Du kan tro jeg er overveldet...
Håper du koser deg skikkelig og nyter alt det fine du har gjort istand til jul.
Klem.

elin1976 sa...

Ja, det må jeg si. Det var du som fikk alle de klokkene som jeg ønsket meg men ikke fikk! he he
Så heldig du er som har en mann som handler gaver hos Anniche. Sånne menn liker vi og jeg kommer til å sende Sigve på et lite "lære å kjøpe gave"kurs hos Arnt Håvard.
Her er det influensa som gjelder og jeg bruker den for alt den er verd. he he
Det er så skjelden at jeg er sengeliggende og strengt tatt er jeg ikke det nå heller men jeg ligger med vilje for jeg skal bli frisk fortere og ikke gå å hangle som mange andre har gjort. Så her går det i mat, soving, lesing , blogging og enda mere soving. Nå har jeg tenkt å finne sengen for jeg var så dum å melde meg frivillig til å jobbe i morgen så da blir det opp og hoppe for å åpne butikken kl. 10.00. Heldigvis er det den eneste dagen jeg skal jobbe så det hjelper jo på da. Du får ha en fin kveld og nye dagene frem mot nyttår. Masse klemmer fra Elin:O)

Ingrid sa...

Hei og god jul Hulda! Så mange fine julegaver du har fått! Artig at familien har funnet så mye som passer inn i stilen din.. Mulig du hadde en detaljert ønskelise?! Hehe.. Det kan jo lønne seg.. Her er det sykdom fortsatt. Guttene mine kom seg til såpass at vi fikk reist til foreldrene mine lillejulaften.. Siden de bor nærmest. Men nå ligger vi jaggu her og spyr hele gjengen. 6 av 8 personer i dette huset har hatt det nå. Kjedelig! Men vi får håpe på ei frisk nyttårshelg vi da. Ligger i senga og leser blogger på mobilen nå.. Det funker bra. Kos deg videre i jula!

Lilla Blanka sa...

Åh Hulda, vilka jättefina presenter du har fått!!! Allt det skulle jag vilja ha :) Glasklockorna är såå fina, och fil de fer underlägget och zinkhuset. Perfekta presenter!
Stor kram och tack för dina snälla ord i min blogg! Jag gillar din blogg oxå :)
Mia

Ellie sa...

Nydelige gaver du fikk, Hulda! Koselig med ting som faller så i smak. Kos deg videre i romjula!

My little footprints sa...

Hei!
å så mye nydelig du har fått deg da! Ser det er mange som har fått seg slike glassklokker, og jeg blir jo selvfølgelig helt påvirket av det, så nå tror jeg nesten at jeg må gå til anskaffelse av en slik selv! Håper du hadde en kjempefin julefeiring! Ønsker deg en fortsatt gledelig jul, så må du kose deg masse!
Juleklem fra Beth

Guldkant På Livet sa...

Hoppas du haft en härlig jul Hulda!! Vilka vackra julklappar du har fått!! Glasklockorna var ju så snygga och så vackert du har arrangerat i dem, jättesnyggt!! Och så kul att du fick två, de kan man inte få för många utav! Det lilla zinkhuset var så fint med liksom kronan du fick av svärföräldrarna, så snyggt!!! Kul att få så mycket man vill ha! En riktigt God fortsättning önskar jag dig nu!!! Många mellandagshälsningar från Mari till dej och ditt mysiga julhus!

Moderncountry sa...

Høres ut som du også har kost deg masse i Jula Hulda! Kjempevakre glassklokker. Det står jammen på min ønskeliste og..Kan jo brukes til så mangt. Her har det vært lange netter, merker at jeg er over 30! haha..ja, i kveld blir det nok ikke så sent for meg, skikkelig trøtt her jeg sitter :) Ønsker deg fortsatt fine og rolige dager hjemme med Arnt Håvard!

Anniche sa...

Hyggelig å se at glassklokkene faller i god smak !!
Høres ut som du nyter julen og har det fint . Aartig at AH hadde pakket om gaven min til deg --...det sier jo litt om din mann må jeg si!! Fantastisk omtenksomt gjort....(og en smule kreativt )

Kos deg videre Hulda

Klem a

posidriv sa...

Så fine glasklokker du har fått!

Fortsatt god jul!

Mia sa...

Så heldig du er som har fått to slike glassklokker. Og jeg da, som hadde vært fornøyd med bare en, jeg... Fortsatt god jul til deg og dine, Hulda!

Lindas Hus.. sa...

Så masse flotte gaver,koselig. Fortsatt God Jul!

Marie sa...

Så många fina julklappar du har fått! Glasklockorna är jättevackra! Jag gillar glasklockor eftersom man så lätt kan arrangera om och pynta i dem.

Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Marie

Annettenett sa...

Kjempefine gaver du har fått:)))
Fortsatt god romjul ønskes deg!

Marie sa...

Så fine glassklokker og sølvkrune du har fått!

Ha ei fin romjul :)

Mita`s hjørne sa...

Utrolig flotte glassklokker du har fått... De er jo flotte begge to da, heldig du som har en mann som har skjønt dette da...

Ha en koselig romjulsdag...

Canoza sa...

ÅÅ så mye fint du har fått til jul. Jeg vil ønske deg en fortsatt fin romjulsfeiring og et godt nytt år.

Elzie sa...

Du har verkligen varit en snäll flicka som fått så mycket fint. Hoppas ni har en bra fortsättning.
Kram Elzie

Nostalgia sa...

Herlig når man får gaver som er utvalgt med omhu!:)

Fortsatt god romjul! Jeg linket til deg, håper det er ok?

Klem

Ella sa...

Hei og god romjul.
Så fine ting du har fått i julegave
gleder meg til å se resten også matta du fikk fra din svigermor.
Håper du har hatt ei fin jul.