mandag, desember 17
Jula er rød og hvit


Ja, det blir mye rødt og hvitt i jula, jeg syns det er så fint sammen. I dag har jeg pakket noen julegaver, har ikke så veldig mange igjen å pakke nå. Det er koselig å pakke gaver, men man kan jo bli litt lei i lengden også. ;) Jeg fikk sendt alt jeg skal sende i dag, mangler bare et par julekort, de skal jeg sende i morgen eller onsdag.
Jeg har også laget gardinkapper og duk av stoffet jeg kjøpte hos Ellos. Det ble bra.
En pakke med spennende innhold. :) Denne skal foreldrene mine få. Det er noe hjemmelaget, jeg er veldig spent på hva de vil synes om det. Jeg viser nok bildet av det etterhvert, etter jul.
Slik ble gardinkappa i gangen seende ut. Jeg syns det er så fint med disse rutene og stripene i stoffet, det er noe landlig og sjarmerende med det.
De to hjertene passet fint her.
I bakgrunnen, foran ytterdøra, kan den andre gardinen skimtes.
Her ser dere denne gardinkappa. Supersøtt. ;) Den rødprikkete veska henger sånn at vi ser den fra kjøkkenet. Dette er på en måte kjøkkenutgangen.

Slik ser kappa ut på nært hold. Jeg har planer om å sy noen putetrekk også, slik at jeg kan bytte ut litt nå til jul. Får se om jeg rekker det i morgen.

Det 17. adventskortet har englelyd...

Her er et vers fra "Kimer, I, Klokker"

Måtte ta nærbilder av de små englebildene. Disse er også fra mammas gamle adventskalender. Syns de er så søte. :)

Englemusikk må være vakkert...


Ha en fin kveld!
Klem fra Hulda :o)
19 kommentarer:

Jorunn sa...

Kjempefine pakker du har laget Hulda, nesten så fine at de ikke kan pakkes opp jo. Adventskortene dine er kjempefine! Og ja, englemusikk må være nydelig! Ha en fin siste uke før jul Hulda!
Klem

Timotei sa...

Hei Hulda!
Jeg pakket også inn den siste pakken i dag. Greit å være ferdig med det ja, selv om det er litt gøy å holde på med også. Kjempefin gardin og gardinkappe! Liker stoffet veldig godt. Hadde sikkert vært fint å bruke det til puter også. Synes skapet ditt i innlegget fra i går ble så flott! Liker så godt de små fluesoppene, de minner meg om julepynten vi hadde da jeg var lita.

Lovise sa...

Fint med det røde og hvite. Syns det ser så rent og fint ut. Og julestemning, men egentlig er det fint hele året..

My little footprints sa...

hei!
Ja jeg er enig med deg, hvitt og rødt passer fint i sammen ;) Jeg for min del synes det bare er så koselig å pakke inn gaver! Jeg koser meg ordentlig og blir aldri lei ;)

Tenkte jeg skulle svare på ditt lille spørsmål hos meg; Ja det stemmer som du sier vettu, hun er søsteren min ;)

Klem fra Beth

Marie sa...

Vakkert innpakka gåve Hulda! Fine kjøkkengardiner!

Eg gler meg til neste år når eg også har så fin adventskalender, hehe

Kos deg i dagane fram mot jul :)

KLEM

Turid Mari sa...

Så koselig du pakke og pynte te jul!! Hos mæ har det ikkje blitt mye pynting nei, men drar hjem te foreldran mine te jul, så glede mæ te å komme dit på lille julaften å få litt ekstra stemning ;)

Klem fra Turid :)

Turid Mari sa...

Så koselig du pakke og pynte te jul!! Hos mæ har det ikkje blitt mye pynting nei, men drar hjem te foreldran mine te jul, så glede mæ te å komme dit på lille julaften å få litt ekstra stemning ;)

Klem fra Turid :)

Turid Mari sa...

ups.. :/ va ikkje meininga å legge den inn to gang :)

Marie sa...

Utfordring til deg på bloggen min. Kikk innom.

Annettenett sa...

Sjarmerende med sånne gardiner ja:)
Likte veldig godt det forrige innlegget fra skapet, masse fine ting! Ha en fin uke!

Emmeline sa...

Ser at du også er svak for rødt og hvitt i julen, det er en vakker kombinasjon syns jeg. Du hadde sydd noen flotte gardinkapper og det blir spennende å se hva mor og far får i pakken sin. Klarer de å pakke opp en så flott pakke??? Den er jo så pen og bør bare ligge til pynt nesten!
Ser at du har blitt utfordret, det har jeg også..og det er jo litt ok, da har vi program til et blogginnlegg til;)

Emmeline sa...

Glemte å si at de små søte englene var utrolig skjønne og nostalgiske, koselig at du har tatt de med på kalenderen. Jeg klarte å synge verset før jeg hadde sett at det var Kimer i Klokker.. jepp. Er fornøyd med meg selv nå ja!

elin1976 sa...

Er det du som er min hemmelige venn, Hulda. Fkk bare en slik magefølelse av det kunne være en som har kjent meg lenge.....å så vet jeg at du er så glad engler. Masse gode førjuls klemmer fra Elin:O)

Sol sa...

Litt julerødt må det være. Fint med litt farger. Og det var en veldig fint innpakket gave, som de helt sikkert kommer til å sette pris på. Gardinen du har sydd ble kjempefin. det er veldig koselig med den type stoff. Kos deg videre i julestria...

Ida sa...

Flott innpakning og kappe. Søtt ja! :)
Fin fin tirsdag til deg.
Klem.

Landliv sa...

Så nydelig! Den kappen skulle jeg gjerne hatt selv. Julekortene minner meg om bøker jeg arvet fra eldre søskenbarn da jeg var liten.
Fortsatt god førjulstid til deg!

En Doft Av Danmark sa...

Det är så juligt och mysigt hos dig Hulda!

Klem fra Dorthe

Flower Power sa...

Den gardinkappen din var aldeles nydelig...stoff fra Ellos, sa du?! Må nok titte inn dit jeg da, for stoffet var så utrolig flott:)Nydelig gave du har pakket inn til foreldrene dine, de blir sikkert kjempeglad for å få noe så pent:)

En fin kveld til deg også Hulda:))

Marie sa...

Idag kom paketet från dig! Tack snälla Hulda för det vackra hjärtat, jag blev jätteglad! Ett extra tack också för tidningen, det var verkligen rart av dig. Visar på bloggen senare i veckan.

Kram Marie