tirsdag, november 27


Planer framover mot jul


Ja, jeg har jo så mange planer, bare tida strekker til så skal det bli ganske mye pusling og kos her i huset framover mot jul. Adventstida, som vi snart er inne i, er noe av det koseligste jeg vet. Det er jo så mye man kan få ut av den.

I går kjøpte jeg et grangirlander med lys som jeg skal henge ute over blomsterbordet som pappa snekret til meg i vår, det som står nede ved garasjen. Jeg skal sette et par Norgesglass på hyllene med lys i. I en kasse skal jeg lage en grandekorasjon.
Tenk så koselig å se på i denne søte førjulstid. :) Vi skal ordne det lørdag formiddag når det er lyst ute.


Men, over til bildene dere får se i dag. Her er det litt av hvert, bl.a en gammel postsekk som jeg har fått av et søskenbarn. Jeg får jo så mange ideer fra interiørblader. Jeg har falt helt for å lage putetrekk av slike grove stoffer. Jeg skal lage de nå før jul.

Etter at sekken fikk seg en god omgang i vaskemaskinen kom dette morsomme trykket til syne. (Ja, den var skitten!)
Post, 1973, Norge, Norvège.
Dette kommer til å bli supert på ei 50x50 pute.
Gleder meg til å sy den!!

Må også vise det røde stitcheryet som jeg har brodert på den siste julestrømpen. Syns det er skikkelig søtt. :) Det kommer fra Tilda.
I skrivende stund er nesten alle bestillingene klare. Nå skal jeg bare fylle juleposene med nellikspiker. :)
Her mangler kun God Jul. Det skal jeg stryke på med sort tekst.
Jeg liker så godt disse båndene. Det er noe gammeldags og fint over de. Jeg tenker på Jul i gamle dager når jeg ser på de. :)

Nå skal jeg se på tv og fylle nellikspiker i juleposene. Blir ordentlig julelukt i stua her nå. :)30 kommentarer:

Emmeline sa...

Så gøye planer du har både for ute og innemiljøet ditt., Du har jammen arbeidet aktivt i det siste... den ene strømpen etter den andre blir produsert hos deg:) Stilig! Ideen med postsekker er jo bare helt suveren, skal bli skikkelig gøy å se hvordan puten blir. Jeg har hatt sommerjobb på posten i hundre år omtrent så disse postsekkene er et velkjent fenomen for meg... Hadde aldri kommet på å lage en pute av en sånn sekk likevel, gøyt!

silje sa...

Så fine ting! Enig i at de båndene er nostalgiske og koselige! Kan ikke tenke meg noe bedre enn gammeldags jul! I dag måtte jeg le litt for meg selv. Jeg skal kjøpe svibler i morgen,gjør det hver jul,men vet egentlig lite om dem. Så jeg søkte på "svibel" på kvasir,og fram kom leksikon og blomsterbutikker.. Og din blogg!Fikk ikke til å klikke meg inn på innlegget da men. Er ihvertfall ingen tvil om at du er et skikkelig julemenneske! Ha en fin kveld! klem

Kattfot sa...

Så mycket fint! Gillar Tilda-broderiet så himla sött :-)

Valdemarsro.dk sa...

Uhm jeg kan næsten dufte nellikerne. Jeg kan også godt lide den gammeldags jul og synes dine sokker er rigtig søde.

Olstad sa...

Åhh så artig med postsekken. Det tror jeg blir skikkelig fint. Det var utrolig mye fint å se på bloggen din nå. Jeg må se litt mer. Ha en fin kveld.

Ellie sa...

Det blir sikkert tøft med puter sydd av gamle postsekker! Så nydelige hjerter du hadde laget på bildet under. Jeg synes også det siste Boligpluss var veldig bra, og har planer om å la meg inspirere ;-) Ha en god natt!

Marte sa...

Hvordan kommer du på alt sammen? Du er virkelig så kreativ!!

Hvordan har du fått tak den gamle postsekken? Jeg synes det var en kjempeidé!! Cremé de la cremé selger jo sånne puter av gamle, grove sekker. Har du sett de?

Kos deg videre i yndlingstiden din (min også:)!

Hilsen Marte

Ida sa...

Skulle gjerne sittet ved siden av deg der i stua og fylt opp nellikspiker sammen med deg.
Det hadde vært koselig. :)
Tipper det er like koselig der nemlig, som det er her på bloggen din! :)
Kjempefin sekk! Gratulerer med den! Den blir nok trylla om til ei flott pute ja. I dine hender.
Kos deg videre og god natt.
Klem.

Karna sa...

Så heldig du var som fikk en slik gammel postsekk, jeg var og fikk en sekk nå i høst som jeg skulle sy troll kostyme til en niese av...den var av plast....så den kunne ikke brukes.

Nydelige julesokker også, nå er en til ferdig her hos meg...

Koselig koselig sa...

Guri jeg husker de postsekkene godt fra barndommen min!!! så kosliiiiii å se igjen :)

Nostalgia sa...

Så fine sekker!! Med flaggbånd og alt. Skulle gjerne fått tak i en slik, lurer på om jeg skal ta en telefon;) Bor jo i et gammel posthus vet jeg!

WhiteVintageDreams sa...

Åh vad fina saker...förstår att du gläds :)!
Kram

Kathrines Quilte Stue sa...

Hei Hulda

Her har du veldig mye fint!!
Ja, vi selger noe interiørting, vi har noen ulike julekuler og engler i zink i ulike størrelser.......

Ha en fin dag!!

posidriv sa...

Så fine julestrømper du har laga! :)

Ynskjer deg ei fin adventstid!

Annettenett sa...

Åh, det kommer til å bli ei knalltøff pute av den postsekken der...kor artig! Har sett sånne type puter i mange interiørblad, men ikke med "norske" farger...det blir nok enda finere:)))

Ingrid sa...

Herlig postsekk! Det er jo så sjarmerende med slike ting! Jeg er sikker på at puta blir flott!
Julestrømpene var også skjønne! Jeg beurderer deres om klarer å lage så mye ting til andre når før jul - jeg har nok med å få jula i havn for meg selv om mine.. hehe..

Hobbyhuset-Merete sa...

Jøss, så produktiv du er, Hulda!!! Nydeleg stoff du har sydd julestrømpene av og stitcheriet på den eine er kjempesøt! Gler meg til å sjå putene om du skal sy av den gamle postsekken... ikkje noko å sei på kreativiteten her, nei ;o)

Lovise sa...

Hei. Oj hva du finner på!! Jeg må vel vise dette til søstra mi som jobber i posten. Du skal se det blir en gammel postsekk i julegave, he he.

Ha en fin kveld.
Klem.

Sublim Design sa...

Post kassen blir nog väldigt fin
som kudde, när du väl sytt den:)
/S

Marie sa...

Postsäcken kommer bli jättefin som kudde och så många vackra julstrumpor du har sytt!

Kram Marie

En Doft Av Danmark sa...

Nu blir jag alldeles sjuk igen. Din postsäck är såååååååååå fin!!!

Klem fra Dorthe

Mia sa...

Åh, slike postsekker er bare såååå stilige! Heldige du, som har fått tak i en slike en. Jeg har også sett slike postsekker brukt som puter i diverse interiørblader, og det er bare så tøfft. Nydelige strømper du også har sydd. Koselig med det vakre båndet, som passer så godt til stoffet i strømpene. Kos deg videre med dine julesysler.

Hulda sa...

Så koselig at dere likte postsekken! Jeg syns den er skikkelig stilig selv også, gleder meg til å lage en pute eller flere av den. Kanskje jeg kan få en liten løper også av den. Vi får se. :)

Marte: ja, jeg har sett at de har slike puter på Creme de la creme, de er skikkelig fine!

Anniche sa...

Så kult å lage dette av en norsk postpose!! Heldig du som har fått tak i en slik :))

Høres ut som du har mange gode planer for førjulstiden også, her blir det vel mest jobb, men der er det jo masse kos også da !!

klem

elin1976 sa...

Akkurat i denne stund sitter jeg å leser blogger samtidig som jeg skriver en liste over alt jeg skal gjøre denne helgen.
Må gjøre flere ting samtidig. hehe
Strømpene dine er nydelige. De likte jeg virkelig godt. Her går alt i et rasende tempo om dagen. Har masse å henge fingrene i å kommer liksom ikke over alt som jeg egentlig ville før jeg begynner rund dansen igjen. he he. Men det er nok ikke bare jeg som har det slik om dagen. Ha en fin torsdag:O)

Lille Trille sa...

Så morsomt med postsekken, husker jo godt de igjen. Skal si du er kreativ, jeg koser meg som bare det når jeg leser i bloggen din om det du har gjort og det du skal gjøre :-)
Ha en kjempefin førjulsdag!

Landliv sa...

Så kjempegøy å se!! Benytter de slike postsekker nå for tiden eller var det i gamle dager? Skulle GJERNE hatt en slik!

Anonym sa...

De postsekkene va skikkelige fine.

Karoline sa...

hei og takk for hilsen!
gu- så mye fint du har laget, og den puten kommer til å sbli skikkelig flott. skal lage lage kremmerhus med eldstemn nå. ha en fin kveld. klem fra karoline

Laila sa...

Fin postsekk. Den blir nok kjempefin t som pute.

Den hadde også vært super som julenissesekk.