lørdag, november 3Ny layout og bloggvenngave


I dag har jeg laget ny layout på bloggen - gøy å forandre litt med jevne mellomrom. Tenker det blir noe nytt til 1.desember også, for å markere at julemåneden er i gang. Butikken min har også fått nytt utseende. Ta gjerne en tur innom. :)
Jeg må også vise fram den søte sinklykta jeg fikk fra Silje. Jeg så de hun hadde kjøpt på bloggen hennes og falt for de. Silje sa at hun kunne kjøpe en til meg. Tusen takk! :)
Silje har en koselig blogg, besøk henne gjerne!

Lykta har jeg satt til pynt i kjøkkenvinduet, den lyser fint opp her. Jeg har endel ting i sink på kjøkkenet, så her passa den kjempefint!

Lykta har veldig søte detaljer. Jeg liker så godt hjertene og den fine buen på taket.
Den er fin å ha til pynt også uten lys i. :)
Som mange andre bloggere skal jeg kose meg med dette bladet i helga. Jeg fikk det i går, og har allerede funnet masse inspirasjon til julepyntinga. Både innendørs og ute. Jeg skal pynte til jul i hagebordet ved garasjen. Skal bl.a sette en grandekorasjon der, noen Norgesglass med lys o.l.
Har også planer om å henge en lysslynge over noen av hyllene.


JA, jeg gleder meg til jul!
29 kommentarer:

Inmycarport sa...

Det blev mycket fint med din nya layout!!
Ha en skön helg.
Kram Maria

Annettenett sa...

Kjempefin layout ja! Og lykta var søt:)

Marie sa...

Lekker layout! Skjønne små englar øvst på innlegget ditt i dag. Og sist men ikkje minst koseleg lykt!

Butikken din var og blitt skikkeleg fin!

Ha ein finfin søndag :o)

Lovise sa...

Oj oj oj for en herlig farge på bloggen din. Den sinklykta skulle jeg også gjerne ha hatt. Hjerter er noe jeg ofte bruker, og liker å dekorere med i mange sammenhenger.
God helg til deg:)

elin1976 sa...

Flott lykt, Hulda. Passer godt i en vinduskarm. Det er så koselig når man er ute å går tur. Ja, så ser man det lyser opp. Jeg titter alltid etter slike hus. Man kan liksom si noe om dem som bor der da. De liker levende lys. he he.
Flott lay out på siden. Må spørre men hva gjorde du da problemet med side elementer kom? Jeg klarer ikke å legge inn bilder på siden. Blir litt frustrert for jeg føler jeg har prøvd alt. Klem:O)

elin1976 sa...

Takk, vennen min:O)

Jenny sa...

Vad fin din sida blev!
Underbara doftpåsar du gjort!
Kram
Jenny

karin a sa...

God morgon Hulda! Vilken fin ny layout du har gjort. Jag är verkligen imponerad! Är det svårt? Ljuslyktan/huset ser verkligen mysigt ut och helt i din stil. :) Jag tittade efter Vakre hjem och interiör igår men vi som inte prenumererar får nog vänta lite till...
Ha en fin söndag!
Kram Karin

Helene S sa...

Fin layout du har fått på siden din. Tror det er tid for litt forandring på siden min også :0)
Ha en fin søndag!

care sa...

Jeg skal se meg litt rundt her inne, kanskje jeg blir inspirert ;-)

Kattfot sa...

Så fin layout du fått till. Här är det verkligen julstämning!

Anemone sa...

For en vakker sinklykt da gitt. Har ikke vært så begeistret for sint tidligere, men liker det faktisk mer og mer.
Kommer vel litt av at en blir inspirert og påvirket av denne bloggingen også. Når man ser ting mang nok ganger har liksom øyet blitt så vant til det.

Skal snart nå legge ut bilder slik at du kan se hva jeg brukte ståltråden til. For jeg fant da en byggekjede som solgte.

En fin fin søndag ønskes damen.

Anemone sa...

Fin layout foressten, skjønner ikke helt hvordan dette gjøres heller jeg :-(

Malinken sa...

Lykten var nydelig, og helt i din stil etter hva jeg kan se. :-)

Den nye layouten din er virkelig flott. Som du sier, det er gøy å forandre litt, og du er kjempeflink til å få det til. Koser meg masse med alle de lekre detaljene på bloggen din!

Ha en fin søndag!

GundaM sa...

Så flink du er på layout fronten da.Skulle ønske jeg var litt flinkere med denne dataen...Skikkelig delikat bakgrunn og den blir jo fin til jul og den.
Vel, nå skal jeg kikke litt i butikken din;)

EVA AGNES sa...

Jag gläder mig också till jul. Vilken jättesöt zinklykta. Och väldigt snygg ny layout. Jag har ännu inte lyckats med att lägga in en sådan bkgrund. Nu ska jag titta i din shop och in till Silje.
Kramar Eva Agnes

Elzie sa...

Vilken söt lykta. Förstår att du föll i farstun för den. Det gjorde man också för Vakre Hjem denna gång. Man blir helt lyrisk över alla fina bilder.
Hoppas du får en bra vecka.
Kram Elzie

min sin lille tue sa...

Gratulerer med ny, fin layout og søt lykt. Jeg er veldig svak for lykter og lys merker jeg. Jeg gleder meg til jul jeg også:)
Ha en fin kveld.

En inredoholic sa...

vilken fin sida!! Jag är ny i bloggvärdlen och hittade precis din sida. Nu ska jag titta lite vidare på den.Besök gärna mig om du har tid o lust...

Må så gott!

Ida sa...

Gratulerer med "nytt ansikt". Kledelig! :)

Lykta er kjempefin.
Håper at du har fått kost med masse med lesestoffet og at du har fått mye ny inspirasjon.

God søndagskveld til deg fra meg.
Klem.

Krabat sa...

Hei, kjære deg! Jeg har vært innom butikken din og "kjøpt" en julepose. Se mail. De var såååå fine! Ja, du koser deg skikkelig. Jeg synes du har så mange fine gamle bilder overalt, og den nye headingen både på bloggen og butikken var skjønn. Kos deg videre med alt det vakre du omgir deg med. Klem

Mita`s hjørne sa...

Her har det jammen blitt forandring, på begge dine sider, artig å kunne forandre litt sånn, og til jul må vi vel få julesider...

Ha en koselig kveld...

Marie sa...

Vilken söt lykta, zink är så fint. Vilken fin ny layout du gjort på din sida, jättesnyggt!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

elisabethj sa...

Hei kjære venn:) Har sendt deg svar på mail. Nydelig layout! Hvordan får du satt sammen flere bilder som de øverste på bloggen din? og har du et eget dataprogram for å legge til sidebildene? Flott side:)

Elisabeth

silje sa...

Hei kjære Hulda:) Så koselig av deg å nevne meg i bloggen din! Ble helt rørt jeg! Og så bra at du likte lykta! Er helt hekta på zink nå jeg:) Synes det passer så bra til jul også! Gleder meg til å lese Vakre hjem og interiør,det kommer vel kanskje i butikkene til uka.. Er forresten den gammeldagse julestrømpa di solgt? Klarer ikke å glemme den...Du er utrolig flink til å lage ting,og til å gjøre det koselig! Stor klem fra silje

Emmeline sa...

At du gleder deg til jul ja det har jeg skjønt for lenge siden. I dag var jeg en tur rundt i byen her og så at julepynten begynner å komme frem i butikkene--da tenkte jeg på deg faktisk. Her skulle Hulda ha vøri og sett de fine olivengreinene.... hehe!
Layouten på siden din ble kjempefin og zinklykten var utrolig fin! Du må ha en deilig uke;0)

Hjerterommet sa...

Hei Hulda:) Så fint at du likte lysestaken.
Nettbutikken som har den er:
www.frokenengstrom.no

Anonym sa...

Det var en kjempefin lykt.

Katarina sa...

Håper du har haft en nydelig weekend. Vil bare si at du har fått en nydelig layout!!! Skulle gjerne ha visst hvor du får alle de fine bakgrunnene fra :-) Det er bestandig like koselig å se innom deg Hulda. Masse fine ting du har lavet også.