tirsdag, november 13
Noen juletips


I dag har jeg nesten ikke hatt tid til å være på datan, har vært på personalmøte etter jobb, var hjemme litt før åtte i kveld. Kjenner at jeg er trøtt nå.. Sto opp tidlig i dag og bakte rundstykker og sydde før jeg skulle på jobb.
Det e godt å ha mårran med sæ! :)

I dag vil jeg dele noen dekoreringstips med dere.
- Selvfølgelig er det dekorering til jul det er snakk om. :)


Jeg kjøpte disse sølvkulene på Kremmerhuset her forleden. Fant også noen søte fugler, hjemme hos foreldrene mine har jeg en slik fugl, med farger på. Den har jeg hatt siden jeg var lita. Er akkurat samme systemet med klemmen på. Denne kan pynte fint opp på juletreet, men jeg har tre slike, og jeg tror jeg skal bruke en eller to i en dekorasjon også. :)

Jeg har en dør oppe i gangen som det er glass i. Planen min er å henge disse kulene opp foran glasset. De skal henge i sølvtråder i ulike lengder.

-Sammen med kulene skal jeg ha....
- noen av disse hjertene.

Er de ikke søte? Jeg fant de på min favoritt blomsterbutikk til en billig penge.
Jeg kan se for meg disse hjertene og kulene som henger foran glasset i døra, i ulik høyde. Det kommer til å bli stemningsfullt.

Hjertene som ikke blir brukt foran døra, skal jeg ha på ståltrådstrengen min i vinduet. Jeg har også et vindu til som skal få en slik tråd med julepynt på. Ser for meg små kuler av fattigmannssølv sammen med små grangrener.....

Jeg har handla på Annas Rom. Men, kan ikke vise så mye av det jeg kjøpte, siden det meste var julepresanger. Men, disse søte lyktene kan dere få se.
Jeg har ikke helt bestemt meg for plassering av de enda. Men, tror nok at noen kommer opp på en eller annen streng. :)
Det var tre slike lykter. Veldig fine!


Bestilte også en fin såpe. Den hadde Anniche pakket så stilig inn. :) Takk for det, Anniche!


*******


Til slutt i dag har jeg en liten utfordring. Det har seg sånn at jeg har skrevet i bloggen til Dorthe, som har bloggen En doft av Danmark. Hun hadde en utfording gående hos seg.

♥"I will send a handmade gift to the first 3 people who leave a comment on my blog requesting to join this PIF exchange. I don’t know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week, but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do in return is pay it forward by making the same promise on your blog.


Kravet for å være med er å sende dette videre til dere. De tre første som kommenterer dette innlegget hos meg, får noe som jeg har laget. Dette sender jeg til dere tre før jul. :) Dere må ha en egen blogg slik at dere kan sende videre denne utfordringa!

De tre første som kommenterer må si fra om de vil delta på utfordringa eller ikke.

25 kommentarer:

En Doft Av Danmark sa...

Först vill jag säga att jag räknas INTE i utmaningen...det får bli dom som kommer efter mig ;o). men jag var ju bara tvungen att tala om, att det är sååå fina saker du har köpt. Tycker såå mycket om dina hjärtan!

Klem fra Dorthe

Marie sa...

Vad mycket fint du har köpt! Du beskriver så bra så jag ser framför mig hur fint det kommer att bli när du har julpyntat.

Hihi, jag tror bestämt att jag är en av de tre första. Jippi!

Kram Marie

Marie sa...

Hei! Eg har ikkje tid å lese innlegget ditt nå, men ser du har fine bilete... Vil berre seie at eg har betalt posane. Eg kikkar innom og les seinare.

silje sa...

Hei Hulda! Det du har planer om å gjøre blir sikkert kjempekoselig! Skal si du er kreativ! Og å sy og bake rundstykker før jobb... Hvor får du energien din fra??:) Har du forresten lest julenummeret av Lantliv nå? Jeg kikket gjennom det i går,mye koselig. Men kjempeimponert har jeg ikke blitt over noen av julebladene jeg har kjøpt enda,synes det er for mange reportasjer som går igjen. til og med fra tidligere år! Dårlig. Ser det kommer enda et Lantliv før jul,så kanskje forventningene oppfylles da:) Sov godt kjære deg! Klem

Ida sa...

Flotte dekortips. :)
Lyktene fra Annas Rom er flotte! :)
God kveld og natt til deg Hulda.

Lovise sa...

Nydelige sinklykter.
Ser for meg lys som strømmer ut av de små hjertene....
Klem.

Marie sa...

Hei igjen! Koseleg innlegg, men du må ikkje rekne meg med på det gåveopplegget. Eg har ikkje tid til overs.

God klem :o)

PS Gler meg til posane kjem...

elin1976 sa...

Hallo Hulda.
Slike sølvkuler har jeg masse av og bruker dem nesten hele året. Nydelige.Fuglene også. Gleder meg så til å begynne å pynte til jul. Tror ejg kommer til å begynne litt tidlig dette året for jeg synes desember er så alfor kort. Ønsker deg en fin dag. Klem fra Elin:O)

ella sa...

Hei.
Så fint ett vindu din far har laget
og de sølvkulene var lekkre.
Fine sink lykter og hjertene med engler. Ha en fin dag Hulda ;=)

Lene sa...

hei e bare innom for å si at æ har ny blogg..

besøk meg gjerne!

Lene (tidl. lenemink)

Guldkant På Livet sa...

Jättefina ting och superbra foton!! Vilken julstämning!! Så söta hjärtan och vackra kulor!! Fina ting från Annas rom också! Mari.

Nygammalt sa...

vilka vackra juldekorationer du har köpt! Har också köpt en massa julklappar och de kan man ju inte visa upp ännu...fast man vill gärna ;)
Kram.

Hobbyhuset-Merete sa...

Åhh..nå har eg prøvd i to dagar å få lagt inn ein kommentar til deg! Er eit eller anna som er gale..
Nydeleg julepynt du viser..Kjekt med tips frå deg om korleis ein kan pynte til jul :o) lyktene frå annas rom er skjønne og det blir sikker veldig fint lys av dei pga mønsteret..
Vinduet i innlegget under har du pynta sååå fint! Du har verkeleg sansen for detaljar du, Hulda! Ha ein flott onsdagskveld :o)

Ellie sa...

Så flink du har vært da, med både baking og søm før jobben! Mange gode tips du har, synes de hjertene du hadde kjøpt var utrolig skjønne!

Veronica sa...

Du visar så mycket fint som vanligt!! ha det gott! Kram veronica.

WhiteVintageDreams sa...

Åh vad mycket fint du har köpt o du ger lika mycket bra inspiration...tack!
Kram

Mita`s hjørne sa...

Flotte inspirerende juleideer mottas med takk - etter som musene har forsynt seg av en del julepynt her i huset - blir det en del nytt her(er ikke så veldig lei meg jeg da...he,he)...

Ha en koselig dag...

Lene sa...

Så nydelige ting du har handlet, og kjempegode tips du legger ut her.

Imponert over alt du rekker på morgenen FØR jobb :) Flittig, ja :)

Og så la jeg min elsk på vinduet fra pappa... Heeeelt vidunderlig :)

Ha en fin og travel dag :)

Lene

min sin lille tue sa...

Hei:)
Flott det dekorasjonstipset, syns jeg ser for meg den døra:)
Den utfordringen har jeg tatt også, hos frk. Badegakk:) Bra ide må jeg si, og veldig morsomt.
Ha en fin kveld.

Anemone sa...

Du er et oppkomme av gode ideer du Hulda, og skulle hatt en egen jule-blogg du også :-)

Emmeline sa...

Etter å ha lest innlegget ditt har jeg fått så lyst til å gå på Kremmerhuset. Men så har jeg hatt det SÅ travelt...
Har løpt forbi Kremmerhuset til og fra jobb og i arbeidstiden, men aldri tatt meg tid til å titte inni butikken. Skjønner på deg at de har fin julepynt!
Kjekt å se hvordan du koser deg med vakker pynt og juleforberedelser. Jeg begynner å komme i stemning selv også:0)

Marie sa...

Eg fekk posane i dag. Dei er nydelege! Tusen, tusen takk for det vakre kortet eg fekk! Det luktar "jul" her i kveld!

Klem :o)

Sarah sa...

Hej
Det er vældig inspirerende med at alle de juleforberedelser. Her bliver det ikke til så meget. Jeg har købt kalendergaver til min søster (jeg giver hende hver anden dag og hun giver mig hver anden dag). Det er så hyggeligt at få kalendergaver synes jeg. Er begyndt og tænke lidt på adventskrans men det er også det hele.
Vinduet er virkelig fint... jeg kan godt forstå du er glad.

chatrine sa...

Så masse fint du har her!
Slike fugler kjøpte jeg også her om dagen, de er så skjønne:)
Ha en flott dag Hulda,
Klem,
chatrine

Karna sa...

Har kommet godt igang med juleforberedelsene du Hulda, er godt med alt som er gjort. Kjempe fine fugler du fant, jeg husker vi hadde slike på juletreet før også, men jeg tror de fleste der er knust, for vi kunne ikke holde fingrene borte fra den myke stjerten husker jeg....til min mors store fortvilelse vil jeg tro.

En koselig tid dette, blir det litt opphold og pent vær i helgen så tror jeg det blir en liten skogstur for å finne litt å pynte med til jul, vi får se hva jeg rekker, helgen er over før en får snudd seg, så det er ikke alltid jeg får gjort så mye som jeg hadde planlagt....

God helg!