tirsdag, september 25Sydde ting og kjøpmannsdisk

Jeg er blitt ferdig med noen av bestillingene mine, fikk sendt de avgårde før helga. Alltid godt å få avslutta noe. Viser i dag noen bilder av noe av det jeg har sydd. :)

Har også endelig fått gått i gang med noe jeg lenge har hatt lyst til.
- Male kjøpmannsdisken i stua i vanilje! Den har vært trehvit, jeg har bare et trehvitt møbel igjen i stua nå. YES! Jeg malte strøk nummer to i ettermiddag, begynte i går. Håper at jeg får den opp i stua til helga. :)
Her er noen grønne bordskånere som jeg fikk bestilling på. Jeg har tegnet blomstene på med svak blyantstrek, deretter brodert.
Liker veldig godt å kombinere stoff på denne måten, prikkene får rutete lukkekant, og rutene prikkete lukkekant. :)
Her er de i sin helhet. :)
Disse er fine å sette koppen eller glasset på.
Har også laget noen små tags. Denne med et roseglans og bånd. Til bakgrunn har jeg et stykke av et innpakningspapir.
Romantisk stil på dette kortet. :)
Her er en litt annen stil.
Det faller vel inn under den franske landstil. :)
Kjøpte ark med gammel skrift på, hos Panduro.
Har også sydd denne lavendelposen.
Det lukter friskt av lavendel når jeg fyller opp poser og puter. Både forfriskende, og irriterende. Det hender jeg nyser kraftig!! ;)
Disse to hjertequiltene solgte jeg også forrige uke.
I påvente av at kjøpmannsdisken skal komme opp i stua igjen, i fornyet drakt, har denne benken fått komme inn fra hagen. Det ble liksom så alt for tomt der uten kjøpmannsdisken. :)
Her ser dere knottene jeg har bestilt fra Hjem Kjære Hjem. Tror disse kommer til å pynte fint opp på kjøpmannsdisken. Jeg likte veldig godt fargen og riflene i knottene.
Gleder meg til alt er tørt og jeg kan montere disse på. :)


26 kommentarer:

Valdemarsro.dk sa...

Hej hej! -jeg er helt vild med de små tags du har lavet, hvor er de søde! -og dine grydelapper er også super fine. Jeg får lyst til at gå igang med det samme og at være kreativ!
Tak for nogle skønne ideer og en fantastisk blog!

Sol sa...

Så mye fint du har fått sydd Hulda;-} Brodert også...skikkelig puslearbeid med slike små broderier. Det er deilig når en får malt kjøpmannsdisken, vi fikk malt vår i sommer. Hmmm, kommer på at jeg ikke har lagt inn noe bilde av den når den var ferdig malt ;-}
Skal se innom deg for å se det ferdige resultatet...

Jorunn sa...

Så flink du er Hulda! Maler og syr og står på =) Søte brikker du har sydd! Gleder meg til å se kjøpmannsdisken din, nymalt og stylet i skikkelig Huldastil!
Natta vennen

Hulda sa...

valdemarsro: hei! takk for kjempekoselige ord fra deg. :)

sol: takk! hadde vært artig å se kjøpmannsdisken deres også! :)

jorunn: takk! gleder meg også til å få den helt ferdig og stylet. :)

Ellie sa...

Flotte bordskånere og hjertequilter, og kjempesøte tags! Det blir nok fint når kjøpmannsdisken blir lys, tenker jeg, og får på de nye pene knottene. Har et skrivebord jeg skulle ha malt, men har liksom ikke helt inspirasjon til å begynne med det. Jeg må nemlig rydde i skuffene først :-)

Ida sa...

Så skjønne bordskånere! :))
Med søte små broderte blomster på.
Hjertequiltene er flotte også.
Du er virkelig kreativ.
Lykke til med resten av malinga.
Knottene vil nok passe ypperlig.
God natt til deg.
Nattaklem fra meg.

mona sa...

Så dyktig du er da !! Kjempefine bordskånere,og tagsene var også så fine,du er da så full av ideer !! Og så morsomt at du maler kjøpmannsdisken,jeg malte mamma sin nå da jeg var hjemme....i vanilje !! Den ble kjempefin,hadde jo nesten ikke tid til å vente på at den ble tørr,før vi måtte sette noe stasj oppå.....er det ikke typisk,utålmodig som vanlig ! Gleder meg til å se din ! Kos deg,og ha en fin onsdag :)

elin1976 sa...

Du er sååå kreativ at det smitter over. Gleder meg så til å se disken og ikke mindre nå etter at du har vist knoottene. Flotte ting du syr. Må også få avgårde noen saker som er bestillt. De mangler bare noe sånn småting og plukk som jeg kaller det. En lue her og noen tøffler der. hehe. Ha en fin dag. Klem fra Elin:O)

karin a sa...

Så mycket fint du har sytt Hulda! Du är så duktig. Har du sytt det fina lapptäcket också? Gillar även de små etiketterna du har gjort. :) Ha en fin vecka! Kram

Anonym sa...

Så mycket vacker du har sytt. Du är så duktig !!!

Kram Kram
Carina

WhiteVintageDreams sa...

Oj vad mycket du hunnit pyssla :). Jättefina saker :). Mosshjärtan...de små är i grunden av styrolitformar och det stora är gjort av tjocka kartongen från baksidan av en tavelram. Skar ut den i en hjärtform och spraylimmade de alla.
Kramar

Annettenett sa...

Så flink du er Hulda, nydelige ting du har sydd! Blir nok kjekt å få på plass nymalt kjøpmannsdisk ja, tenker jeg!

Tonje sa...

du er så flink og kreativ så man blir litt missunnelig...du lager,dekorerer og fikser....hvor får du all energien fra??? Er det noe hemmelige medisiner eller tilskudd du tar..hihi

Jeg har også en trehvit apotekerdisk som skal få noen runder med maling etter hvert...de knottene du har kjøpt var nydelige...de blir sikkert kjempe flotte til den "nye" kjøpmansdisken din=)

Må også få si tusen takk for forklaringen,skal spare på den,så krysser jeg fingrene for at det skal gå bra når jeg skal prøve meg...

Helene sa...

Åhhhh, jeg falt pladask for tagsene!!!Vil lage:-)

Mye fin søm også.Du er kjempe-flink, det er sikkert.

Ha en fin kveld.
klem :-) Helene

Hobbyhuset-Merete sa...

Kjempefine ting du har sydd, Hulda!! Bordskånerane var så søte og dei flotte tagsene var nydelege! Gler meg til å sjå kjøpsmannsdisken din ferdig mala, for du viser vel den etterpå?? Ha ein fin kveld :o)

sublim design sa...

Så mycket fint du har sytt!
Ser framemot att se hur din köpmanna disk blev.
/S

Marie sa...

Så utruleg mykje lekkert! Gler meg til du legg ut bilete av den nymåla kjøpmannsdisken.
Klem frå Marie :o)

Guldkant På Livet sa...

Alltså, du gör så himla mycket vackert!!! Och tagsen och dina lavendelpåsar är mina favoriter! Mari.

Marie sa...

Du gör så mycket fina saker. Vad kul att få se den nymålade köpmansdisken, blir nog jättefint med de knopparna.

Trevlig kväll.
Kram Marie

En Doft Av Danmark sa...

Åååhhh nu har du gjort så där mycket fint IGEN. Jag älskar dina tags...helt underbara!
Kram Dorthe

Guldkant På Livet sa...

Hej igen,tack så mycket, jag skriver dig sedan, jag funderar på en kudde/pute med tryck också! Du hade gjort såna fina! Och det där med köket är husets hjärta, så fint! Jag återkommer snart, måste lägga mej nu, ska upp jättetidigt ! : (

Mari.

Mia sa...

Du er like driftig som før, Hulda! Så masse fint og vakkert du har sydd, morsomt med kombinasjonen broderi og quilting på bordskånerne. Og de tagsene du har laget er bare søte. Jeg har ikke prøvd meg på denslags før, men til jul har jeg lyst til å prøve (husker du laget så fine tags til jul ifjor). Og så deilig det må være å snart være ferdig med malingen an kjøpmannsdisken. Må ha vært litt av en jobb. Gleder meg til å se det ferdige resultatet på plass.

Karna sa...

Skiltene har jeg kjøpt hos Molly's Heaven...kjempe fine...

Nydelige ting du har sydd, jeg har ikke ork for tiden til å sitte å sy, er vel det elendige været som har en dårlig innvirkning vil jeg tro...

Gleder meg til å se kjøpmannsdisken din, blir nok mye penere i lys farge...

Ha en fin dag!

Anonym sa...

Hei! Jeg har tagget deg, sjekk min blogg: http://mikkje.sprayblogg.no/ og se om dette er noe du vil delta på, ikke føl deg presset :-)

Hilsen Kjersti M

Mor Grethe sa...

Jøss.... så flink du har vært til å sy. Huff, det er så tungt å få satt seg ned synes jeg. Kanskje i helga!!!! Veldig imponert over de små broderiene, så søte de var. PS: gleder meg til å se kjøpmannsdisken.

Timotei sa...

Virkelig fine de bordskånerne dine, Hulda! Liker veldig godt quiltinga på dem. Søte tags også. Kjøpmannsdisken blir helt sikkert flott! Gleder meg til å se.