onsdag, mai 2

~ Putetrekk nr 2 er ferdig ~I dag har jeg gjort litt forskjellig, litt hagearbeid, litt søm og litt annet innimellom. :) Jeg kan også fortelle at Hjerter Dame, min favoritt blant interiørbutikkene i byen, er interessert i det jeg syr for salg i butikken. Det blir spennende! Vi skal snakkes mer om det etterhvert, jeg har nok ikke tid til å sy så mye før til høsten, men litt kan jeg jo ha mulighet til. Spennende er det iallefall!! :)
Ble ferdig med putetrekk nr 2 i dag. Syns det ble SÅ sommerlig og friskt!
Slik passet de to trekkene i lag. Jeg syns det er noen herlige sommerfarger som bare roper til meg at snart er sommeren her for alvor. ;) Jeg skulle egentlig ta bilde av de utenfor, på benken. Men, jeg ble overrasket av en regnskur, så slik ble det ikke. Så jeg fikk ta til takke med en stol. :) Kommer nok bilder fra terrassebenken senere når sola smiler. :)
Nærbilde. Den lyseblå kanten har små hvite prikker.
Et kjempesøtt stoff. Det blomstrete stoffet er som en blomstereng.

I diverse blader og på nettet, ser jeg mange ganger at de tar bilde av puter på denne måten. En stilig måte å vise de fram på. Begge putetrekkene har hvit bakpart.


Til slutt litt småsnacks fra Kremmerhuset. Fant disse flaskene der i dag. 29 kr pr stk. Greide ikke å gå forbi disse, nei.. ;o) De blir flotte i små stilleben sammen med lys og blomster. :)


Se så fine bilder det var på de! Vintageinspirert.

Da gjenstår det bare å ønske dere en god natt, og en fin torsdag i morgen!

Klem fra Hulda.27 kommentarer:

elin1976 sa...

God morgen vennen.
Ja jeg må si meg ening med at putene er flotte hver for seg men veeeeldig fine sammen. Stoffet du har bruk er nydelig. Jeg er stadig på jakt etter stoff med rosemønster. ME LOVE.
Flaskene er også fine. Slike skulle jeg hatt på badet. Skikkelig nostalgiske. Du må ha en kjempeflott torsdag. Her skal helgevasken tas og det gleder jeg til. Det blir alltid så skittent når det er så fint vær. Vi springer ut og inn hele tiden og prinsessa er ikke den personen som er kjent for å verken ta av sko eller ha rene føtter etter å ha gått barføtt. Klem fra Elin:O)

LiSbEtH sa...

Dette var en meget fin og sommerromantisk blogg. Det regner litt her, men jeg fikk en skikkelig solfølelse av bloggen din. Ha en fin torsdag.

Trude sa...

Så fine ting du har sydd!Flott at en butikk vil selge tingene dine,jeg selger også gjennom et par, veldig stas. Ha en fin dag, så høres vi igjen!

Tussilago sa...

Nydelige puter!! Du er flink som får til denne rysjekanten rundt sånn akkurat passe stor og rysjete! Det ser flott ut! Det blomstrete stoffet var jo nyyydeliig!!
Gøy at de vil selge for deg...det er jo ei skikkelig oppmuntring det!!!

Hulda sa...

elin: det blomsterstoffet jeg har brukt på den siste puta kjøpte jeg nylig fra Lappedilla, de hadde fått inn masse fint. Husker ikke linken, men bare søk på lappedilla så kommer du nok dit. :) Kos deg med helgevask!

lisbeth: Så koselig at du likte deg på bloggen min. :)

trude: koselig at du likte det jeg har sydd. :) ja, er skikkelig stas at en lokal butikk er interessert.

tussilago: Takk! Er litt ekstra arbeid med kanten, men det tar seg jo godt ut. :) Ja, gleder meg til å sy for butikken.

Anonym sa...

Så spennende med oppdrag for en butikk da, veldig greit hvis de tar det du lager, og at det ikke er slik at de bestiller 50 stk av hver og sånt...det er ikke så gøy...

Kjempe fine puter, har ikke tilgang til nettet hjemme, siden den eneste kontakten jeg har er i stuen, og den er for tiden bare en stor byggeplass....

Anonym sa...

putene var nydelige, spennende med butikken som er interessert i arbeidet ditt da;)
Flaskene var skikkelig søte, må ha meg en tur på kremmerhuset ser jeg:)

Anonym sa...

I love your cushions, they're so pretty and those bottles are just adorable!!
Jane

Eva Agnes sa...

Vilka läckra kuddar, alltså.... får lust att sy men har egentligen inte tid. Trädgården ska skötas också.
Tack för tipset med att laga spikhål i väggen.... :-)
Kramar Eva Agnes

hummmlan sa...

Vilka mysiga kuddar!

FO - 2 sa...

Søte og romantiske puter. (:

Sto i stil med bloggen din.

Harmonisk og lett.

God dag videre.

Klem tilbake. (:

MODERN COUNTRY sa...

Du er jammen meg produktiv om dagen du og! Flotte putetrekk pg så moro at de kanskje vil bli solg i en interiørforretning! Moro..Stoffet er ikke fra Green Gate vel? Syntes de lignet litt, iallefall rosemønsteret. Eller fra Stoff og Stil kanskje ?
Du får ha en forsatt fin og ikke minst kreativ dag Hulda :)

JULIEK sa...

Åååå de flaskene sto jeg nettopp å holdt i hånden på kremmerhuset. De er kjempesøte. Skal ha dem, men pengeboka var helt tom så måtte bare gå derfra uten noe. Så morsomt at vi stadig finner de samme skattene på kremmerhuset du og jeg : )

Hørtes jo utrolig spennende ut med salg av dine varer. Det blir nok en lykke for du lager jo så masse fint. Ha en fin dag : )

Norah sa...

Så flotte puter du har sydd. Så sommerlig. Og flaskene da, helt nydelig!

Så de har tenkt å selge dine arbeider - det er jo bare helt toppers. Lykke til!

God klem fra meg

Anonym sa...

Her var det mye fine bilder av puter ja! Å ta bilder av interiør er ikke så lett bestandig nei, ganske vanskelig synes jeg faktisk ofte! Fine puter, flott mønster! Jeg har lyst til å sy igjen jeg også, men jeg får liksom aldri satt meg helt ned da... hi hi... snart, til høsten kanskje?

[morgrethe] sa...

Sååå søte puter, søtt med den rysjekanten. Noen dager siden jeg har besøkt deg nå, du er effektiv med innlegg, flotters. God helg

Anonym sa...

Flotte puter, skjønner godt Hjerter Dame er interisert i tingene du syr, for du er kjempeflink...
Å de flaskene er bare - MÅ HA... skal kjøre til Kremmerhuset over helgen...(har jobbehelg, fre-mand) disse var bare så skjønne, skjønner virkelig at du ikke kunne gå ett skritt til uten de ja...

Ha en flott kveld...

Hulda sa...

karna: jeg tror ikke det blir masseproduksjon, men de kommer til å ta inn litt etterhvert. :)

beathe: ja, det er spennende! :) Hadde kontakt med de i dag igjen. Ta deg en tur til Kremmerhuset, ja. De hadde fått inn masse lekkert!

jane: thank you! I have been sewing a neckroll from some of the fabric you sent me. I will show some photos of it today.

eva agnes: hehe, værsågod, håper du kan bruke det tipset. ;) Jeg syr bare når det er dårlig vær, og på kveldene. Bruker også mest mulig tid ute i hagen og på terrassen.

hummmlan: takk for det. :)

ida: så koselig at du syns putene sto i stil til bloggen da. :) :)

aina: nei, stoffet kommer fra Lappedilla, er ikke sikker på hvilket merke det har. Fint er det iallefall. :) Ja, er spennende å sy for en butikk. :)

julie: ja, jeg gleder meg til å sy for en interiørbutikk! :) Artig at du skal ha de samme flaskene. Jeg satte den ene på hylla i stua, den andre står i en fransk kasse jeg har. Lekkert. :)

norah: ja, det er toppers, hehe. :) :) Gleder meg! Koselig at du likte putene.

koselig koselig: ja, du får ta fatt til høsten, eller en dag det regner. :)

mor grethe: takk for det! Ja, må jo bare legge ut når jeg har noe å vise fram. :)

Hulda sa...

mita: ja, jeg bare måtte ha de flaskene, de kan jo brukes til mye, som med en enkel blomst, på et sølvfat sammen med lys og blomster osv. :) Håper du får tak i de du også. :) Synd med så lang jobbehelg da! Gleder meg til å sy for butikken. :)

Nette sa...

Gurimalla, så nusselig og fin den puta ble da! Kjempeflott, som vanlig! Herlig de småflaskene der også!

Pulsatilla sa...

Her har det jammen skjedd mye siden sist jeg var innom! Må si jeg er imponert over syferdighetene dine - så moro at du kan selge gjennom en butikk - det er nok av folk som meg der ute, som gjerne kjøper ;-) - og så hyggelig det så ut med middag på terrassen, lenger ned her, du er flink til å skape stemning.

Mia sa...

Den nye puten din er blitt virkelig fin, og passer så bra sammen med den forrige. Fargene er sommerlige og koselige, så absolutt. Og snart kan du vel ta de i bruk for alvor. Nydelige og nostalgiske var flaskene du har kjøpt også.

Anonym sa...

Hei Hulda

Først må jeg jo gratulerer med sy oppdrag! Det var jo veldig moro.
Butikken så spennende ut. Jeg har jo sett endel av det flotte du kjøper derfra også.

Putene er kanon fine, og enig med Elin veldig flotte i sammen!

Ja, jeg likte Madonnaen , veldig flott!!
Du er så flink:)

Ha en kjempe god helg , klem

Ingrid sa...

Så spennende at den butikken er interessert i det du syr! :)
De to putene ble fine sammen, og flaskene var jo også søte!

Timotei sa...

Så søte og veldig sommerlige puter! Har vært innom Lappedilla og sett på de fine stoffene deres jeg også. Har sett at de har så fine stoffpakker med småblomstrete stoff. Mulig jeg bestiller noe derfra snart ja!

hege sa...

Hei Hulda!

Så fin puta blei! Skikkelig sommerligt det stoffet der altså!
Kjempesøt!
Og så gøy at du har fått forespørsel om å sy for en butikk!

Og de flaskene var nydelige! Fine som gaver også de! Kanksje med rosevann i?!?

Nattaklemmer!

Hulda sa...

annette: så artig at du likte den puta. :) ble veldig fornøyd med den selv, så nå skal den ut på benken sammen med den andre så snart det kommer en godværsdag. :)

pulsatilla: koselig at du stakk innom her igjen. :) ja, jeg liker godt å skape stemning, som du sier. Syns det er koselig å gjøre noe ekstra ut av ting.

mia: så fint du likte putene. :) du var jo en god inspirasjonskilde, sammen med green gate. :)

anniche: takk skal du ha! Det blir spennende ja, å sy for en butikk. Så får vi se hvordan det går, med etterspørselen. Tenkte meg nesten det, at du ville like et sånt bilde. :)

ingrid: takk for det! Ja, det blir spennende tider framover. :)

timotei: ja, de har fått inn masse flotte sommerstoffer nå. Jeg får nyhetsbrev derfra, og var snar med å bestille et par stoffer. Tenkte på pute da jeg så de. :)

nabbmo: ja, du sier noe der, hadde vært herlig å fylle noe godlukt på de flaskene og gi i presang. :) Ja, er spennende med butikken. :)