tirsdag, mai 22

Et gløtt inn i gangenI dag har vi hatt en vakker solskinnsdag her nord. Jeg har jobba i hagen hos foreldrene mine, har spadd opp fire store bed, så jeg har vært flink. ;o)

Ellers så er jeg VELDIG inspirert av boka Franske Stemninger... har lenge likt stilen, men nå har jeg liksom "tusen tips" og ideer. Vi har to utganger i huset. En oppe og en nede. Yttergangen oppe har ikke vært i bruk i det hele tatt. Vi har lite boder, så den har blitt mest oppbevaring. I går bestemte jeg meg for å gjøre noe med saken. Jeg fjernet alt som sto der, vasket og skurte. Ble ferdig med alt i dag.Yttergangen er liten, så vi tok like godt bort døra som var i mellom. Dermed fikk vi en lang gang. :) Her er et oversiktsbilde. Her er det god plass til å henge fra seg vesker.

Hylla var her fra før, fargen også. Syns den grå fargen var grei nok. Helt nøytral. På hylla har jeg noen bokser med diverse sysaker. Syns det var lurt siden syrommet ligger vegg i vegg med gangen her. Så blir det bedre plass der også, når jeg fordeler det litt. Hylla er jo som skapt for oppbevaringsbokser. :)
Disse boksene har jeg laget selv. Dvs. jeg har kledd de i ny drakt. :) De var skikkelig skrikende i fargene, jeg brukte de ikke. De lå bare og tok opp skapplass. Jeg brukte av de fine arkene jeg har kjøpt fra Leonorah i vinter. De er tykke, så ingenting skinner igjennom. Dekoren er linbånd, et bilde jeg har skrevet ut, og et emblem. Ble godt fornøyd med de. :)
Kurven fant jeg på Kremmerhuset. Syns den var nydelig, og passet perfekt! De hvite knaggene kjøpte jeg på KID.

Blomsterbildet har jeg skrevet ut på kartong og hengt opp.
Slike bilder er så fine! Skulle gjerne hatt en stor skoleplansje med blomstermotiv.
På knagglisten har jeg satt to bilder med religiøse motiv.
Julekulene i fattigmannssølv fikk komme til heder og ære i mai. :) De er jo så dekortive. Legg merke til de fine, gamle knaggene. Supre!!
Nei, nå skal jeg legge meg. Ble så trøtt. Ha en fin dag i morgen!


22 kommentarer:

Ida sa...

Så fint du har innredet gangen din! (:
Skjønne detaljer, alt sammen. (:
Boksene som du har dekorert selv var flotte!
ALT var fint! (:
Bra jobba i hagen hos foreldrene dine. Sov godt! (:

nabbmo sa...

Å jeg likte den brune og hvite veska di! Den med brun bunn! Har du laget den selv? Den var kjempefin! Skikkelig retro og flashback for oss som er født på 70-tallet!

(Ut)gangen din blei kjempekoselig! Fint med litt pynt der også!
Og plantebordet som pappan din laga og blomsterbeddet osv osv! Kreativ som alltid du Hulda!

God natt og klem, klem!

mona sa...

Må innom deg før det er natta ! Du er et oppkomme av kreativitet,ikke noe mer å si om den saken.....de boksene var utrolig søte !! Vi har også hatt det fint idag,men da jeg var kommet halvveis i malingen av leveggen,kom den største skuren man kan tenke seg.....grrrrr....hater å ikke få gjort ting ferdige !! Nattaklem fra meg :)

elin1976 sa...

Det ble kjempeflott. Nå ble jeg sååå inspirert av de boksene at jeg må lage slike jeg også. Så nå må jeg inn å kjøpe papir og sløyfer hos Leonorah. Kunne tenke meg å ha slike bokser i alle rom! Jeg er også på utikk etter skoleplansjer av blomster og fisk. Når jeg er på utkikk etter slike ting, får jeg følelse av at alle er på utikk etter det samme. Finner det ialefall ikke. Må vel lage det og selv( he he) Ha en flott dag. Kos deg med den nye gangen. Den ble skikkelig flott! Klem fra Elin:O)

Karna sa...

Ble jo kjempe koselig i gangen, og fargen på hyllen var jo fin den!

Super koselige bokser også, veldig dekorativt samtidig som det er praktisk!

Fint alt sammen Hulda!

céline sa...

Love the bags and their fabrics !!!

Hulda sa...

ida: takk :) det var veldig artig å holde på med det.

nabbmo: den veska kjøpte jeg fra Panduro for et par år siden. Ja, den er stilig. :)

mona: takk for det. :) Ja, er kjedelig å ikke bli ferdig når man maler. Holder på å male en benk, men jeg er inne i garasjen og holder på. Slipper å bli våt da, hvis det skulle bli regn.

elin: fint du fikk inpsirasjon. :) båndet har jeg kjøpt hos Stoff&Stil. Kjøpte et lysere et hos Leonorah. Syns det med svart kant passa best til grått.

karna: takk for det :) ble fornøyd med de boksene. :)

celine: thank you. :)

RedRobin sa...

Så fint det ble! Kjenner nesten at jeg har blitt litt inspirert til å rydde jeg også...hehe...

Ha en fin dag! :o)

Tonje sa...

det ble virkelig flott!!! Ikke så dumt å ta bort den ene døren nei....er det ikke utrolig hva en flott bok kan inspirere??

Eva Agnes sa...

Så fint du har gjort hemma i gången och i de andra rummen med. Fina speglar och fattigmanssilver. Burkarna du gjort inspirerade mig verkligen.
Kramar Eva Agnes

Metteflette sa...

Åh, så koselig det ble Hulda! Du er veldig flink til å få det beste ut av det du har syns jeg. En veldig god egenskap!! Ha en fin kveld :-)

Marie sa...

Så fint du har gjort det. Vilka vackra förvaringsboxar du har gjort. Tyckte jättemycket om dem. Håller med om att man blir väldigt inspirerad av boken Franske stemninger.

Hulda sa...

redrobin: hehe, ja du får ta et tak med rydding, det blir fint etterpå. :)

tonje: ja, sant, den boka er virkelig en stor inspirasjonskilde! Ble fornøyd med å ta bort døra, fikk større gang da. Har sydd en gardinkappe i lin til døråpninga i dag.

eva agnes: takk! Koselig at du likte boksene mine. :)

metteflette: takk for det :) ja, man kan få til mye fra ting man har, forandre litt osv.. men, litt nytt må jo også til. :)

marie: ja, boka er fantastisk. :) Koselig at du likte boksene mine.

Hobbyhuset-Merete sa...

Så fint det blei i gongen din nå! mange fine ting du har ståande på hylla og hengjande på veggen..nydelege dei boksane som du har dekorert sjølv!

Timotei sa...

Det ble jo kjempefint! Det var sikkert lurt å ta bort den døra. Nå får dere jo brukt gangen mye mer. Alle tingene du har plassert der passer så godt sammen synes jeg. Flotte vesker du har og kjempefin kurv!

Mia sa...

Så artig at du er blitt inspirert av "Franske stemninger". Jeg har ikke kjøpt boken enda, og er litt spent på om den er noe for meg. Jeg har litt lyst til å bla i boken før jeg kjøper. Men du har jo gjort det så koselig i gangen din, så det lover bra. Herlige ting, til og med julekuler (mine er framme året rundt også, på lysfatet), har du i hyllen din. Og de knaggene var stilige.

Guro's lille hjørne sa...

Så flott blogg du har! :o)
Virkelig inspirerende. Her kommer jeg nok til å komme innom ofte :o)
Ha en fin kveld!

Ellie sa...

Så flott det ble! Veskene dine er kjempefine, og de boksene du hadde "kledd om" ble jo nydelige! Jeg er også veldig glad i slike botaniske bilder. De gamle skoleplansjene er flotte. Likte også veldig godt de gamle knaggene. Tror faktisk at det finnes noen slike på ei gammel hylle i uthuset, så der satte du meg på noe!

JULIE K sa...

Oj, du er så utrolig flink du hulda til å få det fint : )

Tussilago sa...

Åhhh...dette ble kjempefint! En perle av et rom, virkelig!! Så gøy å se at du blir inspirert av denne boken..ser at det virkelig er slik stil du liker og har vist at du har innredet med tidligere. Så gøy å oppdage slike muligheter som en ubrukt gang;)
Liker veskene..den brune med mørkebrun bunn var suuuper!!

Leah sa...

Såå mange fine ting på en gang, i en gang, he,he. Tror nesten jeg må få meg den boka....:-)

Hulda sa...

merete: takk! ja, de boksene ble kjekke. :)

timotei: ja, ble bra da vi tok bort døra, hvis ikke ville vi kun se yttergangen når vi går ut. Men, døra må opp igjen til høsten, når det blir kaldt, ellers trekker det fra ytterdøra. Koselig at du likte veskene og kurven.

mia: jeg bruker heller aldri å kjøpe bøker uten å se i de først. Men, da jeg så at det er de som har Jeanne D'arc som er forfattere og fotograf, var jeg ikke i tvil om at denne boka ville være noe for meg. De har jo flotte reportasjer i Vakre Hjem også. Ja, ble fristet til å henge opp julekulene. :) De er jo så fine. :)

guro's lille hjørne: koselig at du likte deg hos meg! skal kikke innom deg også i kveld.

ellie: ja, jeg syns de knaggene er så fine og gammeldagse. De har jo stått her i mange år. :) Du får se om du finner de du har i uthuset. :)

julie: takk :)

tussilago: takk! Ja, måtte bare få gjort noe med denne yttergangen, den ble jo så stilig også. :) Boka er et funn og et oppkomme av iderike bilder.

leah: hehe.. ;) Ja, du sier noe. :)